Lempi iltapalani

♥ Luonnonjogurttia (luomuna)  ♥ Pakkasesta jäisiä itse kerättyjä marjoja. Yleensä heitän sekaan myös mantelijauhetta, raaka kaakaonibsejä (rouhettuja kaakaopapuja), öljyhampun siemeniä, pellavarouhetta, kuivattua marjajauhetta ja siitepölyrakeita esimerkiksi.  ♥ Kuppi valkoista teetä hunajan kera ♥ Vitamiinit 

Täällä odottelen ystävääni minun luokseni ja yritän siihen saakka laskee hiukan matematiikkaa... On kyllä motivaatio hiukan kadoksissa täytyy todeta.. Tänään kävin nauttimassa herkullisen salaatin ja saavuin tänne omaan kotiini.. Perjantaina ennen perheen luokse lähtöä tein kunnon suursiivouksen, pesin pyykkiä ja muutenkin siivosin vaatekaapeista lähtien koko asunnon, joten oli kyllä mukava palata tänne takaisin!!:) Kävin vielä kaupan kautta hakemassa terveellistä ruokaa jääkaapin täyteen, joten passaa hymyillä. Onkin ihanan rentouttava ilta edessä hyvässä seurassa. Huominen päivä alkaa kunnon rantalenkillä ja todellakin reippaalla sellaisella!! :) 
Hyvät yöt<33 Minä jään tänne odottelemaan ovikellon soimista ja pänttäämään siihen saakka kerrassaaan ihania laskukaavoja.. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Marsq,
kuulostaapa tutulta aamiaiselta ja herkulliselta sellaiselta! 😉
Tuo siitepöly on aivan uus juttu mulle kyllä!!

http://marsqn.blogspot.com
www.blogger.com/profile/004626144279131523
merenhelmi,
Toi on kyllä tosi hyvää. 😊 Tykkään hirmuisesti. Ja marjat ovat ihana lisä jogurttiin. Jep, äidin blogista voit lukea lisää näistä kaikista terveysjutuista:

http://eilistapaistoa.blogspot.fi/

Äiti on minulle opettanut siitepölyrakeiden syömisen ym. terveysjutut! 😊 Kiitos kuuluu äidilleni<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mahtava blogi ja ihanasti kirjotat 😊 On muute herkullisen näköne iltapala!
Anonyymi
,
Luin eilen illalla vanhempia blogikirjoituksiasi ja huomaa miten tyylisi kirjoittajana on hioutunut vuodenkin sisään 😊 Jatka samaan malliin 😉
merenhelmi,
Voi miten tsemppaavasti kirjoitettu!<3 Kiitoksia. 😊 Ihana kuulla jos kirjoitustaitoni ovat parantuneet. Kiitoksia<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hih kiitoksia<3 Veera kiittää. Lämmin halaus sinulle!<3:) Niimpä, toi on mun lempparia, tosi hyvää. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167