loman alussa


<
high heels Vagabond / dress Esprit / bag Louis Vuitton / watch Boss
Hei kaikille! Tässä hiukan kuulumisia tällä kertaa. Loman ensimmäiset päivät meni kotia laittaessa (pyykkikasoja setviessä ja muita, niitä pakollisia kotihommia tehdessä). Laitoin heti loman alussa myös kuntosalisopimuksen elokuun ajaksi tauolle. Täytyy sitten jatkaa taas syyskuun alussa. Nyt elokuussa ei siellä kuitenkaan tulisi kovin paljon käytyä, ihan jo siitäkin syystä, etten oo tässä kuussa kovin paljon Kuopiossa, joten turhaan maksaisin jäsenyyttä. Ja toisaalta, nyt kesällä on kuitenkin vaihtelun vuoksi kiva tehdä myös pihatreeniä, käydä lenkillä ja nauttia muutenkin ulkona olemisesta. Syyskuulle mietin sitten personal trainerin ottamista tai ainakin oon vähän harkinnut sellaista... Täytyy sitten katsoa uudelleen miten sen suhteen teen, vai käynkö esimerkiksi treenaamassa yhdessä poikaystäväni tai isoveljeni kanssa, joilta voisin myös saada omiin treeneihin vähän lisävinkkejä. Mutta pitää katsoa sitä sitten uudelleen vähän myöhemmin, mikä se paras vaihtoehto olisi. Nyt aion kuitenkin nauttia tästä elokuusta olemalla paljon ulkona ja ostaa esimerkiksi pari kahvakuulaa pihatreenejä varten. Niidenkin avulla pääsee jo pitkälle kun käyttää vaan vähän mielikuvista :)

Täällä perheen luona on taas niin rentouttavaa olla ja oikeastaan mulla oli eilen ensimmäinen ihan sellainen ns. kunnon lomapäivä. Juotiin aamukahvia kaikessa rauhassa, haettiin aamupalajogurttiin mustaherukoita omalta pihalta, syötiin siskoni Lempin tekemää (kukkakaalipohjaan tehtyä) gluteenitonta kasvispizzaa, mietittiin lauantain juhlia varten asut valmiiksi (äidin hyvä ystäväpariskunta järjestää huomenna Etelä-Suomessa 25-vuotis hääpäivän kunniaksi juhlat), tehtiin salaattia äidin kasvimaan herkuista ja juteltiin viime aikojen kuulumisia läpi. Ulkona on ollut vielä sen verran sateista, ettei olla vattuun tai mustikkaan lähdetty, mutta heti kun säät paranee, lähdetään varmasti. Ja ehkä saan myös poikaystäväni tänne perheeni luokse alkuviikosta, sitä odotan kyllä kovasti. Voidaan olla taas porukalla, pelailla lauta- ja korttipelejä, tehdä hyvää ruokaa terassilla jne.

Näistä kuvista julkaisinkin jo muutaman aiemmin täällä postauksessa. Loput näistä kuvista olivat unohtuneet kovalevylle, joten julkaisen nämä nyt vähän myöhässä... Kyseessä oli siis juhannusaaton asu, jolloin halusin vain päälle jotain missä on mukava olla, niimpä päädyin rentoon mekkoon.

Tykkää-merkinnät