lenkkiasu

Heippa sinne ruudun toiselle puolelle :) Toivottavasti ootte ottaneet kaiken irti näistä lämpöisistä päivistä. Mun tähän päivään on kuulunut herkullista aamukahvia ja smoothieta, blogihommia, kasviskeiton tekemistä ja juoksulenkki. Tuolla lenkillä ollessani tuli kyllä muutamaan kertaan mieleen, että voisi aloittaa aamun juoksulenkillä ja vasta sen jälkeen aloittaa blogihommat ja sähköposteihin vastaamiset.. Nimittäin kahden aikaan tuolla on aikamoista juosta rantaa pitkin tai ainakin pitäisi olla vesipullo mukana.. Mä oon vaan sellainen unikeko ja siinäkin on jo tekemistä, että saan kammettua itseni ylös kahdeksan aikaan. Yritän nyt ajoittaa mun heräämisen siihen kuuden pintaan se olisi tällaisina lämpöisinä päivinä vähän parempi hetki myös juoksulenkille ;)
Ja oon joskus saanut viestiä siitä, että mitä puen kuntosalille / juoksulenkille. Mä ostin jo joskus mun tanssiaikoihin Niken trikoot, jotka ovat osoittautuneet tosi hyviksi - edelleen ovat kuin uudet kovasta käytöstä huolimatta. Myös kuntosalille olen usein laittanut tollaiset trikoot jalkaat. Sitten tietenkin tukea antavat urheiluliivit, joista shocks absorber liivit ovat parhaimmat mitä oon tähän mennessä käyttänyt. Mun ympärysmitta on aika pieni ja joskus on ollut hankala löytää urheiluliivejä 65 ympärysmitalla, mutta kyseiseltä merkiltä oon löytänyt. Ja toppi on Adidaksen, jonka leikkaus on mielestäni aivan ihana, vähän sellainen erikoisempi. Sellaisilla vaatteilla mentiin siis tänään! Urheiluvaatteiden osalta tykkään usein käyttää aika paljon myös värikkäitä vaatteita ja eri merkin paitoja onkin kertynyt jo pino.. Nyt vaan pitäisi käyttää niitä ahkerammin ;)
Ps. Tänään mulle saapui astetta isompi paketti ja ilahduin tosi paljon, sillä en tiennyt paketin tulevan näin pian! Instagramissa ja blogini facebook sivuilla on pieni vilkaisu ihanuuteen, josta on tulossa lisää juttua tuonnempana myös tänne blogiin :) Nyt meen keittämään kahvit ja nukkumaanmenoon saakka täytyykin istua kirjojen kaverina. Te ketkä seurasitte blogiani mun lukioaikoihin, ette ehkä uskoisi tätä.. Mutta nyt voin sanoa, että olen jo alkanut tykkäämään opiskelusta! Oli aika pitkä taival tähän pisteeseen :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

:3
:3,
Sussa ja emma watsonis on kyl vähä jottai sammaa näköö!
merenhelmi
merenhelmi,
Kiva kun laitoit kommenttia ja ilahdutit päivääni, kiitos 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229