loman asua

> Heippa taas! Lupasin, että laitan tänne blogiin vielä joitakin lomakuvia syyskuun reissulta. Muistikortilta löytyi näköjään näiden kuvien lisäksi vielä ainakin kahdet "asukuvat". Koska kyseessä oli rantaloma, ei asuja tullut kyllä mietittyä kauhean tarkkaan. Tai yleensä kaupunkilomilla tulee pohdittua paljon pidempään, mitä päällensä pukee :) Jokatapauksessa, nämä kuvat napattiin ihan extempore kun tultiin kahvilta ja oltiin menossa vuokraamaan rantatuoleja loppupäivälle.
Shoes Lacoste  shorts Dr.Denim  shirt Gant  sunglasses Ray-Ban (here)
Taisin muuten käyttää tuona päivänä ensimmäistä kertaa kuvissa näkyvää Gantin t-paitaa, jonka ostin jo viime keväänä kirpparilta. Toi näytti aidolta, joten uskalsin maksaa siitä niinkin "paljon" kuin (muistaakseni) 10-12 euroa. Se on ainakin omasta mielestäni kirppishinnaksi melko paljon, mutta tykkäsin tosta niin paljon, että oli pakko napata se mukaan :)
Ps. Ollaan täällä uudessa kodissa jo ihan hyvällä mallilla. Onneksi! Tuntuu nimittäin, että olin viime viikon kaikista kiireista ja kouluhommista niin poikki, että eilen oli pakko pitää vähän vapaata ja skipata kuntosali, sekä muut "hommat". Raahasin pinon kirjoja saunaan ja istuin siellä varmaan kahden tunnin ajan. Tein myös hius- ja kasvonaamiot ja koitin juoda paljon vettä, jotta keho puhdistuisi. Välillä kyllä kannattaa vaan rentoutua ja pitää hyvällä omalla tunnolla vähän vapaata, vaikka tekemistä riittäisikin. Eron nimittäin huomasi heti tänään. Olin aamuseiskasta alkaen yllättävän pirteä ja energiaa on riittänyt koko pitkän päivän! Muistakaa siis rentoutumisen tärkeys kaikkien kiireiden keskellä! :)

Tykkää-merkinnät