Lempihajuvesi: Versace Bright Crystal

Mun on yleensä tosi, tosi vaikee päättää jokin lempi tuote, mutta kun katson hajuvesikokoelmaani, niin Versace Bright Crystal -hajuvesi on ehdoton ykkönen! Olen aivan huumantunut kyseiseen tuoksuun. Nimittäin, tuoksu on todella miellyttävä, tyttömäinen, pirteä, hiukan makea, mutta kuitenkin raikas ja ihanan tuoksuinen. Tulee mieleen aivan kukkaniitty ja kesä.
Sopii hyvin arkituoksuksi, käytänkin tätä yleensä koulussa ja töissä.. Juhliin tämä on aika mieto niin sanotusti, koska tuoksu häviää aika nopeesti iholta. Mielestäni se onkin ainut tän tuoksun miinus, koska tätä joutuu päivä mittaan lisäilemään vähintään kerran. Pullo on myös suhteellisen pieni, 30 ml menee nimittäin aika nopeesti, jos käyttää tätä päivittäin. Toisaalta tätä on helppo kuljettaa mukana, kun ei tuo huimaa lisäpainoa laukussa.Tän yks hyvä puoli on vielä se, että tää sopii niin nuorille tytöille kuin aikuisillekin.
Hajuveden pullo on tyttömäinen, todella kaunis ja ylellisen näköinen. Vaaleanpunainen onkin yksi lempiväreistäni niin tämä sopii hyvin jopa hyllyni sisustukseen. :) Tästä tykkään siis eniten ja tämä onkin pysynyt suosikkina jo pitkään!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

shiny,
Ihanan näköinen:) Kuinka paljon tuo pullo sitten suunnilleen maksaa?
www.blogger.com/profile/001358697143585577
merenhelmi,
Katsoin esimerkiks Sokoksen verkkokaupasta niin siellä näkyy maksavan 41 euroa 30 ml tota hajuvettä. Mutta tää hajuvesi on kyllä välillä tarjouksessa näkynyt, ainakin Anttilassa. Ja sitten tietenkin joistan nettikaupoista voi löytää halvemmalla. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167