Loman jälkeen

Hei taas! Onnistunut loma on nyt takana ja eilen oli aika palata takaisin arkeen. Eilen olikin ensimmäinen ruotsin tunti ja tuntuu, että ihan hyvällä fiiliksellä aloittaa taas opiskelut. Onkin jo kieltämättä todella mukavaa päästä ihan kunnolla arkeen kiinni, kuten olen tainnut aikaisemminkin kirjoittaa! Tänä kesänä en kuitenkaan ollut töissä, joten alkoi jo ihan kaipaamaan aikatauluja :) Mutta lomasta vielä sen verran, että kaikki sujui hyvin ja oltiin tosi yllättyneitä kun saatiin noinkin halvalle äkkilähdölle Finnairin lennot! Aikaisemmin kun ollaan menty Turkkiin, on meillä ollut jokin kyseisen maan lentoyhtiöiden koneista ja täytyy sanoa, että Finnairilla kyyti tuntui ainakin omasta mielestäni paljon turvallisemmalta... :) Lennot menivät siis mukavasti ja lentomatkakaan ei ollut kuin noin neljä tuntia suuntaansa. Paikan päällä nautittiin pääsääntöisesti auringosta ja rannalla olemista. Turkki on kyllä siinä mielessä hyvä lomakohde, että siellä lomaillessa pääsee halutessaan tosi edullisesti. Mä vaihdoin koko viikolle käyttörahaa muistaakseni vain noin 120 euroa (411 liiraa) ja se riitti koko ajalle, vaikka en edes yrittänyt mitenkään "säästää". Tolla rahalla maksoin kuitenkin kaikki bussit, rantatuolivuokrat, kunnon ruuat noin 2 kertaa päivässä, Starbucksissa ja muissa kahviloissa käynnit, eväät, aamupalat, vedet jne. Toki yhtenä huonona puolena on se, että noissa Turkin lomakohteissa levottomuudet voivat näkyä esimerkiksi mielenosoituksien merkeissä, mutta niistä kannattaa vaan pysyä kaukana (ainakin pari mielenosoitusta siellä oli nimittäin oli tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen). Mutta kokonaisuudessaan oli kyllä huippu loma! :)

Näissä kuvissa tämän päivän asua... Vielä aika kesäisiä sävyjä päällä, mutta oli kyllä yllättävän lämmin ja kauniin aurinkoinen päiväkin tänään :)
Shoes Converse 
Pants Zara 
Shirt Lacoste 
bag Lv 
sunglasses RayBan
watch Gant 


Ps. Matkan aikana en nyt tällä kertaa tehnyt blogia (yhtä juttua lukuunottamatta) ollenkaan, mutta otin kyllä muistikortin täyteen kuvia! Lomajuttuja on siis luvassa! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Minulla palashampoo toimii aluksi hyvin, mutta kun käytän silloin tällöin kuivashampoota pidentämään pesuväliä, palashamppoo alkaa parin viikon käytön jälkeen jättämään hiukset ällöttävän tahmeiksi jolloin aina palaan takaisin normaaliin shampoohon... Haluaisin jättää normaalit shampoot kokonaan pois, mutta silloin ilmeisesti pitäisi jättää myös kaikki muotoilutuotteet pois.. Siksi hieman kyselen mielipiteitä niiltä jotka ovat palaa käyttäneet, että olisiko tähän jotain kikkaa 😊 tai sitten vain suosiolla jätän kaikki muut hiustuotteet pois jotta saan jatkettua palashampoon käyttöä
merenhelmi,
Hmmm! Totta! Se palashampoo ei varmastikaan poista hiuksista muotoilutuotteiden jäämiä, ainakaan samalla tavalla kuin normaali shampoo.. :/ Hitsi, mä en kyllä tiiä tähän mitään kikkaa!

Jos siellä on joku toinen tämän saman ongelman kanssa, niin laittakaa ihmeessä kommenttia mikä auttaisi!
www.blogger.com/profile/015246971550904167