laukkuja, laukkuja..

Olin jostain kuullut huhua ohi mennen, että Mulberryllä on alennusmyynnit meneillään. Äsken kuitenkin kappas vain eksyin itsekin kyseiselle sivustolle, vaikka kuinka yritin pysytellä poissa noiden laukkujen parista..
Olen luvannut itselleni palkinnon koko kevään kestäneestä pääsykoeurakasta. Olen miettinyt eri laukkuvaihtoehtoja, mutta arvatkaa vaan onko valinta hankala! Laukkua varten oon säästänyt jo rahat valmiiksi, mutta en tiedä yhtään, että mikä seuraava yksilö olisi. Asiaa ei ainakaan auttanut kun huomasin, että aleista löytyy haaveilemani Bayswater, Lily, Alexa... No ne ihanat klassikot! :)
Toisaalta olen myös miettinyt, että kovin montaa laukkua en varmaan tule enää hankkimaan, koska kokoelmani palvelee jo tälläkin hetkellä ihan riittävän hyvin. Tai eihän sitä koskaan tiedä, mutta yritän miettiä järkevästi, että mitä laukkua oikeasti tarvitsen. Toisaalta se Chanel tuntuisi olevan edelleen ihan ykkösenä, jotenkin se tuntuisi niin omalta!!:) Mutta onhan toi Lily vaan kertakaikkiaan niin kaunis, suloinen ja tyttömäinen, siitä ei vaan pääse yli eikä ympäri... Mä en uskalla vielä näpyttää tilausta menemään, täytyy pähkäillä yön ylitse ja miettiä, että olisiko se joku näistä vai jokin ihan muu.
Oletteko te hurahtaneet tilaamaan jotain upeaa Mulberryltä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anne
Anne,
Tilasin regularina ja oon ollut tosi tyytyväinen. Just passeli töihin ja kaupungille. Ihanaa kesää myös sinulle ja kiitos blogista! 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Se regular on kyllä just tosi hyvän kokoinen, itsekin ottaisin sen jos Alexaan kallistuisin 😊 Ja kiitos kuuluu teille lukijoille <3
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229