lenkkikuvia ja herkullista aamupalaa

Tälla pienellä lomalla olen pyrkinyt keräämään energiaa taas koittavaa arkea varten. Olen kömpinyt ajoissa peiton alle, juonut paljon vettä, saunonut, koittanut liikkua mahdollisimman paljon, sekä syödä terveellisesti. Vaikka ensin ajattelin, että pidän ihan herkuttoman loman täytyy myöntää, että vähän jätskiä erehdyin kyllä syömään ;) Muuten olen pysynyt aika hyvin irti herkuista, vaikka se ei olekaan aina niin helppoa.. Herkut on nimittäin mun heikkous ;) Mutta on noi itse poimitut marjatkin kyllä niin hyviä, että niillä saa tarpeen tullen herkkuhimon aika hyvin taltutettua. Heitin muuten aamun tattaripuuron sekaan tyrninmarjoja ja mustikoita: setistä tuli mielestäni tosi hyvä. Olen tehnyt myös mm. marjoista ja mantelimaidosta smoothieta ja yhden lempparini ohjeen ajattelin jakaa myös täällä blogin puolella mahdollisimman pian - jos kiinnostusta löytyy gluteenittomille ja herkullisille jälkkäreille? :)
Loman aamupalaa: luomuporkkanoita, tattaripuuroa, tyrninmarjoja, mustikoita ja vihreää teetä.

Siskoni Linnea nappasi äsken minusta muutaman kuvan lenkiltä. Näin lomilla tykkään välillä meikata, vaikka usein olenkin kotona ihan ilman mitään meikkiä. Ja valmennuskurssille lähtiessäni arkimeikkini on myös näyttänyt jotakuinkin tältä. On ollut myös niitä aamuja, jolloin en ole meikannut käytännössä yhtään.. Tänään sipaisin kasvoille mineraalimeikkipuuteria, hiukan poskipunaa, kulmiin vähän sävyä ja muutaman kerroksen ripsiväriä. Silmänaluset peitin peitevoiteella ja huulilla on huulirasvaa :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Bruun
,
Utelen tässä nyt asiaa lievästi sivusit, että mitähän huulirasvaa mahdat käyttää? Itsellä on ollut jo melko kauan etsinnässä jokin hyvä yksilö.

Olisi myös eräs toinen kysymys. Voisitkohan lyhyesti kertoa, mille alalle kauppiksen käyneet yleensä työllistyvät, ja mitä aineita lukiossa kannattaa ottaa, mikäli kauppikseen haluaisi?
Sofia
,
Miksi ihmeessä vähennät herkkujen syömistä? Aiotko laihduttaa? 😟
Tulin tästä jotenkin tosi surulliseksi, kun itsellä on anoreksia ja muutakin syömishäiriöhelvettiä takana, niin tulee tosi ikävä fiilis tämmösestä... Toki teet mitä haluat, mutta kaikilla tuntuu nykyään olevan kamala ruoka -ja kehoahdistus päällä, mikä ei kyllä johda hyvään.... 😟
merenhelmi,
Hei!

Kaikkea hyvää sinulle Sofia<3 En tietenkään aio laihduttaa, päinvastoin! Muutama lisäkilo olisi vain tervetullut. Aion vähentää herkkujen syömistä vain sen takia, koska olisi terveellisempää syödä esimerkiksi marjoja. Pidän viikossa myös yhden herkkupäivän 😊 Minulla ei ole ruoka- tai kehoahdistusta, pyrin kokonaisvaltaisesti hyvään oloon liikunnan ja terveellisen ruokavalion kautta. Hyvää ja aurinkoista viikkoa sinulle Sofia <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka murunen, vastaan sinulle huomenna aamulla <3
merenhelmi.indiedays.com