Lempparivaatteita osa 1

Noniiin täällä taas. :) Lupasin tehdä postausta mun lempparivaatteista ja koska kello näyttää jo ihan liikaa, kuvasin tähän ensimmäiseen osaan muutamia paitoja ja sellaisia jakkuja, jotka ovat ahkerassa käytössä. :)

Katsottiin tänään tyttöporukalla Täykkärit ja oli jotenkin kauhea jakso, tai niin surullinen! En oikeesti ole ikinä seurannut mitään ohjelmaa niin innokkaasti kuin tota ja kohta se loppuu! Nythän on menossa viimeinen tuotantokausi, tietääkö kukaan milloin on viimeinen jakso? Mitä sitten katson kun Täydelliset naiset loppuu. Ei oo totta. :(Huomenna olis koulua ja iltaan saakka töitä. :) Nyt nukkumaan ja muutamt läksyt jääköön aamulle tai hyppytunneille, viikonlopun varaan sitten koulujutuille. ;) Postailen huomenna!

Kauniita unia. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
8x20 Apr 29 Lost My Power
8x21 May 6 The People Will Hear
8x22 May 13 Series Finale (1)
8x23 May 13 Series Finale (2)

Nää pvm on Jenkkien tahtiin, mut eikös ne Suomessa tuu muutaman jakson viiveellä... Eli varmaan joskus toukokuun loppupuolella tulee vika jakso 😊
Anonyymi
,
edelliseltä anolta puuttuu kaksi jaksoa tuosta, koska mun mielestä suomessa näytettiin eilen vasta jakso 17 (women and death). on se vähän enemmänkin kuin pari päivää jäljessä.
CristiinaM,
Harmittaa kans kun täykkärit loppuu :/ niin hyvä sarja..
www.blogger.com/profile/034281899963743214
Anonyymi
,
Tuli itkettyä koko eilinen jakso Täydellisissä naisissa, oli sen verran surullinen jakso kyl :<

Kivoja noi silkkipaidat 😊

Taijja
jutta,
Itse yritän löytää jostain ensimmäisen tuotantokauden ikäänkuin kaikki sarjan jaksot alusta. Joukosta voi hyvinkin löytyä muutama jakso jota en ole koskaan nähnyt. 😃 Mutta tosiaan harmi, että täydelliset naiset loppuu, voi tulla pieni shokki, kun ei tuukkaa enää iltaisin sitä!
www.blogger.com/profile/055902927194189718