Louis Vuitton laukut arvostelussa

Louis Vuitton laukut. Upeudet, joita näkee yhä useamman olalla kiikkumassa. Niimpä ajattelin näin moneen laukkuun ihastuneena kirjoittaa teille arvostelupostausta laukuistani. Tuon esille aika kovalla otteella asioita, joita on hyvä huomioida jos ajattelee samanlaisen laukun hankkimista itselleen.

 Nämä aarteet ovat olleet minulla käytössä jo aika pitkän aikaa. Ensimmäisen hankin ollessani 16 vuotias.  Niimpä mielelläni jaan omia mielipiteitä ja käyttökokemuksia allaolevista ihanuuksista. Ja kerron asioita mitä en esimerkiksi itse tajunnut ottaa huomioon laukkua ostaessa. Olen kuitenkin ollut todella tyytyväinen jokaiseen yksilöön.

Voisin kehua jokaista laukkua maasta taivaisiin, mutta keskityin arvostelussa lähinnä käytännönasioihin.  
Louis Vuitton Pochette Milla Plussat  + Todella tyylikäs iltalaukku + Istuvuus olalle on huippuluokkaa (ainakin minulle istuu aivan täydellisesti) + Voi käyttää kädessä ranteeseen kiepautettuna tai olalla + Tämä iltalaukku sopii käytettäväksi myös arkeen esimerkiksi kahvilaan tai ravintolaan lähtiessä + Hihnan saa laitettua myös laukun sisälle + Hyvän kokoinen iltalaukku, jonne mahtuu kaikki tarpeellinen
Miinukset  - Laukku on sisältä vaaleaa samettia, joten laukun kanssa saa ja pitää olla tosi varovainen jos haluaa säilyttää sen mahdollisimman hyvännäköisenä ja siistinä - Kultainen laatta voi naarmuuntua jos laukkua kolhii johonkin - Hihnaa ei saa irroitettua kokonaan
Mitä mahtuu mukaan?  + Esimerkiksi kortit, puhelin ja meikkejä (laitan meikit vielä pieneen erilliseen pikkupussukkaan, ettei huulipuna aukea vahingossa ja tahri vaaleaa samettia)

 Louis Vuitton Speedy 25 Plussat (ruskea)
+ Sopivan kokoinen kaupunkilaukku
+ Laukkujen ulkopintaan tarttunut lika lähtee helposti pois kostealla vauvanhoitopyyhkeellä.
+ Sisältä laukku on punainen, joten lika ei näky helposti. Eikä ruskean laukun kanssa tarvitse olla koko ajan varpaillaan, toisin kuin vaaleiden laukkujen kohdalla.
+ Todella kestävä

Miinukset
- Voi käyttää ainoastaan käsivarrella (tosin itse koen tämän plussana)

Mitä mahtuu? 
+ Kaikki esimerkiksi kaupungille tarpeellinen. Lompakko, kalenteri, puhelin, kamera jne. 

Louis Vuitton Speedy kokoa 30 Plussat (vaalea laukku) + Hyvän kokoinen esimerkiksi kaupunkilaukku + Kauniit yksityiskohdat + Ihana, tyttömäinen klassikkolaukku + Ruutuosat saa tosi helposti puhdistettua esimerkiksi vauvan puhdistuspyyhkeillä. Näin olen saanut vaaleaan ruutupintaan roiskahtaneen coca-colan lähtemään kokonaan pois. 
Miinukset -Mä rakastan näitä vaaleita laukkuja! Mutta tämän kanssa pitää olla todella varovainen jos haluaa sen pysyvän siistinä ja hyvännäköisenä pitkän aikaa. En tullut sitä itse ajatelleeksi kun tämän hankin, miten paljon todellisuudessa täytyy varoa, jos haluaa säilyttää vaalean laukun hyvässä kunnossa ja ns. puhtaan näköisenä. Sen takia suosin enemmän ruskeita ja mustia laukkuja.
- En esimerkiksi uskalla laittaa vaaleaan laukkuun eväitä, juomapulloa, käsirasvaa tai mitään muutakaan joka voi avautuessa pilata vaalean kangasosan.
Mitä mahtuu? - Kaikki kaupungille tarpeellinen. Lompakko, puhelin, kalenteri, aurinkolasit, pieni sateenvarjo... - Speedyjen koot 25 tai 30 ei käy koululaukuksi. Louis Vuitton Speedy 35 sopii kokonsa puolesta koululaukuksi. 

