Leffailta!


Eilen oli tarkoitus lähteä juhlimaan, mutta eihän me mihinkään jaksettu lähteä :D Suunnitelma vaihtui koti-iltaan: Syötiin pizzaa ja katottiin elokuvia. Oikeesti älyttömän harvoin katson mitään leffoja, joten senkään takia hyviä tulee harvoin vastaan, tästä haluan sanoa kuitenkin muutaman sanan.. Revolutionary Road:
Katkelma takakannen esittelystä:

"Richard Yatesin bestseller-romaaniin perustuva ja Oscar -voittaja Sam Mendesin ohjaama lumoava ja liikuttava tarina kertoo Connecticutin esikaupunkialueella elävästä pariskunnasta, joka päättää riskeerata kaiken toteuttaakseen unelmansa. He tahtovat eroon porvarillisesta elämästä - mutta onnistuvatko he toteuttamaan aikeensa eroamatta toisistaan?"
Tästä elokuvasta tykättiin kaikki, voin kyllä ehdottomasti suositella! Äiti ensin hiukan epäili voiko tarinaan eläytyä näiden sinäänsä "kuluneiden" näyttelijänaamojen takia, tämä oli kuitenkin positiivinen yllätys. Näyttelijät sopivatkin täydellisesti rooliinsa ja elokuvaa oli tosi mielenkiintoista seurata. Harvinaista minulta, mutta eläydyin ihan täysin elokuvaan kun lopputekstit ilmestyivät näytölle, ihmettelin, että nytkö se jo loppu.Alku antaa hyvin ymmärtää, että pariskunnan elämää kohtaa muutos, mutta yllätyin siitä, että miljöö pysyikin kaiken aikaa samana.
Mukaansatempaiseva, mielenkiintoinen, hieno elokuva, vaikka ei ollutkaan mikään kevyt tunnelmaltaan ja kokonaisuudeltaan.
Voin kyllä suositella, mun mielestä tosi hyvä elokuva.


Ootteko te katsoneet tätä, mitä mieltä te olitte?Tykkää-merkinnät

Kommentit

alisa,
vähän jännä, ko päänäyttelijät samat ko titanicissa:-D nyt tuli kauhea hinku nähä toi elokuva!

kurkkaas mun blogi:
http://alisainheaven.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/104018810158482526
Minka,
Kuulostaa mielenkiintoselta, pitänee kattoa 😊 Kuten Alisa sanoi, varmasti outoa kattoa toi kun sama näyttelijäpari kun Titanicissa 😃 Varmaan ollu näyttelijöillekin hassua, harvemmin sama pari esittää paria eri leffoissa 😃
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
onko anetella blogia? 😊 jos on niin voisitko linkata?
Tiia,
mä oon joskus kattonu ton..tylsähkö...verrattuna elokuviin mitä ite oon kattonu...hyllystä löytyy jo 500-600 elokuvaa...plus vuokraan paljon....työn etu ;D ja nii onha meillä canal+ kanavat ja elisa viihde...
www.blogger.com/profile/023060048700022611
Tiia,
niiiii ja silloin vuonna nakkisota ku toi elokuva tuli nii olin aika pettyny ku mietin koko ajan titanicia:DD ei vetäny vertoi titanicille...
www.blogger.com/profile/023060048700022611
Anonyymi
,
Omistan tuon samaisen leffan ja kuuluu omiin suosikkeihin!
Jotenkin jännää tietty, että on samat näyttelijät kuin Titanicissa, mutta teemat on kuitenkin niin erilaiset.
Ja ohjaajahan on loistava, Sam Mendes, joka on kans ohjannu American Beautyn, se on vähän samantapanen, mutta enemmän nykypäivän versio.
Suosittelen myös 😊
Anna,
onks sulla omana tää leffa vai vuokrassa? 😊
www.blogger.com/profile/022055127244576910