loma alkoi!


Eilen alkoi loma ja voi sitä tunnetta kun viimeisetkin kurssit sai näpyttää palautukseen. Keskiarvon ja opintopistemäärän suhteen oon nyt tosi tyytyväinen, vaikka itse sanonkin! :) Voi siis hyvällä omalla tunnolla aloittaa lomailemaan... Tänään nukuin vähän pidempään, tein aamupalaksi gluteenittomia lettuja, join aamukahvit kaikessa rauhassa, kävin postissa, kahvilassa, sekä kosmetiikkaostoksilla. Unohdin nimittäin meikkipussin perheeni luokse ja olenkin tässä pitänyt yhtä jos toista meikitöntä päivää... Loppujen lopuksi päädyin ostamaan peitevoiteen (aina yhtä tummille silmänalusille), punaisen huulipunan, ripsivärin ja voidemaisen poskipunan. Niillä pääsee jo pitkälle. Tein tänään myös ihan ajan kanssa suursiivouksen ja nyt on siltäkin osin hyvä mieli kun kaikki on järjestyksessä ja omilla paikoillaan. Ilta menee nyt eväitä tehdessä, sekä matkalaukkua pakatessa, sillä huomenna lähdemme poikaystäväni kanssa matkalle. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin! :)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka! Rentouttavaa reissua! Mua kiinnostaisi tietää kuinka paljon sulla on opintopisteitä kasassa ja millä keskiarvolla olet kurssit suorittanut. Tai sitten mitä numeroita yleisimmin otat kursseista? Olisi muutenkin tosi mielenkiintoista kuulla vähän enemmän opiskelusta. Työmäärästä, kurssien aiheista, aikatauluista ja sellaisista 😊
merenhelmi,
Moikka! 😊

Kiitos kovasti. Reissu tuli kyllä tarpeeseen. Oon suorittanut 80 opintopistettä (kauppatieteiden avoimen yliopiston) kursseja. Suuri osa edellä mainitusta opintopistemäärästä on tehty viime syksynä ja tämän kevään aikana. Mun keskiarvo on 4-5. Mutta toi on kyllä vaatinut töitä ihan sairaasti. Nyt oon saanut edellisistä kursseista kaikista 5 ja oon kyllä ollut todella iloinen ja yllättynyt!

Nyt en tee hetkeen avoimen yliopiston kursseja vaan pidän vähän lomaa. Mutta voisin kyllä toteuttaa opiskeluun liittyvän postauksen jossain vaiheessa. Ja kun kysyit kurssien aiheista niin oon suorittanut perusopinnot ja markkinoinnin, sekä johtamisen kursseja. Suurin osa tekemistäni kurssseista on ollut englanninkielisiä ja mulla ei oo vahva englanti, joten etenkin englanninkieliset kurssit ovat kyllä teettäneet paljon töitä. Mutta kysy vaan ihmeessä jos tulee mieleen jotain aiheeseen liittyen niin kirjoittelen enemmän.

Mukavaa illanjatkoa! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167