loppusyksyn kuulumisia

Viime aikoina on tapahtunut joitakin ihan mukavia juttuja, vaikka nyt marraskuussa onkin välillä tuntunut, että tämä jatkuva pimeys ja sadepäivät vievät välillä fiilistä vähän alaspäin. Ja on muuten ton pimeyden takia myös aika vaarallista pyöräillä/lenkkeillä tuolla liikenteessä ilman heijastimia! Esimerkiksi muutama päivä sitten olin risteyksessä ihan varma, että jään auton alle... Nyt on niin hämärää ja jos on vielä tummat vaatteet, ei autot yksinkertaisesti vaan aina näe pyöräilijöitä / kävelijöitä. Noh, törmääminen jäi onneksi varmaan siitä merkittävästä sekunnista kiinni ja ehdin juuri ja juuri alta pois! En tietenkään ikinä "luota" vihreisiin valoihin vaan tarkistan jokatapauksessa moneen kertaan, ettei autoja vaan tuu. Tossa oli kuitenkin kyseessä sellainen risteys, mihin auto kaartoi kauheella vauhdilla ilman, että näin sitä ennen tien ylitystä... Mutta onneksi ei kuitenkaan käynyt mitään ja nyt aion hankkia vihdoin ja viimein sen heijastaminen! Kypärää oonkin käyttänyt viime vuodesta saakka, ihan varmuuden vuoksi :)

Mutta nyt joihinkin niihin hyviin juttuihin...

- Pääsin ruotsin tentin läpi ja siitä oli iloa koko päiväksi! En kerennyt lukea siihen niin hyvin kuin olisin halunnut muuton ja muiden hommien takia, mutta onneksi näin!

- Aloitan pian työt. Nyt syksyllä en oo kauheen aktiivisesti etsinyt töitä, vaikka asia kummittelikin mielessä lähes kaiken aikaa, "pitäisi tehdä sitä ja tätä". Yks päivä otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja jatkoin hakemusten tekemistä ja lähettämistä. Onnekseni paikka sitten avautui! :) Parempi myöhään kun ei milloinkaan!

- Teen tänään tarkempaa suunnitelmaa mitä huonekaluja (ja muita uusia juttuja) ihan tarkalleen ostan tänne uuteen kämppään (tai ostetaan). En oo yleensä kovin hyvä päättämään, mutta huomenna olisi reissu Ikeaan tiedossa, joten pikkuhiljaa pitäisi alkaa miettimään vähän tarkemmin...

- Meidän pakastimesta oli jo jonkin aikaa kaikki marjat loppuneet, mutta huomenna äiti ja iskä tuo mulle pakastimen täyteen kesällä itse kerättyjä vattuja ja mustikoita. Parhautta. :)

- Oon onneksi päässyt jo jonkin aikaa sitten takaisin treenien pariin kun viisaudenhampaan poiston jälkeiset leikkaushaavat vihdoin ja viimein parantuivat kunnolla. Jotenkin mitä enemmän käyn salilla, sitä enemmän tykkään treenaamisesta. Tietenkin palautumisen tärkeys pitää muistaa ja kehoa täytyy kuunnella, mutta nyt oon koittanut keretä käymään noin kolmesta neljään kertaan viikossa. Mulla ei oo blogin, treenaamisen ja lenkkeilyn lisäksi mitään muita harrastuksia, joten esim. juuri salilla käyminen tekee tosi hyvää kun saa ajatukset hetkeksi ihan muualle. Välillä käyn uimassa matkaa, mutta sitä en oo nyt tehnyt kauheen aktiivisesti viime aikoina. Tanssin olisin halunnut aloittaa tänä syksynä, mutta en oikeen viitsi, koska se rajoittaisi työvuoroja aika paljon...

- Oon alkanut käyttämään paljon kehuttua RegulatPro nimistä valmistetta ja oon huomannut monia positiivisia vaikutuksia olossani. Kirjoitan kokemuksistani lisää myöhemmin erilliseen postaukseen. Kyseessä on siis luomuaineksista tehty, terveyteen vaikuttava entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.

- Kuten kirjoitin edellä, äiti ja iskä tulee huomenna tänne Kuopioon ja mennään yhdessä käymään Ikeassa. Ikea-päivän jälkeen pääsen heidän kyydissä "kotiin" Keski-Suomeen. Vietän siis viikonlopun pitkästä aikaa yhdessä perheeni kanssa. Tarkoituksena olisi mm. leipoa yhdessä pikkusiskojen kanssa, käydä rauhallisella lenkillä, ottaa kuvia ja tehdä blogia. Täytyy myös lukea ensi viikon tentteihin.

- Löysin kirppikseltä viime viikonloppuna neljät mustat Dr.Denimit! Just kun sanoin, ettei niitä löydä koskaan kirppiksiltä :D Mutta uskomatonta!? Kaikki niistä oli vielä hyväkuntoisia, osa ihan kuin uusia!

- Ruotsin kurssista selviäminen on ollut mulle yks tän syksyn stressin aiheista, mutta laskin, että sitä on enää neljä/viisi kertaa edessä. Sen jälkeen ei oo kai enää yhtään ruotsia koko yliopistoaikana...? Ei sillä, ettenkö tykkäisi ruotsista, tykkään kovastikin! Ongelma on vaan se, etten ollut opiskellut ennen tota kurssia ruotsia pitkään aikaan ja suurin osa asioista oli unohtunut ihan täysin. Niimpä luennoilla on välillä ollut vähän hankalaa ja oon mennyt puhetehtävissä ihan lukkoon aika montakin kertaa kun en oo vaan yksinkertaisesti muistanut sanoja! :D

... Mutta sellaisia joitakin mukavia juttuja, jotka ovat piristäneet/piristävät tämän pimeän ja harmaan syksyn keskellä!
Nyt lähden mittanauhan kanssa mittailemaan mitä huonekaluja hankin huomenna ja mihin mikäkin ylipäätään sopisi.. Rentouttavaa iltaa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Meillä miestä ei ikinä sais mukaan huonekaluostoksille eikä sitä kyllä suuremmin edes kiinnosta millasia ostan. Ei kaikkea tarvii tehä yhdessä, kyllä voi luottaa siihen, että toinen osaa ostaa molempia miellyttäviä juttuja. Harvemmin ainakin mun kaveripiirissä miehiä noi huonekaluostokset kiinnostaa. 😃
merenhelmi
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229