lokakuu

Lokakuu on yksi lempikuukausistani. Ruska on kauneimmillaan, ulkona vielä sen verran lämmintä, että on mukavaa käydä lenkkeilemässä auringon paistaessa ja syksyn näyttäessä parhaimpia puoliaan. Viime vuonna tähän aikaan paahdin täyttä vauhtia kauppakorkean avoimen yliopiston kursseja ja koko syksy oli jopa liiankin hektistä. Oli Helsingin matkoja, tenttejä, liikaa lukemista, liian vähän aikaa. Rentouduttiin kuitenkin yhtenä viikonloppuna poikaystäväni kanssa Jyväshovi hotellissa (postausta hotellista muuten tulossa), sekä äidin kanssa Oulun Eden kylpylähotellissa. Tämän postauksen kuva on otettu viime vuonna näihin aikoihin, mutta myös tänä syksynä olen tehnyt monena aamuna samanlaisen meikin. Nude meikki on jälleen muodissa, se sopiikin loistavasti syksyyn.
Tämä syksy tuo tullessaan muuton Kuopioon ja opiskelua myöskin, mutta rauhallisempaan tahtiin. Muuttoni nyt viivästyi muutamalla päivällä, mutta lauantaina olisi tarkoitus viedä kaikki tavarani Kuopion asunnolle. Ennen viikonloppua pakkaan vielä viimeisiä tavaroita kasaan ja käyn läpi listaa, mitä täytyisi hankkia uuteen asuntoon. Etenkin Lexington-tuotteet houkuttelisivat kovasti, olenkin selannut kyseisen merkin nettisivuja nyt monena päivänä. On kyllä ihanaa päästä laittamaan asuntoa!
Lumene , Lumene meikki , Lumene Wild Rose huulipuna , Lumene Wild Rose huulipuna huulilla , Lumene Wild Rose huulipuna kuva , Lumene Wild Rose huulipuna sävy nude 91 vuodenajat , muutto Kuopioon , Kuopio , kauppatieteet opiskelu , kauppakorkeakouluun , kauppakorkeakoulu avoimen yliopiston kurssit , syksy , silkkipaita , luonnollinen syksymeikki , nude meikki , nude meikki kuva , tee luonnollinen meikki , nude huulipuna , nude huulipuna huulilla

Tykkää-merkinnät

Kommentit

annikasandra
,
Hei Veera!
Syksy on tosiaan ihanaa aikaa, täälläkin nautitaan lenkkeilystä kirpeässä ilmassa 😊
Lexingtonin tuotteista tuli mieleen, itse löysin Hulluilta Päiviltä merkin pyyhkeitä alennuksessa. Pianhan ne hullarit taas tulevat, joten kannattaa siis kurkata kuvastot, kun ne ilmestyvät, sieltä voi tehdä löytöjä!
Mukavaa loppuviikkoa ja tsemppiä muuttoon 😊
merenhelmi,
Moikka Annika! Mukava kuulla. Just äidin kanssa eilen käytiin illalla kävelemässä rannan läheisyydessä ja mietittiin sitä, että täytyy kyllä ehdottomasti käydä nyt tähän aikaan vuodesta usein lenkkeilemässä. Ehkä vuoden parasta aikaa tehdä lenkkejä, kirpakka ilma ja niin upea luonto 😊 Niin ja kiitos vinkistä pyyhkeiden suhteen. Täytyykin laittaa toi korvan taakse ja olla heti valppaana kun hullarit alkaa taas. Helsinkiin en varmaan pääse Stockmannille silloin, mutta netistä varmasti voi tilata. Toivottavasti kyseiset pyyhkeet tulisivat tälläkin kertaa alennukseen. Mulla on tosin muutamia marimekon harmaavalkoisia pyyhkeitä jemmassa, mutta jotenkin houkuttelisi noi Lexingtonin pyyhkeet. Niitä mun marimekon pyyhkeitäkään ei taida olla kovin montaa.. Täytyy tarkistaa vielä 😊 Mutta oikein ihanaa ja energistä päivänjatkoa sinulle ja kiva kun jätit kommenttia 😊
merenhelmi.indiedays.com