Loma lähenee

Heippaheii!;) Ja sori kun en oo täällä blogissa ehtinyt paljoa käymään. Tällä kertaa syy ei ollut motivaation puutos, päinvastoin! Nimittäin mulla on ollut vain tosi paljon hommaa tehtävänä, tänään vapaapäivääni ovat värittäneet koulujutut.. Mutta huomenna pidän taas niin sanotusti vapaapäivää ja lähden koulun jälkeen käymään pikaisesti Jyväskylässä, hihi! :) Ja lauantaina illalla mennään ehkä Aneten kanssa Jyväskylään juhlimaan! Siitä vasta olenkin innoissani.

Tää päivä on mennyt niin nopeesti, yritin lukea maantietoa, mutta vähän tympäs kun ulkona oli varmaan 25 lämmintä. Join kahvia ja olis ehkä pitänyt lukea pimeässä komerossa, ettei olis nähnyt silmäystäkään ulkoilmasta, kesästä, auringosta, lämpöisestä tuulesta ja kauniisti kukista.. Mun ajatukset harhaili all the time tulevassa kesälomassa. ENÄÄ pari viikkoa koulua! Ja sitä ennen kolme koetta, yks kirjaesitelmä, ruotsin aine ja ruotsin puhekoe (mitähän siitäkin tulee, naurattaa jo valmiiks..) äidinkielen aikajana, sekä mitähän vielä....??

Mutta aiheesta iloisempaan, loma on ovella..

Noiden kuvien lisäksi luen kirjotuksiin kesällä ja teen töitä! :)

Hitsi muuten kun mun pitää olla niin salaperäinen, enkä voi paljastaa enempää, mutta yksi haaveeni on taas askeleen lähempänä toteutumistaan! <3 Voi kun hyppisin ilosta jakaa sen teidänkin kanssa, mutta se päivä koittaa vielä, uskokaa pois. ;)

Postauksen kuvat lainattu täältä. 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Mulla on lukemattomasti erilaisia haaveita, joita kohti elämässäni pyrin!:)) Kommenttisi selviää ehkä joskus 😊 hih:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
KRIS,
Eikä! oon nyt ihan varma et oot menossa Austraaliaan! ;D kerro jo! 😃
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi
IP: 82.99.3.229