Lukemisen alla

Olette kyselleet mitä kirjoja luen... :) Olen aivan hurahtanut etenkin terveyteen, ravintoon ja henkisestä hyvinvointia käsitteleviin kirjoihin. Esimerkiksi tällaisia löytyy sänkyni vierestä tällä hetkellä. Voin sanoa, että sen jälkeen kun tutustuin henkistä hyvinvointia, esimerkiksi onnellisuutta käsittelevään kirjallisuuteen, olen voinut entistä paremmin. :) Aiheesta puheen ollen ajattelin kirjoittaa yhden kappaleen "Elä tässä ja nyt" kirjasta kohdasta onnellisuus, jonka luin viime yönä juuri ennen nukkumaan menoa:
"Useimmat meistä luulevat onnellisuuden olevan seuraus jostakin tapahtuneesta, mutta tosi asiassa se on mielentila, jolla on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, mitä ympärillämme tapahtuu. Monet ihmiset ovat olleet täydellisen varmoja siitä, että saamalla tai tekemällä jotain he tulevat täydellisen onnellisiksi, mutta huomaavatkin erehtyvänsä. Kerta toisensa jälkeen oivallamme, ettei onnellisuutta löydy kauniista kehosta tai lottovoitosta. Nämä asiat täyttävät meidät tuokioksi ilolla, mutta innostus on vain hetkellistä ja pian olemme taas yhtä onnellisia tai onnettomia kuin aikaisemminkin. Hyvä uutinen on se, että meille kaikille on annettu kaikki onneemme tarvittava, huono uutinen taas on, ettemme useinkaan tiedä, miten käyttää tuota kaikkea. Jokainen pystyy löytämään onnen, meidän ei tarvitse kuin etsiä sitä oikeasta paikasta."

Sellaista iltalukemista löytyy täältä! Kaikki vaikuttavat todella mielenkiintoisilta kirjoilta. Löytyykö yhtään samaa lempparia, minkälaisesta kirjallisuudesta te olette kiinnostuneita? Olen hyvin ennakkoluulottomasti lähtenyt kahlaamaan eri kirjoja ja paljon kiinnostavia asioita olen kohdannut.
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Okkei! 😊 Se vaikuttaa kyllä tosi hyvältä kirjalta. En ole vielä aloittanut lukemaan sitä kirjaa:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
Anonyymi,
Coelhon kirjat ovat aina lukemisen arvoisia 😊 !
IP: 82.99.3.229