Delightful Pm Plussat + Aivan täydellinen laukku kaikinpuolin + Tukeva olkahihna, joka mukautuu loistavasti olalle  + Rennon oloinen, mutta todella tyylikäs laukku, joka sopii moneen eri tilanteeseen + Kestävä, todella laadukas laukku
Miinukset - Ei ole vetoketjua (osa kokee sen miinuksena, minua ei haittaa). Esimerkiksi ulkomaille ei välttämättä kannata ottaa mukaan sellaista laukkua jossa ei ole vetoketjua. Varas saa napattua lompakon helpommin avonaisesta laukusta. 
Mitä mahtuu? + Laukkuun mahtuu yllättävän paljon. + Kuvassa näkyvä laukku sopii parhaiten esimerkiksi kaupunkilaukuksi.
+ Koululaukuksi Delightful Pm ei ole paras mahdollinen, sillä laukun muoto kärsii jos sinne laittaa paljon kirjoja ja kansioita. Jos haluat Delightful laukun koululaukuksi suosittelen samaa laukkua, mutta isommassa koossa. 
Alma Pm Plussat

+ Almaan rakastuin sillä sekunnilla kun näin tämän upeuden Helsingin liikkeessä. Tiesin heti, että tämä on minun laukkuni. Näyttää niin Veeralta. :)
+ Todella kestävää ja laadukasta nahkaa, joten tämä laukku kestää myös minun lapsilleni hyvännäköisenä.
+ Tukeva ja kestävä
+ Vetoketju liikkuu hyvin
+ Koska laukku on kokonaan musta, lika ei näy ollenkaan.
+ Laukku on sisältä mustaa samettia, joten lika ei näy myöskään laukun sisällä.
+ Sopii arkilaukuksi ja iltalaukuksi.

Miinuksia 
- Ei ole

Louis Vuitton Neverfull MM plussat
+ Loistava koululaukuksi ja kaupunkilaukuksi, vaikka kauppakassiksi (Kestää Louis Vuitton myyjän mukaan yli 200 kilon painon) Eli todella kestävä. + Vaikka laukku on avonaisen mallinen, on laukun sisällä sivussa vetoketjullinen "pikkupussukka" , jonne voi laittaa lompakon ja puhelimen.  + Laukku istuu hyvin olalle + Tämä laukku on käytössäni joka päivä. On niin monikäyttöinen ja kokonsa puolesta laukkuun mahtuu yllättävän paljon mukaan.  + Tässäkin nahkaosat patinoituvat ajan kanssa kauniisti.  + Ei tarvitse olla kovin varovainen, koska laukku on tumma. Sisältä laukku on beigen sävyinen, mutta siinäkään ei näy lika kovin helposti.  + Niin täydellinen arkilaukku! Tämä on käytössäni joka päivä. 
Miinukset  - Nahkaosat saattavat ottaa vähän väriä esimerkiksi vaatteista, etenkin jos laukku on ihan uusi. Mutta ne saa puhdistettua tosi hyvin herkälle nahkalle tarkoitetulla Woly Neutra -aineella. Sen jälkeen kun nahkaosat ovat patinoituneet, ne eivät ota väriä vaatteista niin helposti (jos ollenkaan).

Mitä mahtuu?  - Olen käyttänyt tätä laukkua koululaukkuna ja tähän mahtuu hyvin kaikki tarvittavat koulukirjat ym. tavarat.

Laukun ostamisen alkuaikoina ja myöhemminkin kannattaa olla tarkkana, ettei ota laukkua olalle vesisateeseen ja lumisateeseen, koska nahkaosiin saattaa jäädä jälkiä vesipisaroista, etenkin silloin kun nahka ei ole vielä tummunut ja patinoitunut. Tosin minä olen käyttänyt laukkuja vesisateessa sen jälkeen kun nahkaosat ovat patinoituneet. 

Ja jos haluat, että laukun nahkaosat patinoituvat kullan ruskean värisiksi nopeammin voi laukun laittaa Louis Vuitton myyjän mukaan esim. terassille "ottamaan aurinkoa". Auringossa laukun nahkaosat tummuvat nopeammin. Jos laitat laukun aurinkoon tummumaan, muista kääntää välillä laukkua, ettei ainoastaan toinen puoli tummu.   Minä ikuinen laukkuhaaveilija olen tällä hetkellä tyytyväinen tähän upeaan kokoelmaan, jonka olen omalla työn teolla hankkinut. :) Yksi tykkää korkokengistä, toinen huiveista, ja kolmas ei haaveile mistään "hömpästä" :) Minä rakastan näistä jokaista.  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Riikka! 😊

