Lumene Blueberry Volume Mascara

Hej :)
Olette kyselleet, että mitä ripsiväriä käytän ja tällä hetkellä meikkipussistani löytyy Lumene Blueberry Volume Mascara, johon olen ollut todella tyytyväinen. Tästä tuotteesta löytyy kaikki mitä ylipäätään ripsiväriltä voi vain toivoa. Tuote pidentää, tuuheuttaa, erottelee... Olen aina ollut innokkaana kokeilemessa uutuutta kuin uutuutta, jokin kosmetiikassa kiehtoo minua vain niin valtavasti.

+ Ei tee paakkuja ripsiin vaan erottelee ne kauniisti saaden ripset näyttämään kaarevilta ja luonnollisilta.

+ Ei varise ollenkaan, vaikka tuotetta olisi ripsissä koko päivän.

+ Hyvin helppo levittää taipuisan muoviharjan ansiosta. Tuotetta on kätevintä levittää kuin mitään muuta aiemmin kokeilemaani ripsiväriä. Harjasosa on aika kapea ja pieni, mikä helpottaa tuotteen levittämisestä myös alaripsiin.

+ Lumenen kosmetiikka on usein alennuksessa eri kaupoissa, kun on tarkkana voi löytää ripsivärin hiukan edullisemmin (ovh 14-15 euron luokkaa).

+ Eniten plussaa luonnollisesta lopputuloksesta. Tuuheutta ei tee mitenkään dramaattisesti, mutta lopputulos on kaunis, ripsiväri tuuheuttaa ja pidentää ripsiä sopivasti. :)

+ Parhaimpia mitä olen käyttänyt, joten voin suositella. :)

Lumenen sivuilla kerrotaan kyseisestä tuotteesta näillä sanoilla:

"Dramaattisen tuuheat ripset pohjoisen luonnon voimalla. Blueberry Volume Mascaran täyteläinen, hoitava koostumus yhdessä innovatiivisen muoviharjan kanssa takaa kauniisti kaartuvat ja dramaattisen tuuheat ripset. Joustava muoviharja tuuheuttaa ja taivuttaa ripset täydellisiksi – ilman paakkuja! Pitkäkestoinen koostumus pysyy ripsillä koko päivän, tahraamatta. "  

"100% luomu suomalainen mustikansiemenöljy ravitsee ripsiä ja auttaa pitämään ne vahvoina ja hyväkuntoisina .Litteä, sivuilta pyöristetty harja nostaa ripsiä ylös ja tekee ripsistä kaarevat ja taivutetut. Kartion muotoiset, pehmeät ja joustavat muoviharjakset tarttuvat ripsiin helposti ja antavat ripsille väriä tyvestä latvaan ja erottelevat samalla ripset tehokkaasti. Tuote ei sisällä hajusteita, alkoholia, parabeeneja tai formaldehydia. Sisältää yli 85 % luonnon raaka-aineita. 7 ml."
Aion ehdottomasti hankkia seuraavankin kerran Lumenen ripsivärin, niin tyytyväinen olin tähän tuotteeseen. Mikä on teidän luottoripsiväri, paras mitä olette käyttäneet? Mitä te suosittelisitte muille jos pitäisi valita vain yksi ja ainoa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Kiitos 😊 jep, oon tykännyt tosi paljon tosta ja anettekin on tykännyt myös 😊 jep! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Marjaani,
Ite oon kans käyttäny tuota samaa Lumenen ripsiväriä jo pari kuukautta 😊 Ja täytyy myöntää, että tykkään tosi paljon. Mutta mullakin on sama ongelma, eli lähtee aika huonosti pois meikkejä poistaessa.
www.blogger.com/profile/114261142034246620