Lempiasuja vuodelta 2017

Viikko hujahti tosi nopeesti! Tuli nyt ihan huomaamatta myös tauko blogista. Olin Kuopiossa noin viikon ja siellä olikin aika paljon kaikkea tekemistä ja hommaa. Tänään lähdin aamusta Jyväskylään päin, kun alkoi töistä vapaat. Käytiin ystäväni kanssa kakkukahveilla, salaatilla ja vähän shoppailemassa. Samalla kävin myös isoveljeni luona ja nyt illalla tulin jälleen perheen luokse. Jyväskylästä löysin kivan mekon nyt raskausajalle ja nappasin mukaan myös uuden huulikiillon. Nyt illalla tultiin kaikki takkahuoneeseen takkatulen viereen istuskelemaan ja kokosin tässä samalla viime vuoden lempiasukokonaisuuksia tähän postaukseen sekä etsin netistä inspiraatiota tän hetken pukeutumiseen. Tämän vuoden pukeutuminen kun tulee olemaan vähän haasteellisempaa. :)
Maaliskuu 2017

Isoja neuleita tuli käytettyä paljon tohon aikaan, kun ulkona oli kuitenkin vielä melko kylmä.
Maaliskuu 2017

Samsøe & Samsøe neule ja vaaleat farkut olivat keväällä paljon käytössä.
Huhtikuu 2017

Niken kengät oli myös keväällä tosi paljon käytössä ja tosta Benettonin takista tykkään tosi paljon edelleen.
Huhtikuu 2017

Huhtikuulta nyt aika monta asua. Oli ihana kuvailla, kun oli niin paljon enemmän valoa ja aurinkoisia päiviä!
Toukokuu 2017

Niin pirteän värinen toi takki!
Heinäkuu 2017

Trikoomekot ja tennarit olivat kesällä niin helppoja!
Heinäkuu 2017

Asu äidin synttäripäivältä. Valkoinen ja tummansininen on mielestäni varsinkin kesällä raikas yhdistelmä!
Heinäkuu 2017

Asu on heinäkuulta Helsingin reissulta, vaikka postaus on julkaistu syyskuussa. :)
Elokuu 2017

Kesällä tulee kyllä aina käytettyä värikkäitä vaatteita huomattavasti muita vuodenaikoja enemmän. Ja toi hame oli kyllä hyvä löytö kirppikseltä. Muistaakseni maksoi vaan pari euroa!
Marraskuu 2017

Syksyllä ei ollut oikein inspiraatiota pukeutumiseen. Käytin isoja neuleita koko syksyn, kun peittelin vauvamahaa vielä siinä vaiheessa. Syksyllä ei tullut otettua asukuviakaan lähes ollenkaan.
Marraskuu 2017

Huomaa kuvista mikä on mun lempihuivi, kun toi ruskea näkyy näköjään tosi, tosi monissa kuvissa. :D Pitäisi käyttää enemmän muitakin huiveja ja tänä vuonna voisi kyllä hankkia vähän täydennystä huivikokoelmaan.
Joulukuu 2017

Joulukuussa tuli käytettyä paljon mekkoja ja sama linja varmasti jatkuu nyt alkuvuodesta ja keväällä. Ihan parhaita päällä tällä hetkellä. :)
Tänä vuonna hankintalistalla on ainakin musta arkilaukku, enemmän laadukkaita huiveja sekä muutama uusi mekko. Tänään onneksi löysin alennusmyynneistä yhden mustan pitkähihaisen mekon arkikäyttöön. Siitä laitan kuvia tässä lähipäivinä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Siiri Kiviharju
,
Tosi kauniita asuja. Ihastuin ensimmäisen kuvan vaalean ruskeaan palmikkoneuleeseen! 😊 http://siirikiviharju.com
Veera
,
kiitos Siiri 😊 Se on kyllä kiva! Lainasin sitä siskolta, tais olla Marimekolta jos oikein muistan!
Annika
,
Toi on ihana asu heinäkuulta missä sulla on valkonen paita ja musta hame. Jäi jo sillon mieleen 😊 Ja onnea tulevasta vauvasta, susta tulee ihana äiti!
Veera
,
Voi kiitos tosi paljon 😊 <3
Outi
,
Ihania asuja! Ihastuin ensimmäisen kuvan huuliin, muistatko mikä tuote+sävy tuo on? 😊 Onnittelut myös tulevasta vauvasta! Oletteko jo tehnyt jotain hankintoja? Tuleeko niistä postauksia? 😊
Veera
,
Moikka! Kiitos paljon 😊 Ollaan tehty vielä tähän mennessä tosi vähän hankintoja. Tuntuu, että on ollut nyt viime aikoina niin kauheesti kaikkea, etten oo vielä kerennyt keskittymään siihen niin paljoa. Mutta nyt ollaan alettu tekemään ensimmäisiä hankintoja. Kestovaippoja ja bodeja ollaan lähinnä tähän mennessä hankittu (+jotain pientä ollaan niiden lisäksi saatu lahjaksi), mutta paljon on vielä hankkimatta! Voisin ehkä tehdä jossain vaiheessa jonkinlaista postausta vauvan tarvikkeista, kun ollaan edetty tässä projektissa vähän pidemmälle. Tässä seuraavien kuukausien aikana olisi kuitenkin tarkoitus hankkia ne mitä tarvii. Mietin muuten itsekin yks päivä, että mitähän tuotetta olen tohon kuvaan käyttänyt, kun ton sävyinen kiilto+puna olisi etsinnässä, mutta en millään enää valitettavasti muista mitä oon käyttänyt! :/ Mukavaa viikkoa! 😊