Loppu hyvin, kaikki hyvin

Niin suuri kiitos kuin vain mahdollista teille eilisistä kommenteista tähän postaukseen. Niitä oli aivan ihana lukea niin surullisen päivän jälkeen. Illan työvuoro siirti ajatuksia onneksi vähän muualle, mutta silti töitä tehdessä mieleeni muistuivat väistämättäkin päivän tapahtumat.  Kun tulin töistä myöhään kotiin, äitini oli vastassa kortin ja supersöpön lahjan kanssa...
Sain Oiva Toikka linnun, joka on mun yöpöydällä :) Sen piti kuulemma olla mun synttärilahja, mutta pääsikin sitten hieman etuajassa koristeeksi :)

Ja nyt päivitän viimeisimmät uutiset laukkuasiasta: 
Nyt sattuikin niin, että pikkusiskoni Lempi on ystävänsä luona Hyvinkäällä. Äitini oli järjestänyt eilen asian niin, että Lempi tuo tänään Helsingistä Louis Vuitton liikkeestä uuden samanlaisen laukun minulle. Olin tosi yllättynyt kun kuulin, miten asiat olivat hoituneet täällä kotona laukun suhteen. Sillä välin painoin grillillä täyttä vauhtia töitä, ajatellen, että kerään itse tarpeeksi rahaa kokoon, jotta voin hankkia uuden "rikkinäisen'" laukun tilalle. (Kun asiaa tarkemmin miettii, ei mua oli enää myöhemmin niinkään haitannut laukun näkyvät naarmut, vaan se, että aina kun kannan laukkua, säilyisi inhottava muisto eilisestä kuitenkin aika surullisesta päivästä)
Äiti teki eilen heti ilmoituksen vakuutusyhtiölle. Tänään tulikin jo päätös, että korvaus kattaa suurimman osan naarmiintuneen laukun hinnasta. Eli tässä on nyt julkinen kiitos IF-vakuutusyhtiölle. Saan uuden laukun käsiini tänä iltana kun Lempi palaa kotiin Helsingistä! :) Onni siis onnettomuudessa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Tosi hyvä juttu 😊!
Ois ollu tosi sääli jos oisit joutunu uuden ostaan(:
Anonyymi
,
Sulla on tosi kiva blogi ja oot hurjan kaunis ! Saanko kysyä kuinka pitkä olet ja kuinka paljon painat? Kun näytät niin kovin pieneltä. :---)
Anonyymi
,
Ihanaa Veera että tuo laukku asia järjestyi 😊 Äiti kertoi sun laukku hankinnasta ja siitä että kaaduit ja tuli minullr ihan pahamieli sun puolesta. Tiedän että se grilli työ ei ole mitään herkkua ja on oikeasti saanut tehdä hommia noiden laukkujen eteen. Mutta onneksi vakuutus korvaa nyt tämän 😊 t. Siru ja Mette
ps. On muuten hienot laukut
Hanna,
Jes, ihanaa että juttu järjestyi noin hyvin!! 😊
www.blogger.com/profile/002351875161786236
Anonyymi
,
Jee, hyvin kävi! 😊
KRIS,
so so happy for you! 😊 aivan ihana toi lintukoriste, mäki haluan tollasen :>
www.blogger.com/profile/153990477686851067
Magdaleena,
Teille anonyymeille, jotka jatkuvasti lässytätte noista raha-asioista.

Eikö ole parempi, että joku satsaa kunnolla merkkilaukkuun kuin ostaa samalla rahalla kasan lapsityövoimalla tuotettua halpiskamaa? Ja jos laukku on niinkin arvokas kuin nuo Vuittonit, niin eikö se ole aika selvää että se menee jonkun sortin koti- tai irtaimistovakuutuksen piikkiin? Ja sitä paitsi laukuthan olivat Veeran itse omalla rahalla ostamia, omalla työllä hankittuja. Onhan se nyt aika selvää että sellaisen vahingoittuminen ottaa päähän ja paljon... Seppälästä ostettuun paitaan kahvitahran saaminen harmittaa varmasti, niin miettikääpäs sitten monta sataa euroa kalliimpaa esinettä!
www.blogger.com/profile/030367003703375596
Seidi,
Huhh onneksi kaikki muuttui parhain päin 😊)!! Ja toi lintu on aivan ihana<3 Itselläni on Toikan taivaankuovi -lintu. Ne on tosi ihania 😃 Niin nätti tuo sun pöytä iittala tavaroineen!
www.blogger.com/profile/108150338482457255
Saija,
Oon ihan samaa mieltä kun Magdaleena. Mun mielestä ei oo mitään järkee ostaa tosi paljon kaikkee halpoja laaduttomia vaatteita, mitkä on jo rikki n. 5 käyttökerran jälkeen. Mielummin satsaa johonkin kalliimpaan ja laadukkaampaan, jota sitten käyttää kauan.

Nyt huomaa, et vakuutuksia kannattaa maksaa, koska voi sattuu kaikkee yllättävää. 😊 Onneksi sulla kävi hyvä tuuri noissa vakuutusjutskissa ! Odotan innolla asukuvia, joissa näkee sitten laukkuasi ihan päälläsi. 😊
www.blogger.com/profile/076920474484572242
Hanilo,
Tosi söpö tuo toikan lasilintu, sopii hyvin muiden koristeiden kanssa tuohon yöpöydälle! 😊 Ja hyvä että laukku meni vakuutukseen, olin juurikin tulossa ehdottamaan, että oletteko kysyneet vakuutusyhtiöstä korvaako se.
www.blogger.com/profile/126321866884355764