Loppuvuoden tavoitteet

Mietin hetken, mistä ihmeestä tekisin postauksen kun olen töissä koko päivän niin halusin kirjoittaa ainakin yhden ajastetun jutun teille. :) Äsken se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta: tavoitteet loppuvuodelle. 
Älkää ottako tätä seuraavaa lausetta niin vakavasti, mutta mulle iskee välillä jonkinsortin "ikäkriisi" :D Tarkoitan tällä sitä, että haluaisin saavuttaa tietyt asiat kun olen 18. Elämässä se asioiden saavuttaminen ei ole pääasia, mutta haasteet motivoivat ja ainakin minua ne vievät eteenpäin, olen tietyllä tapaa kunnianhimoinen ja sitoudun minulle tärkeisiin asioihin.

Äiti sitä joskus minulle sitä muistuttaakin, että ei se elämä aina mene niin kuin ajattelee, mutta 19 vuotis synttäripäivänä voin sitten katsoa taaksepäin ja miettiä menikö mikään edes sinne päin. Tästä tulikin mieleen, että olen ajatellut joskus pienempänä, että elämäni on erilaista kun olen 18, mutta vuosien mittaan kokemukset ovat muovanneet minusta ja elämästäni juuri sellaisen, kuin se on tällä hetkellä.

Jokatapauksessa: Asioita, jotka yritän saavuttaa ennen seuraavia synttäreitä..

- Kirjoittaa loput aineet (englanti, ruotsi ja äidinkieli) sekä harjoitella riittävästi tulevia kirjoituksia varten. Tunnen jo nyt kirjavyöryn kaatuvan päälleni... Onneksi ihan noin montaa ei tarvitse lukea! :DD
- Säästää rahaa. 
- Tämä ei varsinaisesti ole millään tapaa tavoite, mutta tanssi on asia jonka pariin haluan vielä palata joku päivä, en tiedä onko se tänä vuonna vai ei, mutta jokin siinä(kin) harrastuksessa kiehtoo..

Mulla on muuten vaatekaapissakin yhdet lähes käyttämättömät kärkitossut, joten kyllähän niitä täytyy joskus lähteä kuluttamaan. ;) 

- Liikkua säännöllisesti.

- Kehittyä bloggaajana ja tehdä parhaani blogin suhteen. :)

- Lisäksi minulla on monia muitakin tärkeitä haasteita! Tässä postauksessa osa :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Me and My,
Hyviä tavoitteita 😊 Ihana tuo uusi kuva tuossa sivussa<3
www.blogger.com/profile/087081553229535099
Dahlia,
Minusta tavoitteita on hyvä olla olemassa, kunhan niistä ei tule pakkoa 😊

Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne työpäivästä huolimatta 😊
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
tsemppiä kirjotuksiin. kyllä omalla kohdallani ainakin englannin ja ruotsin luku kaappaavat mukaansa ! 😃
sä varmaan tiedät paljon kaikista kosmetiikkajutuista, niin olisko sulla jotain hyvää neuvoa raskausarpien häivyttämiseen/poistamiseen ?
Viivi,
Hienoja haasteita! Vaatii suurta rohkeutta sanoa ne ääneen!
www.blogger.com/profile/090393544975457775
Anonyymi
,
Tähän kohtaan on varmastikin vähiten kommentteja,tai sitten ei.. lupasin itselleni olla kommentoimatta blogiasi,silti tuntuu siltä että olen tuntenut Sinut..ehkä edellisessä elämässä tai sitten tulevassa. Toivotan joka tapauksessa sinulle Rakkainta mahdollista elämää, mayby We say Us a Long the Road.

Sydämmeeni koskee...