lexington 2014

Tällä hetkellä minulla on menossa pipon ja villakangastakin etsintä (ainakin toistaiseksi tuloksetta...). Kovasti olen selaillut eri nettikauppoja läpi, sekä käynyt kirppiksillä lähinnä sen täydellisen talvitakin perässä, mutta sivusilmällä olen myös miettinyt uuden pipon hankintaa. Ulkona kun on ollut jo aika kylmiä päiviä, eikä ole näyttänyt yhtään hassulta liikkua jo talvitakilla, sekä pipo päässä, päinvastoin. Viime vuonna myöhästyin näiden hankintojen kanssa, heräsin siinä vaiheessa kun kaikista liikkeistä ja nettikaupoista kivoimmat olivat ehtineet loppua, joten tänä vuonna ainakin yritän olla vähän nopeampi ;) Nämä Lexingtonin pipot veivät kyllä ihan täysin sydämeni, valkoinen sopisi kivasti Ril's-merkkisen untuvatakkini kanssa ja olisi juuri sen tyylinen, minkälaista etsinkin. Ja ei kyseinen pipo huono valinta olisi villakangastakin kaverinakaan... Nämä ainakin voisivat olla yhdet vaihtoehdot! Mitä te tykkäätte?
Lexington , Lexington pipot , Lexington pipo , Lexington asuste , Lexington asusteet , Lexington blogi , Lexington beanie , Lexington 2014 , Lexington syksy , Lexington syksy 2014

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Talvi ei ole kyllä mitään ilman söpöjä tupsupipoja! 😊 Nuo näyttävät kyllä ihanan lämpöisiltä. <3
kerli
,
Tuollaisen pipon pystyisi helposti tekemään itse ja huomattavasti paremmasta materiaalista.
Vaikka pipo onkin kaunis, sen korkea hinta koostuu vain Lexingtonin merkistä. Materiaaliltaan pipo on 50% puuvillaa ja 50% akryyliä.
merenhelmi,
Totta, niin voisi 😊 Hävettää ihan sanoa, mutta olen vaan todella surkea käsitöissä, pikkusiskoni Lempi osaisi paremmin. Mun tähän mennessä viimeisin käsityö oli 7-luokalla villasukat, joista edelleen toinen on vaiheessa... Mutta kaikessa voi kehittyä 😊 Ihanaa, pian alkavaa viikonloppua!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Niimpä <3 😊 Ihana toi valkoinen... 😊
merenhelmi.indiedays.com
jossu
,
Heippa! Olen seurannut blogiasi jo pidempään ja tykkään tyylistäsi ja siitä että olet aidosti oma itsesi! Huomaa, että näet vaivaa postausten eteen ja yhteistyöjututkin olet pääasiassa hoitanut mukavasti, joten blogisi on ihanan rentouttavaa luettavaa! Mutta mielestäni nyt postauksistasi on selvästi paistanut se, että "kerjäät" yhteistyötä Lexingtonin kanssa..? Niin monessa postauksessa olet ylistänyt heidän tuotteitaan, että jo hieman rupeaa ärsyttämään..:) jotenkin tämä ei ole sun tapaistasi? Mielestäni Lexingtonin "uskottavuus" jotenkin laskee jos se alkaa tehdä yhteistyötä useiden bloggaajien kanssa, toivottavasti niin ei käy 😟 en tiedä ovatko muut kiinnittaneet huomiota samaan? Toivon, että et loukkaannu tästä, en tarkoittanut pahalla, haluaisin vain lukea muistakin tuotemerkeistä sisustus- ja vaatevinkkejä. Sinulla on niin kaunis tyyli.
merenhelmi,
Voi harmi kun kirjoitin sinulle tosi pitkän vastauksen ja kone tilttasi, sekä vastaus hävisi, mutta muistan kuitenkin suunnilleen mitä kirjoitin sinulle äsken 😊 Kiitos sinulle kommentistasi ja ihana kuulla, että tykkäät blogistani. Nyt muutama viikko sitten kun muutin Kuopioon ja uuteen kotiin olen oikeasti miettinyt paljon, että mitä hankkisin kotiimme. Toteutan postauksia aina sen hetkisten ajatusten mukaan. En ole itse edes tajunnut, että olisin postaillut merkin tuotteista ns. liikaa. Olen muistaakseni tehnyt kaksi postausta merkin tuotteista ja ne ajatuksen virtana, sen enempää asiaa miettimättä 😊 Viime talvena etsin täydellistä pipoa koko talven, enkä sellaista valitettavasti löytänyt. Olen miettinyt nämä päivät, että hennoisinko ostaa ton valkoisen pipon. Ensimmäisen kerran kahteen vuoteen kun löydän sellaisen pipon, josta tykkään ja joka käy niin kaupungille kuin lenkkipoluille. Katson vielä muutkin valikoimat ja mietin aina tosi tarkkaan, että mitä ostan.

Lexington tuotteista on mielestäni hyvä hintalaatu-suhde. Tuotteista yhdistyy laadukkuus, pehmeät sävyt ja kaunis värimaailma, sekä tyylikkäät, omaan mieleeni olevat tuotteet. Olen ostanut kaikki merkin tuotteet omilla rahoillani, mutta tekisin mielelläni yhteistyötä yhden lempimerkkini kanssa. Teen blogissani yhteistyötä vain sellaisten merkkien kanssa minkä tuotteisiin uskon (Lumene, Loreal, Nokia, Nespresso, Flow kosmetiikka jne). Saan tosi paljon yhteistyöehdotuksia, mutta olen lähtenyt mukaan vain murto-osaan kaikista ehdotuksista, koska haluan blogissani toteuttaa ainoastaan sellaisia yhteistöitä, jotka vastaavat omaa arvomaailmaani.

Mutta kiitos palautteestasi, se on minulle ensiarvoisen tärkeää tässä blogin tekemisessä ja on mukava kuulla teidän ajatuksia 😊 Oikein hyvää päivänjatkoa vähän harmaasta säästä huolimatta, sekä rentouttavaa viikonlopppua 😊
merenhelmi.indiedays.com