Loistava lakkaomenarahka

Heips! Äsken tulin kotiin Jyväskylästä ja tänään olikin hiukan helpompi päivä kuin eilen, kuunneltiin tosi tärkeitä juttuja kaupan työhön liittyen ja tehtiin paljon muistiinpanoja. Tänään päivä kesti 8-14 ja tosi mielenkiintoisia asioita käytiin läpi, paljon on tullut taas opittua! Just äsken teinkin lakkaomenarahkaa, josta päätin ottaa kuvat ja tehdä heti blogijutun! :) Mun mielestä rahka on tosi hyvää niin aamu-, väli- kuin iltapalanakin! Teettekö te usein rahkaa? Tässä siis tosi hyvä ohje, jota voi helposti soveltaa oman mielen mukaan :)
Rahka sisältää:
Kermaa 2dl
Maitorahkaa 400g (puolet vähemmänkin riittää!)
Purkki itsetehtyä omenahilloa
Purkki lakkoja
Mantelilastuja (unohdin kuvata)

Omenahillon ja lakan tilalle voi laittaa esimerkiksi joitakin muita marjoja tai mitä vain keksii. Ja hyvä kierrätysidea voi- ja raejuustorasioille on käyttää niitä marjojen ja hillojen säilömiseen, tekeekö kukaan muu näin? :)

Ensin vatkasin kerman. Jonka jälkeen lisäsin maitorahkan kerman sekaan ja sekoitin vatkaimella. Sen jälkeen vain omenahillopurkki ja lakat kaadetaan joukkoon ja sekoitetaan varovasti. Itse lisäsin vielä mantelilastuja vähän rahkaan. Sokeria voi myös ripauttaa jos haluaa, itse jätin sokerin tällä kertaa pois kun se oli päässyt loppumaan.

Ja valmista! Tosi yksinkertainen, helppo ja nopea tehdä! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mette,
oii nam näyttääpä hyvältä ! 😊 vois joskus itekki kokeilla. sulla on aina nii kivoja vinkkejä sun blogissa, kiitos niistä 😊
www.blogger.com/profile/028345304964777716
Ansku,
Nam:D Meillä kyllä säästetään noita margariini purkkeja yms. vähän liikaakin!:D
www.blogger.com/profile/078904651504446852
merenhelmi,
Mette:
Aa kiitti! 😊<3 Kiva joo 😊 kokeile vain! On niin ilo aina kuulla, että joku kokeilee näitä 😊 Laittakaa sit viestiä mitä tykkäsitte ohjeesta 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Ansku:
:)<3, Aa noniin, hyvä juttu! 😊 kierrätys kunniaan 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Haha, en lukenut heti tekstejä ja ihmettelin, että mitä raejuustoa teillä oikein ostetaan, kun se on noin ällöttävän väristä. :'DD Hidas sytytys..

Hei muuten, miten sulla meni se psykologian koe alustavien pisteiden mukaan? 😊Itse petyin oman reaalin alustaviin tuloksiin, jotka oli tullut tänään, joten keväällä sitä sitten kai uusitaan!
merenhelmi,
Anonyymi:
Aijaa hehhehe 😃 joo, omenahilloa ja lakkoja on 😃

Ihan ok joo, mutta en oo kuiteskaan kauheen tyytyväinen :/ Hitsi kun en muista sitä tarkkaa pistemäärää mikä on alustavasti tulossa, mutta kuitenkin M olis tulossa, saa nähdä muuttuuko vielä.. Meen kanssa keväällä uusimaan.
Aa, sinäkin petyit :/ joo, mutta onneksi voi uusia. Tein tästä aiheesta muuten oman blogijutun, se näkyy tossa muutama postaus ylempänä, nii kerroin siihen viel vähän tarkemmin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167