Luetuimpia postauksia

Ajattelin tulla vielä pikaisesti käymään täällä blogin puolella ennen kuin aletaan viikonlopun viettoon poikaystäväni kanssa.

Katsoin äsken ihan mielenkiinnosta mitkä ovat olleet blogini luetuimmat postaukset kuluneen kuukauden ja koko blogihistorian aikana. Tosin jälkimmäinen ei todennäköisesti pidä ihan täysin paikkaansa, koska kyseiseen listaan ei ole päivittyneet ne postaukset, jotka tein ollessani Indiedaysillä. Mutta jokatapauksessa, tältä lista (ainakin suunnilleen) näyttää :)


Kuluneen kuukauden aikana (tai edellisen noin 30 päivän aikana) luetuimmat jutut ovat olleet:

1. Me muutetaan -postaus, jossa kerroin, että löydettiin uusi yhteinen koti täältä Kuopiosta. Tasan viikon päästä ollaankin siellä muuttokuorman kanssa! Ensi viikolle riittää siis hommaa kun pakataan kaikki valmiiksi ja hoidetaan vielä viimeiset asiat alta pois ennen muuttorumbaa.


2. Postaus viikonlopusta. Kuvia mm. marjareissulta, mökiltä jne. Oli kyllä yksi tämän syksyn rentouttavimmista viikonlopuista. 
Enää ei taida saada puolukkaa, mutta sieniä kyllä löytyy jos vaan sattuu metsässä oikealle paikalle. Tästä tulikin mieleen, että äiti julkaisi muutama päivä sitten postauksen, jossa oli lyhyttä juttua myös suppisten etsimisestä! Jos viikonlopulle ei ole mitään suunnitelmia, kannattaa harkita sienestämiseen lähtemistä :) Ja vaikka sieniä ei löytyisikään, on metsässä ihana käydä pienellä retkellä ja pysähtyä syömään eväät, sekä nauttimaan kahvit :) 

3. Ajatuksia opiskeluiden aloittamisesta -postaus ja asua alkusyksyltä. Kun kuvattiin toi asu, oli pakkasta (tai siltä ainakin tuntui...) ja olin noiden kuvien ottamisen jälkeen ihan jäässä koko päivän! :D Järkevää ;)

4. Asukuvat viikonlopulta kun kävin ystäväni kanssa kaupungilla kahvilla. Mukana myös kuulumisia, "puhelinjohtoponnareiden" testausta ja pähkäilyä Burberryn talvihuivin hankkimisesta. 
5. Viikonloppu perheen kanssa -postaus, josta löytyy kuvia mamman kasvimaan herkuista ja sunnuntaiaamun brunssilta, joka väkerrettiin pikkusiskoni kanssa. Tarjolla oli mm. "välimerellinen" gluteeniton vuokaleipä, amerikkalaisia pannukakkuja, omena-kaurapaistos ja pähkinäinen puolukkajuustokakku. Edellä mainituista herkuista on muuten tulossa ohjeet blogiin kunhan tästä kerkeän ne laittamaan :) 
Ja koko blogihistorian neljä luetuinta postausta ovat olleet:
1. Uudet Louis Vuitton laukut 2. Yo-juhlat 3. Kananmunalla hiukset hyvään kuntoon 4. Opiskelupaikka avautui

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka!

Tällaista palautetta on oikeesti ihan mahtava saada. Tuli tosi hyvä mieli tästä kommentista. Kiva kun innostuit kommentoimaan! 😊 Usein blogeja tulee vaan luettua ja kommentointi jää (valitettavasti) vähemmälle, mutta arvostan kyllä kovasti jos jaksatte jättää kommenttia ja kirjoittaa omia ajatuksia yms. 😊 Ja mukavaa kuulla, että olet innostumaan liikkumaan ja syömään terveellisemmin. Liikunta ja terveellinen ruoka tuo niin paljon paremman olon ja antaa energiaa arkeen.

Ja oli tosi kivaa lukea myös, että oon kehittynyt mielestäsi bloggaajana ja ihmisenä! Just tässä yks päivä mietin, että aika pitkään tätä on tullut jo tehtyä, mutta edelleen tykkään tästä tosi paljon! 😊 Aloitin muistaakseni 16-vuotiaana (tai 17-vuotiaana) ja tänä vuonna mittariin tulee 22!

Ihanaa syksyä sinulle ja kiitos kovasti vielä kerran! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka!

Kiitos tosi paljon ilahduttavasta kommentistasi, nosti kyllä hymyn huulille <3 Jotenkin tosi ihana kuulla, että oot pysynyt niin pitkään mukana! Ja arvostan myös sitä, että jaksoit laittaa kommenttia 😊 Tuli tästäkin kommentista jotenkin tosi hyvä fiilis! Mä muistan vieläkin niin elävästi sen päivän kun hankin ne laukut, vaikka siitä on kuitenkin jo aika pitkä aika. Mutta kuten kirjoitit, toisaalta tuntuu, että siitä on tosi vähän aikaa.. 😊 Kyllä nää vuodet vaan menee nopeesti!

Hmm! Muistatko yhtään, oliko kyseessä ystäväni Anette? Hän ei pidä valitettavasti tällä hetkellä blogia, mutta toivottavasti palaa takaisin blogimaailmaan!

Ihanaa ja aurinkoista syksyä ja kiitos vielä kerran 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229