liikunta pohdintaa ja sunnuntain kuulumisia

Ihanaa sunnuntaita kaikille. Tämä päivä on mennyt ihan hurjan nopeasti, enkä ole vieläkään kerennyt aloittamaan kokeeseen lukemista. Pitää kyllä lukea nyt illalla. Sen sijaan olen käynyt juoksulenkillä (instagram seuraajat ehkä huomasivatkin, minut löytää sieltä nimimerkillä @veeramerenhelmi) ja kuvannut blogijuttuja ensi viikkoa varten. Sunnuntain olenkin pyhittänyt käytännössä blogille ja liikunnalle, enkä koe huonoa omaatuntoa jos viikon yhtenä päivänä lukeminen jäisi vähän vähemmälle. Olen myös viettänyt aikaa isoveljen kanssa ja huoltanut kaikki nahkanilkkurit.
Minulla on muuten jäänyt liikkuminen viime aikoina vähän vähemmälle, vaikka tein treenisuunnitelman niin päättäväisesti vuoden alussa ;) On kuitenkin ollut niin paljon lukemista ja blogi vie myös oman aikansa. Okei nämä eivät ole selityksiä :D Mutta se, että haluan panostaa kuitenkin aika paljon opiskeluun ja blogiin, niin kyllä se vaan vie aikaa vaikka itse sanonkin... Näistä kolmesta (pääsykokeisiin lukeminen, treenaaminen ja blogin tekeminen) on salilla käyminen kuitenkin se, joka saa ensimmäisenä jäädä vähän vähemmälle jos ajankäyttö menee tiukille. Juttelinkin tänään poikaystäväni kanssa, että vaikken kerkeisi liikkumaan ihan niin paljon kuin haluaisin, on se jokainen lenkki, iltavenyttely ja salikerta kuitenkin hyväksi. Ja miten energinen olo tulikaan tänään kun kävin juoksemassa! Tuntui, että on ollut koko päivän ihan eri tavalla energiaa ja voimia. Ja kuten te blogini lukijat tiedättekin, en tykkää juoksemisesta. Se kuitenkin tuntuu purkavan stressiä ja on toisaalta ihan parasta liikuntaa nyt tähän hetkeen:)
Tulipas nyt kirjoitettua! Mutta haluan toivottaa rentouttavaa ja iloista iltaa kaikille. Mä odotan innolla mitä poikaystävä sanoo kun vien hänelle tuliaiseksi kaksi Hilfigerin paitaa. Jännittävää! :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pieni lintu,
Ihanan iloiselle mielelle tulee aina kun täällä vierailee. 😊


http://pienilintu.blogspot.fi/
www.pienilintu.blogspot.com
merenhelmi
,
Ihana kuulla, kiitos! <3 😊
merenhelmi
,
Meen käymään sun blogissa! 😊
Annakaisa,
Tsemppiä liikkumisen aktiiviseen ylläpitämiseen! Sulla on hyvä motiivi siellä liikunnan taustalla, jota muistelemalla varmasti palaa myös liikunnan motivaatio niinä hetkinä, kun ei niin kiinnostaisi lähteä liikkumaan 😊 Tästä aiheesta kirjoittelin eilen lyhyesti blogiinikin, hauska sattuma että sulta löytyi samaa aihetta sivuavaa asiaa blogistasi!
bloggymoments.blogspot.com
merenhelmi
,
Hei AnnaKaisa!

Jep 😊 Olen aina tykännyt liikunnasta, vaikka joinakin hetkinä siihen ei aina löydäkään niin suurta intoa. Mutta kun lähtee käymään lenkillä tai kuntosalilla tulee tosi hyvä ja pirteä olo 😊

Pitääkin käydä kurkkaamassa sun postaus! Ihanaa keväistä päivänjatkoa 😊