lomakuvia Turkista

Täällä sitä ollaan vaihteeksi, Alanyan Starbucksissa. Lämmintä, aurinkoa, blogi, musiikkia ja minttuteetä, en muuta tarvitse ;) On pitänyt kirjoitella useammin lomakuulumisia, mutta Appleni ei ole suostunut toimimaan. Säikähdin eilen jo pahemman kerran, että kone irtisanoutui yhteistyöstä lopullisesti... Onneksi kahden tunnin tietokoneista ymmärtävän ystävän kanssa viestittelyn seurauksena olen tässä kirjoittamassa teille vihdoin ja viimein uutta postausta...
Jokainen aamu on alkanut vesipullolla, auringonpaisteella, sekä aamupalalla, joka on koostunut lähinnä hedelmistä ja hyvästä teestä.
Alapuolella näkymä meidän hotellin parvekkeelta.. Kerrostaloja on niin pitkälle kuin silmä kantaa. Ei ihme kun oli vähän hankaluuksia löytää hotellille ensimmäisenä iltana ;)
Mitähän toi teksti tarkoittaa...
Matkalla Starbucksiin.
Veera Kleopatra-rannalla.
Nektariinit ja luumut ovat olleet tosi hyviä!
Blogini lukija ja uusi ystäväni Essi.
Myös Alapuolella oleva kuva on napattu hotellimme parvekkeelta.
Jos tulet Turkkiin lomailemaan, suosittelen Ayran-juomaa. Clipper lemon & ginger -tee tarttui mukaan jo Suomesta ja se on yhtä lempiteetäni. Alanyasta en ole ainakaan itse löytänyt mistään muualta hyvää teetä kuin Starbucksista. Jo senkin takia otan tänne aina mukaan omat teet.
Tämä kuva on otettu kun kävelimme hotellilta syömään linja-autoasemalla sijaitsevaan locanta-nimiseen ravintolaan (kurkkaa kuvat ruuista ja hintatasosta täältä postauksesta).
Mun lempipaikka.
Tässä on siis kuvia viikon varrelta täältä Alanyasta. Ollaan oltu rannalla ja otettu aurinkoa, syöty hyvin ja terveellisesti koko viikon ajan, kävelty pitkin kaupunkia, nautittu aamupalaa aamuauringon tunnelmassa, luettu mielenkiintoisia kirjoja, menty nukkumaan ajoissa ja herätty aikaisin, istuttu Starbucksissa illat pitkät... Kaikki on siis hyvin, enkä millään haluaisi lähteä takaisin Suomeen, etenkin kun siellä on kelit mitä on (vaikka rakastankin syksyä ja odotan jo kovasti, että näen taas poikaystäväni, sekä perheeni).
Ps. Palataan pian! Vastaan kaikkiin viime aikojen kommentteihin viimeistään kun olen takaisin Suomessa, eli sunnuntaina, viimeistään maanantaina. Sitä ennen pyrin vastaamaan niin moniin kuin ehdin ja pystyn! Meidän hotellilla ei nimittäin toimi netti ollenkaan.
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
 

Alanya , Alanya Turkki , Alanya lomakuvia , Alanya vinkit , Alanya vinkkejä , Alanya parhaat ruokapaikat , Alanya lomakohteena , Alanya lomakohde , lomakuvia , lomakuvia bloggaaja , kuvia Turkki , kuvia Alanya , Alanya kuvia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Del
,
Oon Veera lukenu sun blogia varmaan vuoden-kaksi ja tykkään paljon 😊 olen käynyt turkissa yli 20 kertaa, koska meillä on sukulaisia siellä. Turkissa on erittäin halpaa teetä. ihan marketistakin löytyy tunnettuja tee-merkkejä, jotka kaksi kertaa halvempia kuin suomessa. paikallisista teelajeista ootko koittanu omenateetä? (elma cay) tosi hyvää !
millis
,
Minkä merkkiset noi tokavikassa kuvassa olevat silmälasit on?:) kauniit
Myy
,
Kiitos tiedosta!
merenhelmi,
Kiitos kovasti 😊 Matkakuvat on kyllä niin kivoja muistoja. Pitäisi vaan muistaa kuvata matkoilla enemmän. Kiitos blogilinkistä, käyn katsomassa sun blogin. Matka-aiheiset postaukset kiinnostavat aina 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitoksia Emilia! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Heippa ja kiitos 😊 Silmälasit on Jimmy Choo -merkkiset, Instrumentariumista. Jyväskylän Forumin Instrun liikkeessä huomasin ihan vastaavanlaiset myynnissä muutama viikko sitten. Kannattaa käydä Instrusta katsomassa Jimmy Choo silmälasien valikoima tai onhan niitä varmasti muuallakin myynnissä jos juuri tähän malliin ihastuit 😊 Nämä silmälasit ovat olleet minulle jo vuoden, mutta voi olla, että vastaavat voisi vielä löytyä jostain. Näissä on mielestäni ihanat yksityiskohdat ja muutenkin jotenkin niin kivan malliset.
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos Kata kommentistasi 😊 Laitat kyllä aina niin ihania viestejä, jotka ilahduttavat päivää kuin päivää. Hedelmiä tuli kyllä syötyä tosi paljon. Ne oli niin herkullisia! Etenkin nektariinit ja luumut oli tosi hyviä. Kiitos vielä kerran halauksen kera sinulle 😊 Toivottavasti nähdään taas jossain vaiheessa. Nyt oon taas kotona ja on jotenkin niin motivoivaa taas palata opiskeluiden pariin. Kaunista syksyä sinulle ja iloista päivänjatkoa 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
Heidi
,
Tossa kyltissä lukee myös englanniksi! 😊 Forbidden zone eli kielletty alue.
merenhelmi,
Oho joo en huomannutkaan! Joo, jep! 😊 Sinne ei olisi ollut siis asiaa.. Ei lähdetty kokeilemaan 😃
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka ja oikeesti ihana kuulla, että olet ollut lukijani niin pitkään 😊 Ja että vielä innostuit kommentoimaan. Pahoittelut kun vastaukseni näin viivästyi.

En olekaan muuten tajunnut katsoa marketeista tunnettujen teemerkkien hintoja ollenkaan, mutta voisi ensi kerralla katsoa tarkemmin. Tosin ostan yleensä teet luomuna niin luomuteetä ei varmaan löydy :/ Omenateetä oon joskus ensimmäisillä turkin lomilla maistanut, mutta sitä ei oo tullut koskaan ostettua mukaan. Kiitos vinkeistä 😊

Ootpas käynyt muuten usein Turkissa! Ootko missä päin kaikkialla siellä käynyt? Itse ainoastaan Antalyassa ja Alanyassa, mutta haluaisin kovasti käydä Istanbulissa ja Ankarassa. Laita ihmeessä vinkkejä, että missä kannattaa käydä jos on sellaisia paikkoja, mistä oot tykännyt tosi paljon.

Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com