Lettuja ja koulua

Moi! <3 Mä ilmottauduin tänään ens kevään ylioppilaskirjoituksiin! Hetken harkinnan jälkeen päädyin sitten terveystietoon ja psykaan (jonka meen uusimaan). Noi on onneks aika mielenkiintoisia niin jospa olis innostusta lukeakin. Saa nähdä paljon on psykan asioista ehtinyt jo unohtua..

Koulun jälkeen keittelin kaikessa rauhassa teetä ja aloin paistamaan lettuja! Rakastan lettuja :) Tänään onkin vapaapäivä ja torstaina vasta töihin.. Tuntuu aika pitkältä ajalta, ettei oo töitä, mutta täytyy nyt väkertää kaikkia kouluhommia tämä aika.

Nyt meen jatkamaan sanojen lukemista. Tänään olis ihana mennä saunaan ja tehdä pellavasiemen hoito iholle. Mun iho on nyt niin huonossa kunnossa jostain syystä!

Mutta iloista iltaa <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
ooi lettuja! mäki haluuuun 😃
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
heei.näytät lukevan ahkerasti enkkua!mitkä ovat tavoitteet kirjoituksista ja mitä olet saanut kurssiarvosanoiks...?
merenhelmi,
Minka:
:D Tervetuloa syömään! 😊<3

Anonyymi:
Hei! En oo ikinä ollut kovin hyvä enkussa, mutta haluaisin osata sitä paremmin. Mun kurssiarvosanat nyt lukioaikoina ovat enkun kohdalla olleet 6-7. Tavoitteet kirjoituksia varten on "päästä läpi" 😃 Olisihan se tietenkin tosi hienoa jos menisi paremmin kuin "vain läpi",mutta sen näkee sitten että miten menee. Kovasti yritän nyt meneillään olevan 7-kurssin kanssa tehdä töitä, koska kurssi on minulle aika vaikea ja aikaa menee turhankin paljon kun tehtäviä tehdessä joudun etsimään joka toisen sanan sanakirjasta.. Oon yrittänyt nyt tehdä enkun läksyjä paremmin kuin aikaisemmin.
:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
minkä merkkinen penaali sulla on?