Loman jälkeen

Hei taas! Onnistunut loma on nyt takana ja eilen oli aika palata takaisin arkeen. Eilen olikin ensimmäinen ruotsin tunti ja tuntuu, että ihan hyvällä fiiliksellä aloittaa taas opiskelut. Onkin jo kieltämättä todella mukavaa päästä ihan kunnolla arkeen kiinni, kuten olen tainnut aikaisemminkin kirjoittaa! Tänä kesänä en kuitenkaan ollut töissä, joten alkoi jo ihan kaipaamaan aikatauluja :) Mutta lomasta vielä sen verran, että kaikki sujui hyvin ja oltiin tosi yllättyneitä kun saatiin noinkin halvalle äkkilähdölle Finnairin lennot! Aikaisemmin kun ollaan menty Turkkiin, on meillä ollut jokin kyseisen maan lentoyhtiöiden koneista ja täytyy sanoa, että Finnairilla kyyti tuntui ainakin omasta mielestäni paljon turvallisemmalta... :) Lennot menivät siis mukavasti ja lentomatkakaan ei ollut kuin noin neljä tuntia suuntaansa. Paikan päällä nautittiin pääsääntöisesti auringosta ja rannalla olemista. Turkki on kyllä siinä mielessä hyvä lomakohde, että siellä lomaillessa pääsee halutessaan tosi edullisesti. Mä vaihdoin koko viikolle käyttörahaa muistaakseni vain noin 120 euroa (411 liiraa) ja se riitti koko ajalle, vaikka en edes yrittänyt mitenkään "säästää". Tolla rahalla maksoin kuitenkin kaikki bussit, rantatuolivuokrat, kunnon ruuat noin 2 kertaa päivässä, Starbucksissa ja muissa kahviloissa käynnit, eväät, aamupalat, vedet jne. Toki yhtenä huonona puolena on se, että noissa Turkin lomakohteissa levottomuudet voivat näkyä esimerkiksi mielenosoituksien merkeissä, mutta niistä kannattaa vaan pysyä kaukana (ainakin pari mielenosoitusta siellä oli nimittäin oli tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen). Mutta kokonaisuudessaan oli kyllä huippu loma! :)

Näissä kuvissa tämän päivän asua... Vielä aika kesäisiä sävyjä päällä, mutta oli kyllä yllättävän lämmin ja kauniin aurinkoinen päiväkin tänään :)
Shoes Converse 
Pants Zara 
Shirt Lacoste 
bag Lv 
sunglasses RayBan
watch Gant 


Ps. Matkan aikana en nyt tällä kertaa tehnyt blogia (yhtä juttua lukuunottamatta) ollenkaan, mutta otin kyllä muistikortin täyteen kuvia! Lomajuttuja on siis luvassa! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Lomakuvia odotellessa=)
Lisäksi olisi kiva jos kertoilisit ostoksista ja vähän myöskin hinnoista Alanyassa.
Minkä nimisessä hotellissa olitte?Oliko kuitenkin ok,vaikka matka olisin halpa eikä hotelli ollut monen tähden?Vielä kiinnostaisi kovasti miten turistien määrä,kun on monessa paikassa lukenut tänä kesänä,että Alanyassa on ollut todella vähän turisteja eli pitääkö tämä mielestäsi paikkansa?Ja Alanyassa kun olet lomaillut viime vuonnakin,niin oliko hinnat muuttuneet ja jos,kumpaan suuntaan?Suosiko ilmat vai oliko pilvisiä päiviä viikon aikana?
merenhelmi,
Heippa!

Joo, se sopii! Vastaan noihin sun laittamiin kysymyksiin seuraavassa postauksessa joko tänään tai huomenna. Kivaa viikonloppua! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Moi!
Tykkään hirmuisesti blogistasi! Olen melko uusi lukija, ja minulla olisi pari kysymystä 😊
Mitä puhelinta käytät tällä hetkellä? Otatko sillä kuvia Instagram-tilillesi?
Minkä ikäinen olet?

Ihanaa sunnuntaita, ja voimia uuteen viikkoon!
merenhelmi,
Heippa ja kiitos ilahduttavasta viestistäsi 😊 Mukava kuulla, että olet eksynyt blogiini! 😊

Käytän Iphonea tällä hetkellä, mutta mun puhelin on jo aika vanha malli... Pitäisi ostaa uusi! 😊 Otan sillä silloin tällöin kuvia instagramiin, mutta pääsääntöisesti lisään sinne blogini kuvia. Niin ja oon 21-vuotias (tänä vuonna täytän 22).

Oikein ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita sinullekin ja kiitos vielä kerran! 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Käytätkö vielä niitä palashampoita? Ja silloin kun käytit niin jäikö sulla koskaan tahmaseksi hiukset? Ja käytätkö mitään muotoilutuotteita hiuksiisi?
merenhelmi,
Heippa!

Muistaakseni joistakin palashampoista jäi välillä vähän sellaiset tahmaiset hiukset, mutta jos laittoi palashampoon jälkeen hoitoaineen, se auttoi! Siitä on jo niin monta vuotta kun käytin niitä, niin en oo nyt ihan satavarma, että muistanko oikein. Nyt viime vuosina oon käyttänyt tavallista shampoota ja hoitoainetta. En oikeestaan edes tiedä, miksi vaihdoin! Jotenkin vaan kaipasin vaihtelua 😊 Ja käytän silloin tällöin muotoilutuotteita, mutta aika harvoin kuitenkin. Minkälaisia kokemuksia sulla on palashampoista? Mä voisinkin laittaa pitkästä aikaa yhden tilaukseen.

Mukavaa illanjatkoa sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Minulla palashampoo toimii aluksi hyvin, mutta kun käytän silloin tällöin kuivashampoota pidentämään pesuväliä, palashamppoo alkaa parin viikon käytön jälkeen jättämään hiukset ällöttävän tahmeiksi jolloin aina palaan takaisin normaaliin shampoohon... Haluaisin jättää normaalit shampoot kokonaan pois, mutta silloin ilmeisesti pitäisi jättää myös kaikki muotoilutuotteet pois.. Siksi hieman kyselen mielipiteitä niiltä jotka ovat palaa käyttäneet, että olisiko tähän jotain kikkaa 😊 tai sitten vain suosiolla jätän kaikki muut hiustuotteet pois jotta saan jatkettua palashampoon käyttöä
merenhelmi,
Hmmm! Totta! Se palashampoo ei varmastikaan poista hiuksista muotoilutuotteiden jäämiä, ainakaan samalla tavalla kuin normaali shampoo.. :/ Hitsi, mä en kyllä tiiä tähän mitään kikkaa!

Jos siellä on joku toinen tämän saman ongelman kanssa, niin laittakaa ihmeessä kommenttia mikä auttaisi!
www.blogger.com/profile/015246971550904167