Leopardia

Tällä kertaa vuorossa olisi asua viime viikonlopulta, jolloin poikkesin siskoni Lempin kanssa herkkuostoksilla.. Huitaisin siinä suklaanhimossa jotain ylleni, enkä sen tarkemmin asuvalintaani jäänyt miettimään. Näin jälleenpäin ajateltuna tykkäsin kokonaisuudesta kuitenkin sen verran, että uskon kyseisen asun pääsevän vielä toistekin päälleni.
Jalkaan sujautin balleriinat -ehkä niitä viimeisiä kertoja tämän vuoden puolella! Ulkona tuntuu nimittäin olevan jo sen verran viileää, että taitaa olla parempi käppäillä saappaat ja nilkkurit jalassa..
Miten ihanaa onkaan näin syksyllä kun voi kiepauttaa huivin kaulaa lämmittämään, etsiä kaapista lämpöisiä neuleita, käyttää tikkitakkeja, jakkuja, klassisia saappaita.. Syksy on ehkä lempivuodenaikani!
Balleriinat Tory Burch / farkut MassimoDutti / takki Zara / laukku Lv / kello Boss
Haleja kaikille! Vastaan kommentteihin luennon jälkeen!
Ps. Tykkää blogistani facebookissa täällä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Heippa!! 😊

En ole koskaan värjännyt hiuksiani, joten ihan oma luonnollinen väri on 😊 Olisi kyllä ihana kokeilla tummempia tai hiukan eri sävyisiä hiuksia, mutta kammoksun hiusvärien myrkkyjä, joten pysyttäydyn omassa värissäni 😊 Kiitos mielipiteestäsi! 😊 Itseasiassa sävyttävää hoitoainetta käytän välillä (Color Maskia) ja sillä saan hiusten väriä vähän tummemmaksi! 😊 Ihanaa iltaa sinulle! 😊 <3
Hellu
,
Löysin sun blogisi ja mitä vähän selailin nii aion kyllä jatkossa lukea tätä 😊

Oot tosi nätti tyttö 😊
Hellu
IP: 82.99.3.229