Lumene Gloss & Care

Halusin kokeilla kynsilakkarintamalla jotain uutta, jotain kaunista, sellaista mikä käy hyvin tähän ankeaan syksyyn, mutta näyttää kuitenkin hyvältä. Ja senhän löysin kuin löysinkin pyöriessäni yksi päivä kaupungilla. Sinä päivänä eksyin kosmetiikkaosastolle, heikkouteni myönnetään. Vaikka kuinka yritin lähteä ostamatta yhtikäs mitään, tällä kertaa oli aivan pakko antaa hiukan periksi säästösuunnitelmilleni, koska tämä Lumenen kokeilu ei tosiaankaan verottanut paljoa. Kaunis sävy ja juuri sitä mitä hainkin. 
Haluan kuitenkin tähän väliin hieman ylistää myös Essien lakkoja,  joita sain kokeiluun tässä vähän aikaa takaperin, kovasti olen tykännyt. Laskisin Essie lakat miltei täydellisiksi.. Onneksi pääsin tutustumaan kauniisiin sävyihin, olen ollut tyytyväinen, en voi muuta sanoa. :) Mutta nyt takaisin Lumenen Hyvästit lakkaan..
Lumene Gloss & Care kynsilakka, sävy 18 Farewells Hyvästit.
Yksi lukijoistani minulle vinkkasikin Lumenen Gloss & Care lakkojen laadusta, ollen yllättänyt siitä kuinka hyviä lakkoja ne ovatkaan. Oman testauksen jälkeen olen aika samoilla linjoilla. 
+ Lakkaa on helppo levittää, se levittyy kauniisti ja jättää tasaisen ja hyvältä näyttävän lopputuloksen. + Lakan suti on hiukan pyöristetty, mikä tekee levittämisesti kummasti helpompaa. Suti on myös aika pieni, joten sillä on yksinkertaista levittää lakkaa ainakin minun ohuen mallisiin kynsiin. + Lakka pysyy kiitettävän hyvin. Vaikka olin töissä, jossa lakka kuin lakka lähtee yleensä lohkeilemaan, tämä pysyi kuitenkin suhteellisen hyvin.  + Yksikin kerros takaa peittävän ja hyvän lopptuloksen. + Lakka on aika juoksevaa, mutta se tekee levittämisestä mielestäni vain helpompaa. + Kaikin puolin hyvä peruslakka! 
Seuraavaksi arvosteluun pääsee Essie lakka sävy 230A, aivan ihana!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
essien lakoilla on myös sävynimet näin kynsiharrastajana ois kiva jos mainitsisit nekin kun kirjoitat noista essien lakoista
merenhelmi,
Moi! 😊

Joo hyvä kommentti! Hyvä kun mainitsit asiasta, unohdin kokonaan tohon postaukseen kirjoittaa, mutta kirjoitan tottakai seuraavaan juttuun mukaan myös sävynimet essien lakoista. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167