LEMPPARITUOTTEET IHONPUHDISTUKSEEN

En olekaan pitkään aikaan postaillut meikinpuhdistustuotteista, joten tässä olisi omat vinkkini :)
Olen löytänyt tuotteet (Hydrating Touch kosteuttava puhdistusvoide ja Hydrating Touch kosteuttava kasvovesi) jotka eivät kuivata yhtään ihoani. Talvella iho tuntuu välillä vähän kuivuvan ja olen huomannut, että näitä tuotteita käyttämällä iho jää hyvin pehmeäksi ja sileäksi, eikä yhtään kuivan tai kireän oloiseksi.
Puhdistusvoiteen koostumus on hyvin täyteläinen ja ihan pienikin määrä riittää meikin poistamiseen. Tuotteet ovat myös hellävaraisia, mutta tuntuvat poistavan meikin ja epäpuhtaudet kuitenkin tehokkaasti. Ja meikin poistamiseen käytän vaan näitä kahta tuotetta, koska puhdistusvoiteella lähtee niin kasvo, silmä- kuin huulimeikki. Yllätyin muuten miten hyvin silmämeikki lähtee, enää ei tarvitse erikseen käyttää silmämeikinpuhdistusainetta.
Kasvovettä tulee myös käytettyä, etenkin aamuisin. Tämä kasvovesi tuoksuu raikkaalta ja viimeistelee ihon puhdistuksen. Ja Lumeneen olen luottanut ihonpuhdistuotteiden osalta jo vuosia. Kun nämä tuotteet pääsevät jossain vaiheessa loppumaan aion ostaa samanlaiset tuotteet käyttöön, niin hyvin sopivat minulle. (Nämä olen saanut blogin kautta testaukseen).
Mitä tuotteita te käytätte ihon puhdistukseen? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heidi,
Kokeilin noita samoja tuotteita yksi ilta poikäystäväni äidiltä, ja tykästyin tosi paljon! Täytyy ehkä ostaa noita seuraavaksi, kun nykyiset meikinputsaustuotteet loppuu 😊
hero-lifestyle.blogspot.com/
merenhelmi
,
Hei Heidi!

Itsekin tykkäilen! 😊 Etenkin kun ei tarvitse käyttää erikseen silmämeikinpoistoainetta. 😊 Ovat myös omalla ostoslistalla kun noi pääsevät loppumaan.

Mukavaa illanjatkoa:)
Ripsu
,
Heippa Veera!

Ajattelin nyt kommentoida, kun pitkään on ollut mielessä, että jotakin haluaisin sanoa. Minua vähän harmittaa se, kun blogissasi on nykyään niin paljon kaikenlaisia blogiyhteistyön kautta saatuja tuotteita. Se on ihan ok ja ymmärrän, että blogimaailma pyörii erilaisten tuotteiden ympäröimänä. Välillä kuitenkin tuntuu, että koko hommasta "menee maku", kun kaikki tuotteet ovat niin huippuhyviä sekä yllättäviä, ihania ja miinuksena vain se, että miinuksia ei ole. Toisaalta olet usein sanonut, että et postaisi sellaisista tuotteista, jotka eivät ole sinua miellyttäviä. Väistämättä välillä tulee tunne, että saamasi tuotteet on vain pakko laittaa blogin puolelle näytille, vaikka sitten kuvien ja ihan pienen pienen pikaisen tekstin kanssa.

Pidän blogistasi edelleen, mutta välillä vain kaipaan tosi kovasti vanhoja postauksia, joissa oli paljon enemmän sisältöä ja oikeasti asiaa. Eikä vain sellaista pikaisia heippoja tai vilautuksia tulevista postauksista. Ymmärrän kuitenkin, että tällä hetkellä elämässäsi pääsykokeet ovat isossa roolissa. Ja niinhän se on, että blogi kulkee sen mukana, mitä omassa elämässä tapahtuu:) Välillä olisi kuitenkin kiva lukea pidempiäkin postauksia ja jotain uutta!

Tällaista palautetta vain halusin kirjoitella sinulle. Toivon kovasti, että et pahoita tästä mieltäsi, sillä tämä on vain yhden lukijan yksi mielipide! Tämä on kuitenkin SINUN oma blogisi. Vaikka postauksesi ei minuun aina kolahdakaan, jaksan silti lukea blogiasi ja löydän joukosta kyllä kivoja ja mielenkiitoisiakin juttuja:))

Tsemppiä lukupäiviin, vaikutat hirmuisen ahkeralta opiskelijalta!
merenhelmi
,
Hei ja kiitos todella paljon palautteestasi! 😊

Vastaan sinulle tämän päivän ajan ja ihan kaikessa rauhassa <3 Ihanaa perjantaita ja palaan tähän kommenttiin mahdollisimman pian 😊
merenhelmi
,
Hei taas! 😊

Anteeksi, että vastaukseni nyt viivästyi. Mutta kiitos palautteestasi, arvostan sitä todella. 😊 Minusta on mahtavaa, että te lukijat tulette rohkeasti kirjoittamaan palautetta minulle. Se on tosi arvokasta ja mielelläni vastaanotan palautetta. Kirjoitan nyt vaikka ensin noista tuotteista.. 😊 Saan paljon kosmetiikkaa blogin kautta testaukseen ja täällä blogin puolella näkyy vain pieni osa niistä. Kirjoitan kosmetiikkatuotteista blogissa, mutta vain niistä tuotteista joista olen tykännyt - kuten olen aiemminkin kirjoittanut 😊 Olen kyllä kieltämättä tehnyt viime aikoina aika paljon kosmetiikkapostauksia. Vietin tammikuussa blogissa kauneuskuukautta ja tein tarkoituksella paljon postauksia eri käytössäni olevista kosmetiikkatuotteista, jotka olen itse kokenut hyviksi ja suosittelemisen arvoisiksi. En tee siis kaikista saamistani tuotteista postauksia tänne blogiin (sain esimerkiksi testattavaksi ryppyvoiteen niin en tehnyt siitä postausta) eikä minua ns. pakoteta kirjoittamaan tuotteista joita saan kokeiluun 😊 Teen niistä tuotteista usein postauksia, koska tykkään kosmetiikan kokeilemisesta ja tykkään myös kirjoittaa niistä tänne blogin puolelle. Mutta olen kyllä ajatellut, että näin tammikuun kauneuskuukauden loputtua alan tekemään enemmän asu-, sekä kuulumispostauksia. Onko sinulla mielessä, että mitä postauksia erityisesti olet jäänyt kaipaamaan "aikaisempaan blogiin" verrattuna? 😊 Tai siis kirjoitit kyllä 😊 mutta tarkoitat varmaan sellaisia postauksia joissa kirjoitan enemmän omasta elämästäni ja itsestäni? Jos tarkoitat sellaisia postauksia niin hyvänä uutisena voin kertoa, että olen ajatellut tehdä enemmän kuulumispostauksia ja postauksia elämästäni. Niin on tosiaan suunnitelmissa 😊

Harmi jos sinulle on jäänyt sellainen käsitys, että olen usein tehnyt "heipat" postauksia ja vilautuksia tulevista postauksista. Mielestäni olen kuitenkin panostanut blogiin tosi paljon pääsykokeisiin lukemisen lisäksi ja tosi palj