Lumene Blueberry hohtavaa hiekkaa

Minulla on käytössä monia Lumenen luomivärejä ja tykkään niistä tosi paljon. Meikkipussistani löytyy useita muitakin Lumenen tuotteita ja lähdin hymy huulilla kokeilemaan myös näitä uutuuksia: Lumene Blueberry luomiväripaletteja. Tämän postauksen kuvissa näkyy ystäväni Aneten minulle loihtima silmämeikki joka on tehty Lumene Blueberry Hohtavaa hiekkaa - luomiväripaletilla.
Olen ottanut nämä käyttöön myös arkimeikissäni, jossa yleensä käytän hyvin neutraaleja sävyjä. Näillä paleteilla on helppo tehdä niin arki - kuin juhlameikki. Näiden luomivärien räikeät / kirkkaat sävyt eivät muuten näytä luomella liian räikeiltä, esimerkiksi vihreää / ruskeaa voi aivan hyvin käyttää myös arkena. Hyvin intensiivisen lopputuloksen saa aikaan jos levittää luomiväriä kostealla siveltimellä."Pehmeän silkkinen, pitkäkestoinen luomiväri. Jokaisessa paletissa on upeat värikylläiset sävyt, jotka saavat silmät säteilemään." - Lumene
Kuvssa: Lumene Blueberry luomiväripaletti Hohtavaa hiekkaa & Kallioluodolla.
Luomiväri levittyy hyvin luomelle ja sitä on helppo häivyttää meikkiä tehdessä. Luomivärin pysyvyys on myös hyvä, eikä se lähde yhtään varisemaan. Yhdellä meikkipaletilla voi tehdä monta erilaista meikkilookia :)
Ihan suuren suuri kiitos Lumenelle näistä upeista tuotteista, jotka ovat olleet paljon käytössäni. Oletteko te kokeilleet näitä luomiväripaletteja?
Ps. Ystäväni Anette on myös tehnyt blogipostauksen näistä luomiväreistä. Hän teki meikin Kallioluodolla - luomiväripaletilla. Jos haluat käydä kurkkaamassa Aneten meikin, löydät postauksen täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni
,
Kaunis meikki. Sopii sinulle hyvin. 😊
Emilia
,
Ihana meikki! Sopii sulle(: pakko kysyä että kummasta sun speedystä pidät enemmän tai kumpaa käytät enemmän??(:
merenhelmi,
Oi kiitos kovasti 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos Emilia 😊

Hmm, ompas vaikea sanoa 😊 Käytän molempia varmaan aikalailla samanverran, mutta ehkä tykkään enemmän siitä 30 kokoisesta Damier Azur Speedystä 😊 Se on mielestäni niin tyttömäinen.
merenhelmi.indiedays.com
Iina Koivu,
Näyttääpä tosi hyvälle tämä meikki sinulla! 😊

ps. lauantaina nähdään! 😊
www.iinamaria-blogi.blogspot.fi
merenhelmi,
Jep, ei oo enää pitkä aika lauantaihin! 😊

Ja kiitoksia paljon Iina 😊
merenhelmi.indiedays.com
Mona
,
Mitä poskipunaa sinulla on näissä kuvissa käytössä?:) näyttää ihanan luonnolliselta! Entäs huulissasi? 😊