Lento lähtee Espanjaan

Terveiset täältä Tampereen lentokentältä!
 Kohta kone nousee ilmaan ja ottaa suunnaksi Alicanten lentokentän! On ihan mahtava fiilis tällä hetkellä, kaikki on mennyt hienosti ja laukkukaan ei painanut paljoa. Saamme siis shoppailla ihan hyvillä mielin. Niin kuin Anettekin blogissaan kertoi tänään käymme meressä uimassa ja katsomme vähän miltä hotellimme ympäristö näyttää. Poikkeamme myös Starbucks kahvilassa nauttimassa (ne kauan kaivatut!!) latet ja huomenna lähdemme Benidormin sykkeeseen shoppailemaan! ;) 

Eilen vietimme iltaa Ollin ja Aneten kanssa Tampereen Passionissa istuskellen ja jutellen. Aika hujahti ihan hetkessä ja me naurettiin niin paljon oikeesti! :D Mikä onkaan parempaa kun viettää aurinkoista, lämmintä kesäiltaa mitä mahtavimmassa seurassa! 
Nyt lentokoneeseen, jännittävää!  Me kirjoitellaan kuulumisia kun laskeudutaan Espanjan puolelle! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
hei! tuli mieleen että en oo tainnut nähdä susta yhtäkään kuvaa ilman huulipunaa niin olisiko mahdollista saada sellainen joskus blogin puolelle?:) olisi mielenkiintoista nähdä miltä näytät muuten normi meikissä mutta ilman huulipunaa kun sulla aika usein on tuo punainen huulipuna 😊 ei sillä, etteikö se sopisi, sopii vallan mainiosti, mutta ihan mielenkiinnosta 😉 ja toinen juttu mikä olisi kiva, olisi jännä kuulla sun ääni että millainen se on 😊 ootko mahtanut tehdö ikinä videopostausta josa sen voisi kuulla, tai voisitko kenties tehdä? 😊 sulla on mahtava blogi <3
Anonyymi
,
olisi tosi kiva nähdä joskus ihan vaihe vaiheelta kuvattuna kuinka meikkaat! 😊 ensin ilman meikkiä, ja sitten lisäät esim meikkivoiteen ja siitä kuvan jne 😊 kiitos, olisi tosi mukavaa jos voisit toteuttaa <3
Raparperi,
Mukavaa lomaa kumpaisellekin ja nauttikaahan täysin rinnoin! 😊

Olisi mukavaa, jos viitsisitte kirjoittaa loman jälkeen postauksen hotellin valinnasta, majoituitteko Alicantessa vai Benidormissa. Miten liikuitte kentältä kohteeseen ja oliko kenttä kaukana. Olen kanssa katsellut noita Ryanairin lentoja Alicanteen niin siksi kiinnostaa. Kiitos!
www.blogger.com/profile/092991687283869091
Hanna
,
Ihanaa lomaa teille! 😊
Anonyymi
,
Mukavaa lomaa sulle!!
Sulla on ihan mahtavan upea
blogi, oot niin nätti ja
ystävällinen kaikille, mieltä
lämmittää! <3 Hauskaa lomaa!
Anonyymi
,
koska kerrot sen superyllätyksen?
Anissa Uusikangas,