Eivät ole kärsineet samalla tavalla, mutta se punainen väri on alkanut hiukan kulumaan. :/ Mutta kannattaa ehdottomasti käydä näyttämässä mahdollisimman pikaisesti laukkua liikkeessä. Kivaa päivänjatkoa! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka Saara <3

Joo, toi Neverfull on kyllä hyvä vaihtoehto. Noista laukuista mitä omistan, se on laukku, jota on tullut ehdottomasti ja ylivoimaisesti eniten käytettyä. On niin ihana laukku ja sinne mahtuu kuitenkin aina aika paljon tavaraa matkaan, tai ihan riittävästi kuitenkin! 😊 Damier Azur on aivan ihana, tyttömäinen ja kaunis. <3 Hyvä valinta. 😊 Minun Neverfull on MM kokoinen ja mielestäni se on tosi hyvän kokoinen. Siitä pienempi on aika pieni.. ja se GM näyttää ainakin minulle vähän liian isolta, vaikka sekin on todella hyvä ja käytännöllinen vaihtoehto.:)

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonlopun odotusta. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi kaunis <3

Mulberryn laukut ovat kyllä upeita. Itse olen haaveillut Lilystä, se näyttää niin tyylikkäältä, upealta ja hienolta! Ymmärrän Mulberry kuumeesi aivan täysin<3 Poikkesin eilen siellä liikkeessä kokeilemassa toinen toistaan ihanempia laukkuja olalle ja olin taivaissa. Tosin nyt en saisi yhtään innostua laukuista.. 😃

Kiitos itsellesi, että tulit kommentoimaan minulle. Arvostan sitä suuresti, että tulit kirjoittamaan tällaisen kivan ja ystävällisen kommentin<33 😊 josta ilahduin. Ennen kuin hankin ensimmäistä Lv laukkua minulla ei oikeastaan ollut tiettyä mallia tiedossa. Mutta kun menin liikkeeseen ja kokeilin kaikkia laukkuja ennakkoluulottomasti ja keskustelin varmaan 3 tuntia niiden myyjien kanssa pääsin lopputulokseen. 😊 Kannattaa vain mallailla toinen toistaan ihanempia laukkuja ja kun sen OMA 😊 osuu kohdalle, sen vain tietää ja tuntee, että "tämä on oikea!" 😊 Se on ihana fiilis!! 😊

Ja voi kiitos aivan valtavasti, olet kyllä herttainen. Kerrothan mihin laukkuun päädyit? 😊 Innolla odottelen<3 Kaunista kevättä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Tosta Alman nahkasta sen lian saa pyyhittyä helposti pois. Jos esimerkiksi Speedy laukkuun menee likaa, sitä ei saa kovin helposti pois, sillä kangas on vaaleaa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Tiia,
Ihan mahtava postaus! Harkitsen ensimmäisen vuittonin ostamista ja tämän postauksen perusteella sain värin valittua 😉 Kiitos! 😊
www.blogger.com/profile/028009337719124552
merenhelmi,
Moikka 😊

Neverfull MM kokoisena maksoi 545 € kun ostin sen muutamia vuosia sitten.

Speedy maksoi muutamia vuosia sitten 515 €.

Tällä hetkellä hinnat ovat nousseet aika paljon! :/ En tiedä, että mitä ne ovat makseneet kun ovat tulleet myyntiin! 😊 Mutta ton verran ne olivat tosiaan 2-3 vuotta sitten 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi! 😊

Kiitos <3 Aijaa, ihana kuulla! Mihin laukkuun päädyit? 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Tiia,
Speedy ja neverfull olivat vaihtoehdot, kovasti olen kallistumassa ruskean speedy 30 puolelle 😊
www.blogger.com/profile/028009337719124552
Anonyymi
,
Hei! Eksyin lukemaan blogiasi, kun etsin tietoja LV laukkujen korjausmahdollisuuksista.. minulla olisi laukku, josta katkesi toinen lyhyt sanka (on siis Speedy 30 mallia) ja tahtoisin todella korjauttaa sangan, jotta saisin laukun takaisin ennalleen, harmittaa tosi paljon!!:-( mutta tiedätkö, missä saisi korjautettua juuri tällaisia? Netistä löytyy TODELLA vähän tietoa.. laukkukokoelmasi on muuten upea<3
merenhelmi,
Hei!

Kannattaa viedä laukku Helsingin Vuittonin liikkeeseen. Ne lähettää sieltä liikkeestä laukun eteenpäin korjaukseen 😊 En osaa yhtään sanoa, paljonko laukun korjaus voisi maksaa... Mutta en veisi sitä minnekään muualle kuin Vuittonille. Uskoisin, että ne osaisi korjata sen parhaiten 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167