LEMPPARI HAJUVEDET

Kaunista huomenta kaikille! Sain yhdeltä lukijaltani jo jonkin aikaa sitten viestiä, voisinko kuvata lempihajuveteni. En osannut valita kahden ihanan väliltä, joten postaukseen pääsivät nyt molemmat: Paco Rabanne Lady Million, sekä Gucci Guilty.
Niin Paco Rabanne Lady Million kuin Gucci Guilty ovat naisille suunnattuna tuoksuja, eivät niitä ihan ensimmäisiä pienten tyttöjen hajuvesihankintoja :) Ovat nimittäin aika syviä, voimakkaita, rohkeita ja aistillisia tuoksuja. Kuitenkin molemmat ovat ihanan pehmeitä ja naisellisia, vietteleviä ;)
Lady Million hajuvedessä on ripaus mm. vadelmaa ja vaniljaa. Gucci Guilty tuoksussa taas mandariinia, persikkaa, syreenia, pelargoniaa ja meripihkaa. Molemmissa riittää yksi suihkaus, joten ovat myös hyvin riittoisia. Ja mietitte ehkä, käyvätkö tällaiset aistilliset ja aika voimakkaat tuoksut arkikäyttöön? Mielestäni nämä sopivat paremmin juhlatuoksuiksi (arkena käytän yleensä hyvin tyttömäisiä, hentoja kukkaistuoksuja) mutta olen näitä joskus arkenakin hiukan suihkauttanut.
Mitkä ovat teidän hajuvesilempparit? Löytyykö samoja suosikkeja?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heidi,
Mun suosikki on Prada Candy, joka on kylläkin aika överi mutta just siksi niin ihana! Minäkin pidän voimakkaista ja aistillisista tuoksuista, jos jotain tuoksua luonnehditaan adjektiivilla "kevyt", niin se ei yleensä ole minun makuuni.
www.muotioikeus.com
merenhelmi
,
Moikka Heidi 😊

En ole tainnut sitäkään hajuvettä kokeilla, tekisi kyllä mieli päästä tuoksuttelemaan kyseistä hajuvettä kun siitä kirjoitit 😊 Itse tykkään oikeastaan niin sellaisista vahvoista kuin hennoista kukkaistuoksuistakin. 😊 Onneksi on niiin paljon upeita tuoksuja joista voi valita <3

Ihanaa viikonloppua sinulle 😊 ♥
merenhelmi
IP: 82.99.3.229