Lumene Blueberry Volume Mascara

Hej :)
Olette kyselleet, että mitä ripsiväriä käytän ja tällä hetkellä meikkipussistani löytyy Lumene Blueberry Volume Mascara, johon olen ollut todella tyytyväinen. Tästä tuotteesta löytyy kaikki mitä ylipäätään ripsiväriltä voi vain toivoa. Tuote pidentää, tuuheuttaa, erottelee... Olen aina ollut innokkaana kokeilemessa uutuutta kuin uutuutta, jokin kosmetiikassa kiehtoo minua vain niin valtavasti.

+ Ei tee paakkuja ripsiin vaan erottelee ne kauniisti saaden ripset näyttämään kaarevilta ja luonnollisilta.

+ Ei varise ollenkaan, vaikka tuotetta olisi ripsissä koko päivän.

+ Hyvin helppo levittää taipuisan muoviharjan ansiosta. Tuotetta on kätevintä levittää kuin mitään muuta aiemmin kokeilemaani ripsiväriä. Harjasosa on aika kapea ja pieni, mikä helpottaa tuotteen levittämisestä myös alaripsiin.

+ Lumenen kosmetiikka on usein alennuksessa eri kaupoissa, kun on tarkkana voi löytää ripsivärin hiukan edullisemmin (ovh 14-15 euron luokkaa).

+ Eniten plussaa luonnollisesta lopputuloksesta. Tuuheutta ei tee mitenkään dramaattisesti, mutta lopputulos on kaunis, ripsiväri tuuheuttaa ja pidentää ripsiä sopivasti. :)

+ Parhaimpia mitä olen käyttänyt, joten voin suositella. :)

Lumenen sivuilla kerrotaan kyseisestä tuotteesta näillä sanoilla:

"Dramaattisen tuuheat ripset pohjoisen luonnon voimalla. Blueberry Volume Mascaran täyteläinen, hoitava koostumus yhdessä innovatiivisen muoviharjan kanssa takaa kauniisti kaartuvat ja dramaattisen tuuheat ripset. Joustava muoviharja tuuheuttaa ja taivuttaa ripset täydellisiksi – ilman paakkuja! Pitkäkestoinen koostumus pysyy ripsillä koko päivän, tahraamatta. "  

"100% luomu suomalainen mustikansiemenöljy ravitsee ripsiä ja auttaa pitämään ne vahvoina ja hyväkuntoisina .Litteä, sivuilta pyöristetty harja nostaa ripsiä ylös ja tekee ripsistä kaarevat ja taivutetut. Kartion muotoiset, pehmeät ja joustavat muoviharjakset tarttuvat ripsiin helposti ja antavat ripsille väriä tyvestä latvaan ja erottelevat samalla ripset tehokkaasti. Tuote ei sisällä hajusteita, alkoholia, parabeeneja tai formaldehydia. Sisältää yli 85 % luonnon raaka-aineita. 7 ml."
Aion ehdottomasti hankkia seuraavankin kerran Lumenen ripsivärin, niin tyytyväinen olin tähän tuotteeseen. Mikä on teidän luottoripsiväri, paras mitä olette käyttäneet? Mitä te suosittelisitte muille jos pitäisi valita vain yksi ja ainoa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anissa Uusikangas,
Kiva postaus! Alko kyllä kiinnostaa toi ripsari, vois käydä ostaa (:
www.blogger.com/profile/150676454496169693
Hanilo,
Mä sillon yks päivä kysyin että mitä ripsiväriä käytät kun sulla on niin tuuheet ripset niin tajusin, että mullahan on itellä tätä samaa! 😃
www.blogger.com/profile/126321866884355764
Anonyymi
,
En ole kokeillut tuota, mutta Lumene Blueberry Curlia olen, ja se on myös tosi hyvä! 😊 Vois tuota kokeilla joskus seuraavaksi, kiitti vinkistä. 😊
Anonyymi
,
Minäkin olen huomannut, ettei lähde hyvin ainakaan käyttämälläni Lorealin silmämeikinpoistoaineella: poistan aina silmämeikin ennen varsinaista kasvojen puhdistusta, mutta tämä tuote pitää puhdistaa silmien alta vielä kasvopesun jälkeenkin. Sittenkin tuntuu, että iholle jää väriä. Onko sinulla vinkkejä hyvästä silmämeikinpoistoaineesta?
Anonyymi
,
Vinkkinä kaikille: Anttilassa nyt 2 kpl tuplapakkaus hintaan 14,90!
hhoneeyy,
Oon kokeillut tuota ripsaria, ja onhan se tosi hyvä 😊 Tosin mulla on tällä hetkellä käytössä omasta mielestäni vielä parempi, nimittäin Sensain 38 volumising ripsari. Se on kyllä ehdottomasti mun luottoripsari, johon aina palaan 😊 Multa on usein kysytty onko mulla ripsienpidennykset. Sensai ei paakkunnu, se tekee tuuheat ja pitkät ripset ja kuitenkin näyttää erittäin luonnolliselta! Ja parasta on se, että tuote on ns. vedenkestävä, eli itkeä voi ja kulkea sateessa ilman huolen häivää. 38 asteisella vedellä nimensä mukaisesti poistetaan ja ei tarvi hangata mitenkään, lähtee tosi helposti! Voin suositella 😊
www.blogger.com/profile/106735196904652668
Anni,
Paras ripsari mita olen IKINA kayttany on ehdottomasti Chanelin Inimitable Intense! 😊
erottelee, pidentaa ja tuuhentaa minun tonkko ripsia taydellisesti:D lahtee pesussa tosi hyvin, mutta kestaa jopa juokselenkin sateessa ilman 'panda eyes' effectia 😃 hinta on n£20 taalla Lontoossa, mutta Suomessa varmaan paljon enemman :/

Hyvaa painvanjatkoa sinne! 😊 xx
www.blogger.com/profile/123150848100882936
Epe,
Itse käytän/ olen käyttäny jo pitkään tätä samaa Lumene Blueberry Volume Mascaraa, enkä vaihtas kyllä pois ! 😊 Ennen käytin ripsiväriä joka alkoi laitosta noin 3 tunnin päästä varisemaan pois, ja todella turhauduin siihen.. Mutta juuri tämä ripsari on hyvä ! 😊 Mukava jos muutkin pitävät tästä !

On muuten ihan huippu blogi sulla, ilo lukea !! 😊
www.blogger.com/profile/176514949780770809
merenhelmi,
Kiitos 😊 jep, oon tykännyt tosi paljon tosta ja anettekin on tykännyt myös 😊 jep! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Marjaani,
Ite oon kans käyttäny tuota samaa Lumenen ripsiväriä jo pari kuukautta 😊 Ja täytyy myöntää, että tykkään tosi paljon. Mutta mullakin on sama ongelma, eli lähtee aika huonosti pois meikkejä poistaessa.
www.blogger.com/profile/114261142034246620