LOMATUNNELMIA

Ihanaa lomailla kuitenkin tosi kiireisen syksyn jälkeen ja kerätä voimia pääsykokeisiin lukemista varten! Ensimmäinen viikko on mennyt aika nopeasti, mutta onneksi kaksi loman täyteistä viikkoa häämöttää vielä edessäpäin. Harmi vaan kun näemme poikaystäväni kanssa seuraavan kerran vasta koulujen alkamisen aikoihin, välimatkaa kun on jonkin verran. Päätimme, että hän viettää loman perheensä kanssa kun ei oo syksyllä kerennyt kovin montaa kertaa kotona käymään ja minä otan nyt kaiken irti siskojen ja äidin kanssa vietetystä ajasta.
Loman alku on mennyt mukavissa tunnelmissa. Olemme käyneet äidin kanssa kuntosalilla, oon kuvaillut paljon, katsonut telkkarista suosikkisarjojani, käynyt rannassa kävelemässä ihanan Paavokoiramme kanssa ja saunonut melkein joka ilta. Tänään olisi luvassa siivouspäivä ja sen jälkeen voikin aloittaa joulutunnelmista nauttimisen. :)

Ps. Kiitos kaikille kauniista sanoistanne, olen lukenut jokaisen kommentin hymy huulilla ja tämän siivouspäivän jälkeen istun alas glögikupin kanssa vastailemaan teille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Heippa 😊

Kiitoksia oikein paljon sinulle 😊

Kirjoitin jo tosi pitkän viestin kun luin aluksi että "mineraalimeikkipuuteri" mutta tarkoititkin mineraalimeikkivoidetta! Itseasiassa minulla ei oo ollut käytössä mineraalimeikkivoide Flow kosmetiikalta vaan mineraalimeikkipuuteri 😊 Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuterissa minulla on ollut käytössä PORCELAIN ja olen myös käyttänyt Bareminerals tuotteissa samaa sävyä kuin sinä. Mutta se ei auta nyt tässä tapauksessa :/ Harmi kyllä sillä en osaa ihan varmaksi sanoa että mikähän olisi sinulle juuri oikea sävy mutta kannattaa käydä vaikka jossain liikkeessä vielä kokeilemassa että mikä olisi sinulle juuri oikea sävyvalinta.

Kiitoksia oikein paljon kehuista rutistuksen kera!:) Tällaisia kommentteja on ilo lukea 😊 Kiitos oikein paljon ja mitä ihaninta joulun odotusta!
merenhelmi
,
<3 😊
merenhelmi
,
Niin joo heh! 😃 En tajunnut itsekään tarkistaa, ajattelin vaan että kai Flow kosmetiikalla on mineraalimeikkivoidetta.. 😊 Mutta eipä se mitään <3 Itse oon tykännyt kyllä tosta Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuterista. Itseasiassa siitä on tekeillä myös blogikirjoitusta 😉 Tuote on riittoisa ja sillä saa nopeasti tasaisen ja kauniin näköisen lopputuloksen. Suosittelen 😊

Oi kiitos <3 😊
Jenni
,
Haluisin nähdä joskus kuvan missä hymyilet ihan niin että hampaat näkyy 😊 aika pitkään olen blogiasi lukenut, enkä ole ikinä nähnyt kuvaa missä hymyilisit kunnolla !
merenhelmi
,
Moikka 😊

Sellaisia kuvia sattuu aika usein asukuviin ja muutenkin, mutta jotenkin aina valkkaan ne pois. Mutta tällä hetkellä oon kuvaillut asuja valmiiksi tammikuuta varten ja hammashymyjä on takuuvarmasti luvassa! 😊 Jotenkin oon aina kokenut luontevammaksi hymyillä niin, ettei hampaat näy mutta hammashymyjä (:D) on joissakin aikaisemmissa postauksissa.. Tässä muutama jotka löysin tälleen pikaisesti..

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/03/29/iloisia-uutisia/

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/04/28/kevaan-ensimmaiset-kukat/

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/08/16/unelmieni-indiedays/

Mutta sellaisia kuvia voin toki laittaa jatkossa enemmän!! 😊 Usein ei hymyilytä niiin kauheesti kun pakkasessa näpit jäässä kuvaillaan asuja, heh 😃

Rauhallista joulunodotusta ja tosi kiva kun jätit kommentin! 😊
merenhelmi
,
Tässä vielä muutama..

http://merenhelmi.indiedays.com/2012/09/11/kuva-asiaa/

http://merenhelmi.indiedays.com/2011/09/22/ensimmainen-lomapaiva/