laukkuhaaveilua

Olen pitkään miettinyt, että hankkisin itselleni mustan arkilaukun. Oon käyttänyt lukion alkuajoista lähtien ahkerasti (varmaan joka päivä :D) Louis Vuittonin Neverfullia monogram -kuosissa, koska mikänkään muuhun laukkuuni ei mahdu kerralla niin paljon tavaraa. Tarvitsisin kuitenkin arkikäyttöön ruskean laukun lisäksi myös mustan ja olenkin miettinyt eri vaihtoehtoja. Laukkusäästötilin olen perustanut jo jonkin aikaa sitten, mutta en ole vain oikein osannut päättää, mihin malliin päätyisin. Laukun suhteen tärkeimpänä kriteerinä olisi pitkä hihna ja se, että sinne mahtuisi koulukirjojen ja tarvikkeiden lisäksi myös kannettava, sekä kamera. En myöskään halua, että laukku ns. huutaa merkkiä. Tälläkin hetkellä lempilaukkuni on Alma pm - epi nahkassa, koska se on niin yksinkertainen ja juuri sen takia mielestäni todella kaunis ja ajaton.

Kasasin tähän nyt muutamalta eri merkiltä (Lv, Givenchy, Gucci, Yves Saint Laurent) sellaisia, joista tykkäisin kovasti. Näissä kaikissa ei ole pitkää kantohihnaa, joten ainakin ne joudun karsimaan tällä kertaa omalta harkintalistaltani pois... Mutta jokatapauksessa, kuvien tyylinen musta nahkalaukku tulisi kyllä kovaan käyttöön! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heltsu
,
Oletko vielä päätynyt mihinkään mustaan laukkuun? Jos olet, olisi kiva nähdä se täällä blogissa 😊
merenhelmi
,
Moikka! 😊 En oo vielä, itseasiassa sen takia kun ajattelin, että käyn ensin näyttämässä mitä Louis Vuittonin liikkeessä ne sanovat mun nykyiseen neverfull-laukkuun, mikä on mennyt todella, todella huonoon kuntoon.. Kyseisen laukun sisävuori (pienen taskun sisällä) on lähtenyt ihan kesimään (lähtee irti paloja ja ne vielä repsottaa tosi rumasti), sen lisäksi mm. nahka on halkeillut ja nahkaan on tullut jopa ns. "reikiä".. Meen viikonloppuna Helsinkiin ja ajattelin käydä näyttämässä laukkua ja kysyä lähinnä sitä, että onko tollainen kuluminen normaalia kulumista.. Katson vähän mitä he siellä sanovat ennen kuin ostan uutta (ainakaan saman merkin) laukkua. 😊