lomaterveiset

Terveiset täältä Alanyan Starbucks kahvilasta. Ja minkä takia olen taas Alanyassa... Löysimme tänne hyvän ystäväni kanssa edullisen äkkilähdön ja tulimme nauttimaan auringosta, lämmöstä ja hyvistä kirjoista. Olimme tänään tosi väsyneitä kun meillä oli yölento Antalyan lentokentälle, joten keskityin tänään napsimaan kuvia ihan muusta kuin itsestäni :D Otimme tänne äkkilähdön matkajokerilla, emmekä siis tienneet mihinkä hotelliin meidät majoitetaan... Onneksemme pääsimme kuitenkin ihan ok hyvään hotelliin (myös sijainnin puolesta).
Ostamassa eväitä matkaa varten eilen ennen lentokentälle lähtemistä.
Lentokoneessa! Matka meni Elleä lukiessa. En saanut oikein millään nukuttua.
Antalyan lentokentällä yöllä kahden aikaan.
Aamulla oltiinkin jo näissä maisemissa!
Iltapäivällä kävimme "Locanta" -kyltillä merkityssä ravintolassa. Niissä ei tarjota alkoholia. Annoshinta keitoille oli 5TL (1,7€). Kebab-rullalle 4TL (1,4€). Riisi kanalla, sekä salaatilla kustansi 13 TL (4,5€), riisi kasviskastikkeella taas 10 TL (3,45€).
Aina yhtä kaunis auringonlasku.
Tänään heti herättyämme lähdimme siis aamupalalle, kaupan kautta rannalle ottamaan päiväksi aurinkoa ja sieltä locanta kyltillä merkittyyn ravintolaan. Nyt istumme Starbucksin terassilla nauttimassa minttuteetä.
Ps. Pahoittelen todella paljon, sillä en ole kerennyt vastaamaan vielä teidän laittamiin kommentteihin. Meidän hotellissa ei toimi netti, mutta koitan mahdollisimman usein tulla johonkin kahvilaan kertoilemaan matkakuulumisia ja vastaamaan teidän viesteihin! :) Tänään olemme olleet ihan todella väsyneitä, sillä emme saaneet unta lentokoneessa, emmekä bussimatkalla. Mutta onnistunut ensimmäinen lomapäivä pienestä väsymyksestä huolimatta on kuitenkin takana.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Ihanaa lomaa, nauttikaa! Täälä sataa vettä 😃
shoelover-lover.blogspot.fi/
Minna-Mari
,
Voi vitsi..ihanaa lomaa taas sinne Alanyaan!
Minkä nimisessä hotellissa tällä kertaa majoitutte ja minkä kautta olette matkalla?
Kiva,kun heti alkuun laittelit lomakuvia,hintoja myöskin..
Toivottavasti on oikein hyvät kelit siellä vielä,
kun lueskelin juuri toista Alanya blogia ja siinä luki,että on sielläkin tottakai jo sateisemmat kelit alkaneet eli välillä sataa ja kovaa.
tiia
,
Sul on kahdessa viime postauksessa taas kaikki yhdyssanat, varsinkin yhdysviivalliset, aivan päin honkia. Huomautan siksi, koska mielestäni nuo virheet antavat sinusta typerän kuvan, mitä et varmaan halua.
merenhelmi,
Kiitos kovasti 😊 Poikaystäväni sanoi äsken samaa... Pitää nyt nauttia lämmöstä kun on pitkä talvi edessä..

Ihanaa päivänjatkoa <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos kommentistasi! 😊 Nämä postaukset täältä Turkista olen kirjoittanut aika nopeasti, mutta olet kyllä oikeassa, että oikeinkirjoitukseen pitää kiinnittää enemmän huomiota. Usein mietin monta kertaa, että miten jokin sana kirjoitetaan varmasti oikein. Välillä tulee väistämättä joitakin virheitä ja toivon, että ymmärrätte. Tämä blogi ei ole kuitenkaan mikään äidinkielenkoe, mutta olen ihan, ihan täysin samaa mieltä sinun kanssa, että asiaan tulisi kiinnittää parempaa huomiota. Kiitos palautteestasi ja ihanaa syksyn jatkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Minna-Mari ja kiitos tosi paljon 😊

Lähdettiin matkajokerilla, eikä tiedetty yhtään, että mihinkä hotelliin meidät sijoitetaan. Ollaan viikko sellaisessa huoneistohotellissa kuin Caprise. En suosittelisi, mutta menettelee. Matkan hintakaan ei ollut paha (yhteensä 199€ hotelli ja lennot, sisältäen lentokenttäkuljetukset, matkatavarat). Löytyy onneksi keittiö ja parveke. Tähän saakka on ollut hyvät kelit, mutta viikonlopulle on luvattu sadetta. Mennään varmaan silloin METRO-tukkuun, jos on siis huonompi keli. Kiitos vielä kerran! 😊 Pyrin ottamaan mahdollisimman paljon kuvia ja tekemään postauksia täältä Turkista.

Mukavaa päivänjatkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
Arianna
,
Sotken lusikkani soppaan tässä oikeinkirjoituksessa. Olen kyllä samaa mieltä, että oikeinkirjoitettua tekstiä on mukava lukea. Jotenkin ne kirjoitusvirheet osuu silmään ja ainakin minua ne häiritsevät. Ehkä olen nipottaja.... esimerkiksi niimpä ja ompa - sanoja näkee monissa blogeissa usein. Mutta kun ne ovat väärin ja tällainen nipottava äidinkieltä opiskeleva saa niistä sanoista päänsärkyä 😃
Kotimaisten kielten keskus sanoo näin :
" Kirjoitetaan niinpä, äännetään [niimpä]

Kirjoitus- ja ääntöasu eroavat joskus toisistaan: kirjoitetaan esimerkiksi niinpä, äännetään [niimpä]. Kun n-loppuisen sananmuodon jäljessä on liite pa, pä, konsonanttiyhdistelmä np ääntyy mp:nä. Äänteet siis vaikuttavat toisiinsa. Kirjoitusasussa on kuitenkin konsonantti n "

Kiva blogi sinulla on, tykkään!
merenhelmi,
Kiitos kommentistasi, olen samaa mieltä kanssasi oikeinkirjoituksen tärkeydestä!

Oikein mukavaa, tunnelmallista syksyn jatkoa ja kiitos kehuista 😊
merenhelmi.indiedays.com