LEMPI


"16-vuotias tyttö, joka toteuttaa rohkeasti omaa tyyliään, tanssii, tekee käsitöitä sekä leipoo ja kokkailee gluteenittomasti. Mielenkiinnon kohteina ekologinen elämäntapa, kierrättäminen ja vanhan tuunaaminen uudeksi. Tämän kaiken lisäksi blogini sisältää ihan elämään ja tulevaisuuteen liittyvää pohtimista nuoren, lääkärin ammatista haaveilevan tytön silmin." - siskoni Lempin blogista.
Olette toivoneet postausta pikkusiskoistani, joten ajattelin laittaa teille nyt muutaman kuvan siskostani Lempistä. Niin paljoa en tähän postaukseen nyt kirjoita, sillä pääsette tutustumaan Lempiin kuitenkin paljon paremmin hänen bloginsa kautta täältä. Meidän pienimmästä Linneasta (hänestä joka ottaa aina yhtä tunnollisesti lähes kaikki blogini kuvat minusta) löytyy blogikirjoitusta täältä.
Minulla on mahtavat pikkusiskot, molemmat ovat niin omia persoonia. Lempi, josta nämä kuvat ovat, on ihanan täydellinen näin isosiskon näkökulmasta :) En tiedä onko useinkin näin, että pikkusisko on isosiskolle kuin esikuva! Ehkä olen antanut Lempille jossain asioissa myös hyvää mallia, mutta itse kyllä katson hyvin usein Lempistä mallia. Hän on niin tunnollinen opiskelija, noudattaa gluteenitonta ruokavaliota todella tarkkaan (itselläni on siinä vielä hiukan parantamisen varaa), käy lähes päivittäin tanssitunneilla, on taitava tekemään herkullista kasvisruokaa.. Ihana Lempi, joka tietää jo niin nuorena mitä haluaa lähteä opiskelemaan. Uskoo itseensä, sekä unelmiinsa.
Sanotaan, ettei kukaan ole täydellinen - minulle Lempi on täydellinen <3
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hansu
,
Ihanasti olit kirjoittanut siskostasi 😊
Heidi,
Onpa kaunis villapaita siskollasi! Olen juuri etsinyt tuollaista valkoista, väljähköä palmikkoneulosvillapaitaa. Mistähän se mahtaa olla peräisin?

Saako muuten kysyä, että mihin pääsykokeisiin luet? Aloitin aika vastikään blogisi seuraamisen, ja tämä tieto on mennyt siis multa ohi 😊 tsemppiä lukemiseen & rentouttavaa sunnuntaita!
www.muotioikeus.com
oonu
,
Hei, voisitko neuvoa miten instagramiin lisätään hashtageja kun en löydä puhelimen Googlella mistään! 😊
merenhelmi
,
Moikka! 😊

Voit lisätä instagramissa kuvaan hashtageja laittamalla ennen sanaa tämän merkin: #

Esim: #coffee #morning

Muistaa aina vaan laittaa välit ennen seuraavaa sanaa! 😊

Ihanaa päivänjatkoa:)
merenhelmi
,
Hih oi kiitti!! 😊 <3
merenhelmi
,
Moikka ja kiitoksia oikein paljon kommentistasi! 😊 <3 Mukavaa, että olet löytänyt blogini ja kommentoit vielä noin ihanasti, kiitos oikeesti tosi paljon 😊

Toi palmikkoneule on Lempin ja se on SIZE 8 NEEDLE -merkkinen. Toi on löytynyt kirppikseltä , mutta katsoin netistä niin ainakin JC myy ton merkin vaatteita. 😊 Tosin en vaan tiedä, että milloin tota paitaa on ollut JC liikkeessä myynnissä.

Luen kauppakorkean pääsykokeisiin. 😊 Ja tottakai voi kysyä <3 Sinun kommentistasi tuli muuten mieleen, että voisin tehdä opiskeluun liittyvän postauksen. Kuvasin siihen postaukseen valmiiksi kuvat tänään 😊

Kiitos vielä kerran kommentistasi ja oikein rauhallista, mukavaa ja leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa <3 😊
Heidi,
Kiitti vinkistä, toivottavasti löydän samantapaisen jostain! 😊

Opiskelupostausta ois kyllä tosi mielenkiintoista lukea! 😊 Se ois myös mulle aika nostalgista. Oon ite käyny oikiksen ja muistan kyllä tuon pääsykoekevään & miten paljon kaikkea se vaatikaan. Kauppis on kyllä mitä parhain valinta, se avaa ovet monenlaisiin työtehtäviin! Vaikutat lukevan niin ahkerasti, että eiköhän ovet sulle aukene 😊 onnea urakkaan!
www.muotioikeus.com
Nea¤
,
Teillä on kaikilla samanlaiset korvat! 😃
merenhelmi
,
Aijaa heh!! 😊 😊
merenhelmi
,
Moikka 😊

Tosi kiva kun tulit vielä kommentoimaan! 😊 Pääsykokeisiin lukeminen on kyllä aikamoinen urakka. Se vaatii niin paljon tekemistä ja myös sellaista itseensä uskomista, että oppii ne vaikeimmat asiat. 😊 Kiitos tosi paljon tsemppauksesta <3 Pitää vain ajatella, että päivä kerrallaan! 😊 Kyllä ne ovet sinne yliopistoon aukeaa ennemmin tai myöhemmin kuitenkin! 😊 Ajattelin, että teen tässä lähiaikoina sen opiskelupostauksen, tosin en vielä ihan tarkalleen tiedä, että mitä asioita kirjoitan siihen postaukseen 😊

Kiitos vielä kerran <3 <3 😊 Ja ihanan aurinkoista päivää! 😊