lomakuvia ja Alanya vinkkejä


Ihanaa perjantaiaamua kaikille. Tänään mulla on vähän rauhallisempi aamu ennen parturiin lähtöä, joten ajattelin alkaa käymään lomakuvia läpi... Päivittelin blogia myös matkan aikana, mutta muistikortilta löytyy vielä monia kuvia, jotka eivät ole ainakaan vielä päätyneet blogiin. Tässä siis muutamia tunnelmakuvia rannalta kun käveltiin kahvilasta takaisin hotellille. Tämä tyttö lähtisi vaikka samantien takaisin... Täsmäsää näyttää nimittäin tänne Kuopioon aika huonoa säätä seuraavalle kymmenelle päivälle... Mutta me oltiin tosiaan poikaystäväni kanssa viikon loma Turkin Alanyassa tässä muutamia viikkoja takaperin. Lähdettiin sinne ihan extempore (edellisenä iltapäivänä varasin matkat ja aamulla lähdettiin kohti lentokenttää).

Hintaa viikon matkalle tuli 149 euroa, sisältäen lennot edestakaisin ja hotellin viikoksi.  Oon tehnyt kyseiseen paikkaan aikaisemminkin näitä niin sanotusti puoli-ilmaisia matkoja. Tietenkään kaiken aikaa äkkilähtösivustoillakaan ei ole tarjolla noin edullisia matkoja, mutta mitä nyt oon itse esimerkiksi rantapalloa ja napsua aika ahkerasti selannut, Turkki pitää yleensä ykkössijaa niiden edullisimpien lähtöjen osalta. Koska kurssi on myös tällä hetkellä aika hyvä (1 €, 2,97 liiraa), tulee loma myös paikanpäällä edulliseksi. Viime reissulla minulla meni viikon aikana rahaa yhteensä korkeintaan 50-70 euroa (sisältäen lämpöisen ruuan 2 kertaa päivässä, monet kahvilakäynnit, aamupalat, bussiliput, rantatuolit jne). Joten jos haluaa tehdä rennon (ja nimenomaan rennon!) rantaloman edullisesti, voin siinä tapauksessa suositella kyseistä kohdetta. Me haluttiin vaan olla rannalla, nauttia auringosta ja lämmöstä, sekä istuskella kahviloissa. Niiden osalta loma sujuikin enemmän kuin täydellisesti :)

Minulta on usein kysytty Alanya vinkkejä. Äitini on tehnyt monia postauksia kyseisestä matkakohteesta (löydät postaukset täältä). Niimpä ajattelin, että minun on ihan turha alkaa kirjoittamaan blogiini vinkkejä, koska kirjoittaisin kuitenkin samat asiat kuin äitini. Niimpä laitoin nyt tämän postauksen loppuun äidin kirjoittamat vinkit, joita me kuusi kertaa Alanyassa käyneet ollaan yhdessä mietitty. Haha, pakko muuten sanoa, että olen joskus vannonut katsoessani matkaoppaat ohjelmaa, etten ikinä lähde Alanyaan, mutta never say never ;) 
Jos olet lähdössä / suunnittelet matkaa kyseiseen paikkaan, suosittelen siis lukemaan tämän, tämän ja tämän postauksen. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
kivoja kuvia <3 minnes seuraava reissu? mukavaa päivää!
merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos! 😊 En tiedä vielä... Saa nähdä! Turkkiin on yleensä halvimmat äkkilähdöt ja jos sinne sattuu tulemaan 100 eurolla viikon matka lentoineen ja hotelleineen, voisin vaikka lähteäkin tässä lähiviikkoina. Täällä Suomessa on kuitenkin ollut nyt niin huonot kelit, joten mielellään lähtisi lämpöisemään 😊 Tottakai haluaisin lähteä käymään mm. Amerikassa ja Australiassa, mutta niihin reissuihin pitäisi sitten varata pidempi aika. Ja Lontoossa haluaisin myös lähteä käymään uudelleen! Ranska, Sveitsi, Saksa ja Italia kiinnostaisivat myös.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229