Lomaterveiset

Huomenta kaikille ja pikaiset terveiset täältä Turkista. Loma on sujunut tähän mennessä rennoissa merkeissä ja on ollut tosi mukavaa! Etsin nyt ensimmäistä kertaa koneenkin matkalaukusta kun tultiin aamukahville ja käymään pikaisesti netissä yllätys yllätys Starbucksiin. Täältä saa isot mukit hyvää kahvia ja kuitenkin ihan kohtuuhinnalla (valuuttakurssi on tälläkin hetkellä tosi hyvä, 1€ on noin 3 liiraa). Turkissa Starbucks ei ole siis mitenkään kallis! Mutta tänne ei tosiaan kuulu mitään rannalla olemista, kirjojen lukemista, meressä uimista, kahviloissa istuskelemista, rannalla kävelyä, herkuttelua, korttipelien pelaamista jne. kummempaa. Yksi lukijoistani laittoi minulle muuten viestiä, että mikä Turkin tilanne on tällä hetkellä ja uskaltaako tänne tulla lomalle. Mä en oo nyt viime päivinä seurannut uutisia ollenkaan, mutta luulisin, ettei tilanne oo ainakaan kauheesti pahemmaksi mennyt. Mä aluksi myös mietin sitä, että kannattaako tänne tulla lomalle, mutta ainakaan täällä ei oo mitään poikkeavaa tapahtunut ja uskoisin, että lomaileminen on täysin turvallista! :) Tietenkään Turkin ja Syyrian rajalle ei kannata matkustaa, mutta en usko, että Antalyan lähettyvillä mitään vaaraa on :) Täällä on siis ihan yhtä rento tunnelma kuin aina aikaisemminkin... :)
  • Travel

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hotellista en ottanut muuten yhtään kuvaa. Kun lähdettiin äkkilähdöllä, ei yleensä siinä tapauksessa saa mitään kovin hyvää hotellia, eikä se meidänkään ollut todellakaan mikään luksus 😃 Mutta käytiinkin siellä vaan nukkumassa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Olisikin kiva kuulla ja nähdä kaikenlaisista hotelleista/hostelleista eikä vaan niistä luksuspaikoista. Ei elämä aina ole luksusta ja juuri sellainen vaihtelevuus tuo sitä elämän makua. Jos lomaa ei ole tarkoitus viettää hotellihuoneessa niin miksi ylipäätään maksaa älyttömiä luksushuoneesta.