Lily

Lähden torstaina kohti Helsinkiä, en malta odottaa. :) Aion lähteä jo aivan aamusta, jotta ehdin Mulberryn liikkeessä poikkeamaan (ihan ihastelemaan vain!) ja Zarassa haluaisin myös käydä. On muutamia vaatekappaleita, joita kiperästi tarvisin:) Mielummin kyllä shoppailisin ulkomailla..  Jokatapauksessa, konjakin väriset ratsastussaappaat olisivat tarpeelliset myöskin, niin kovassa käytössä kun ovat olleet mustatkin saappaat viime talvena. :) Mutta onko saappaita vielä kaupoissa ollenkaan? Taitaa tulla myyntiin vasta hiukan myöhemmin?
Työpäivä meni mukavasti, olin kotona vasta aika myöhään. Mutta päivä meni pukeutumisen osastolla tällä kertaa ja täytyy sanoa, että vaatteiden parissa on kyllä mielenkiintoista ja ihana työskennellä. :)
Niin kuin mainitsin tässä lähiaikoina, Mulberry kulkee mukanani vielä joku päivä. Mutta mikä.. Olen ihastellut tällaista pientä Lily laukkua joka näyttää oikein sievältä, todella kauniin väriseltä pieneltä kaupunkilaukulta. Onko teillä kokemusta tästä laukusta? Mahtuuko kaikki "kaupungille tarpeelliset -jutut" matkaan? Lähden ylihuomenna katsomaan tätä tarkemmin.

Lähiaikoina postilaatikkoon tipahtaa myös kosmetiikkaa minulle testaukseen, hih ihanaa!:) Siitä lisää myöhemmin!

Kauniita unia. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Kiitos kommentistasi 😊 Okei joo, hyvä kun kerroit, en olisi varmaan ajatellut asiaa.. Sama on Louis Vuitton vaalean Speedy laukun kanssa.. :/

Kivaa päivänjatkoa! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Se on kyllä todella kaunis laukku. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167