Lokakuussa...

Tää postaus piti julkaista aiemmin tässä kuussa, mutta tässä loppukuukauden suunnitelmia... :)

Lokakuussa...

...Tehdään reissu hyvän ystävän luokse Tampereelle ja vietetään siellä muutama päivä. Suunnitelmissa on ainakin käydä kiertelemässä liikkeitä, pitää leffailtaa, lenkkeillä Pyynikillä, käydä brunssilla ja/tai syömässä sushia! Karla tulee siis tietenkin mukaan ja kyseessä on hänen ensimmäinen junareissu!

...Tällä viikolla tai ens viikolla lähdetään jälleen käymään perheeni luona Keski-Suomessa. Nyt ollaan oltu muutama viikko Kuopiossa, joten ihana nähdä taas perhettä!

...Aion juoda enemmän vettä ja vähentää kahvia. Pitäis ottaa aina vesipullo mukaan, kun lähtee jonnekin ja aamulla ensimmäiseksi muistaa juoda pari lasia vettä. Korvata kahvi esim. kamomillateellä. Välillä on myös parempi ottaa päiväunet kuin seuraava kuppi kahvia...

...Tehdään reissu Helsinkiin. Lähdetään siis Karlan kanssa kahdestaan Helsingissä käymään.

...Opiskelen vähän maisterivaiheen kursseja eteenpäin.

...Luen enemmän kirjoja! Kävinkin tänään kirjastosta hakemassa mm. valokuvaukseen ja raakajälkiruokiin liittyviä kirjoja.

...Edelliseen lisäyksenä: Aion kokeilla siis jotain raakajälkiruokaa. :)  

...Kuvailen ulkona, kun on vielä kaunista ruskaa.

...Aloitetaan unikoulu. Nyt yöt ovat olleet aika levottomia, joten toivottavasti tästä olisi apua.

Ollaan viime aikoina lenkkeilty tosi paljon. Niin kauniit järvimaisemat täällä Kuopiossa! (Kuvassa näkyvä vaunuverho* Baby Wallaby) ​

Päiväunilla. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maija Virtala
,
Hei! Aloitatte Karlalla unikoulun, ois mukava kuulla siitä lisää 😊 Otatteko netistä vinkit siihen vai ihan ammattilaisen avun? 😊 Täällä meinaa kanssa tytär kohta 6kk ja yöt ovat myös levottomia!
VeraKautto
VeraKautto,
Moikka Maija! Kiitos viestistä. Pahoittelut näin viivästynyt vastaaminen, mutta me otetaan netistä vinkit siihen. Itseasiassa nyt on sujunut tämä viikko jo ihmeen hyvin! Voisin tästä aiheesta kirjoittaa blogiin jos vain kerkeän! 😊 Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä! Useat heräämiset yöllä kyllä väsyttää ja tuntuu päivisin... Toivottavasti teillä levottomat yöt helpottavat pian! Olen kuullut, että tämän ikäisillä tämä on tosi yleistä..
nouw.com/verakautto
Anne
,
Karla on kyllä ihan isänsä näköinen 😊
VeraKautto
VeraKautto,
Niin on!! 😃 😊
nouw.com/verakautto