lomakuvia

Viime vuosi oli ihana monelta osin ja siihen sisältyikin sylikaupalla hyviä, hymyn huulille tuovia muistoja.. Uppouduin hetkeksi tässä lukemisen keskellä (kolme koetta tulossa) viime vuoden lomakuvien pariin ja ne saivat minut jotenkin niin hyvälle mielelle! Ikään kuin voisi elää samat hetket uudelleen ja voi miten malttamattomana odotankin ensi kesän lomaa, haaveissa olisi nimittäin tehdä matkoja jonnekin kauemmaksi :)


Viime kesän puolella lentokone nousi kolmeen eri kohteeseen ja jokaisella kerralla vieressäni istui yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä. Ensimmäisen kollaasin kuvissa shoppailimme poikaystäväni kanssa Palmassa ja nautimme auringosta Alcudian hiekkarannoilla. Itseasiassa seuraavana päivänä lähdin (matkalaukkua purkamatta) uudelle lomalle, äidin kanssa juhlimaan yo-juhliani Turkkiin (se oli kirjaimellisesti äkkilähtö). Päästyämme Turkkiin, otin kaiken irti yo-juhlapäivästäni, uin ja snorklailin meressä, herkuttelin kahviloissa, nautin auringosta ja tunsin oloni niin vapaaksi! Se päivä jaksaa ilahduttaa minua edelleen, miten paljon odotinkaan, että lukiotaival päättyisi!
Benidorm , Alicante , lomakuvia , lomakuvia bloggaaja , Paulo Coelho Alkemisti , Alcudia hiekkarannat , Louis Vuitton Palma , Starbucks , Converse All star asu , lomakuvia espanjasta , lomakuvia espanja , lomakuvia turkki , lomakuvia Turkista , Alanya kuvia
Heinäkuussa taas suuntasimme rakkaan ystäväni kanssa Benidormiin ja seikkailtiin samalla reissulla myös Alicantessa. Minun ja Aneten lomamatkat ovat aina yhtä hauskoja ja ikimuistoisia, sillä kömmellyksiltä me ei vaan vältytä yhdessä. Eksyimme mm. Benidormissa myöhään illalla ja näin päin pois - sellaista pientä tapahtuu väistämättäkin meidän yhteislomilla ;) Viikkoon sisältyi shoppailua Alicanten alennusmyynneissä, junalla matkaamista, drinkkejä meren rannalla, auringon palvomista, hyvää ruokaa, herkuttelua.. Rentoa lomailua.
Minne päin te haluaisitte matkustaa? Kaunisteleeko teidän kalenterissa varattu lomamatka? <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Voi että ihanaa! 😊 <3
merenhelmi
,
Hei Anna!

Voi että, kuulostaa ihan täydelliseltä! Aivan mahtavaa oikeesti 😊 Haluan toivottaa sinulle ja miehellesi kaikin puolin onnistunutta matkaa, reissusta tulee varmasti ikimuistoinen 😊 Kiinassa haluaisin ehdottomasti käydä joskus, se on ollut yhtenä matkakohdehaaveena jo pikkutytöstä lähtien. Teidän reissu kuulostaa kyllä niin upealta! Äiti on käynyt Kiinassa jokunen vuosi sitten ja katsoessani niitä kuvia iski kyllä sellainen matkakuume itsellenikin 😊 Kiva kun kommentoit ja ei mene kauaakaan niin olette jo lentokoneessa 😊

Aurinkoista kevättä ja pahoittelut hiukan viivästyneestä vastauksesta :/
merenhelmi
IP: 82.99.3.229