Lumene Harmonia -tasapainoa iholle ja mielelle

*Yhteistyössä Lumene
Oletteko te kokeilleet näitä Lumenen Harmonia-tuotteita? Tämä sarja on luonnollinen ja mielestäni ihanan erilainen! Myös tuotteiden ulkonäkö on tyylikäs ja kaunis. Kiva pitää esillä kylppärissä. Ja mikä on todella hyvä juttu, tuotteiden raaka-aineista jopa 99% on peräisin luonnosta. Mielestäni hieno uudistus Lumenelta. Tällaista olen odottanutkin, kun kyseessä on kuitenkin yksi lempimerkeistäni ja haluaisin käyttää enemmän luonnollisempia tuotteita, etenkin nyt odotusaikana. Kaikki sarjan tuotteet ovat myös vegaanisia. Nämä ovat tulleet myyntiin viime vuoden loppupuolella, melko uudesta sarjasta on siis kyse.
Harmonia-tuotesarja on saanut inspiraation Suomalaisesta metsästä. Sarja sisältää muun muassa antioksidanttipitoista pakurikääpää ja mineraalirikasta turveuutetta sekä pohjoisen lähdevettä. Itse tykkään todella paljon olla ja liikkua metsässä. Kesällä käyn marjassa ja syksyllä sienessä. Talvella ja keväällä metsässä tulee lähinnä lenkkeiltyä. Mutta mitä Suomessa arvostan todella paljon, on nimenomaan puhdas ja kaunis luonto. Ja kun miettii, että me Suomessa voimme hakea metsästä rauhoittumisen lisäksi ilmaiseksi myös puhdasta ja terveellistä ruokaa, on ihan mieletön asia!
Lumene Harmonia turvenaamio- Tätä käytän noin kerran viikossa saunomisen yhteydessä.
- Levitetään iholle 5-10 minuutin ajaksi ja huuhdellaan lämpimällä vedellä pois samalla ihoa hieroen. Yleensä annan tämän vaikuttaa vähän pidempään.
- Tuotteen sisältämät mineraalit sinkki, kupari ja magnesium rauhoittavat ihoa.
- Erona useisiin muihin turvenaamioihin on se, että tämä ei kuivu iholla sellaisiksi "halkeaviksi paloiksi". Jos laittaa ohuen kerroksen, tämä kuivuu hiukan iholla, mutta ei kuitenkaan aiheuttanut yhtään niin sanotusti kiristävää tunnetta. Pysyi siis aika kosteana.
- Tuote lupaa syväpuhdistaa ihoa, puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon.
- Tuote kyllä jättääkin ihon kirkkaan näköiseksi ja puhtaan tuntuiseksi!
- Mun lemppari näistä Harmonia-tuotteista.


Lumene Harmonia puhdistusvaahto
- En olekaan muistaakseni koskaan aikaisemmin kokeillut turvapohjaista puhdistustuotetta ja tämä kokeilu oli positiivinen yllätys!
- Tuote ei vaahdonnut kovin paljoa, se tuntui iholla pehmeältä ja hellävaraiselta. Ei kirvellyt yhtään silmiä.
- Ihana metsän tuoksu, tuli ihan mieleen Lumenen Sisu-tuotteet!
- Tuote irroittaa iholta öljyä, likaa ja meikin sekä epäpuhtaudet. Silmämeikin puhdistin erikseen.
- Iho jäi sileän ja puhtaan tuntuiseksi.
- Minulle ei yleensä ole niinkään väliä mitä puhdistustuotetta käytän, tykkään enemmän panostaa mm. seerumeihin ja iholle jätettäviin tuotteisiin, mutta tällainen turvapohjainen puhdistustuote tuntui kyllä luonnolliselta ja sellaiselta puhtaalta sekä hyvin hellävaraiselta. Ajattelisin, että etenkin herkkäihoisille tämä tuote voisi olla ihan erityisen hyvä!Lumene Harmonia seerumi

- Melko juoksevaa koostumukseltaan. Pieni määrä riittää siis koko kasvoille, kun tuote levittyy jotenkin tosi helposti ja liukuvasti.
- Tässäkin (kuten näissä muissakin tuotteissa) on luonnollinen ja raikas tuoksu.
- Levitän tätä aamuisin sen jälkeen kun oon pyyhkinyt kasvot kasvovedellä. Annan seerumin vaikuttaa hetken ja sen jälkeen lisään vielä päivävoiteen.
- Välillä lisään seerumia noin 2-3 tippaa kosteusvoiteen sekaan.
- Kosteuttaa ja pehmentää ihoa.Lumene Harmonia vartalovoide

- Imeytyy tosi nopeasti. Tällä oon rasvannut erityisesti vatsan aluetta nyt raskausaikana. Oon käyttänyt paljon myös kookosöljyä vartalon kosteuttamiseen, mutta se imeytyy hitaammin. Jos illalla on kiire nukkumaan, tämä on tosi kätevä, kun imeytyy niin nopeasti ja ei pilaa lakanoita kuten esimerkiksi kookosöljy tekee.
- Luonnollisen, raikkaan ja puhtaan tuoksuinen!
- Pumppupullosta on helppo annostella sopiva määrä kerralla.
- Koostumus ei ole kovin tuhtia. Sellainen kevyt voide, mutta kuitenkin kosteuttaa hyvin ihoa.
Lumene Harmonia kosteusbalsami

- Monikäyttöinen vedetön balsami. Tuotetta voi käyttää kuivien ihoalueiden kuten huulien ja kyynerpäiden kuivan ihon hoitoon. Itse käytän tätä lähinnä käsien kuivien kohtien kosteuttamiseen. Etenkin nyt talvella mulla tulee ihoon sellaisia kuivia "länttejä", joten niihin kohtiin tämä on ollut tosi kätevä. Myös kynsinauhoja tulee rasvailtua tällä kosteusbalsamilla.
- Oletin, ettei tällaiset tuotteet imeydy kovin nopeasti, mutta yllätyin miten nopeasti balsami oli imeytynyt ihan kokonaan!
"Pysähdy kuuntelemaan ihosi tarpeita ja siinä tapahtuvia muutoksia. HARMONIA-tuotesarjan iholle välttämättömät ravitsevat ja uudistavat ainesosat palauttavat tasapainon ihollesi. Superruokana tunnetun, yhden maailman tehokkaimpiin luonnon antioksidantteihin kuuluvan pohjoisen pakurin sisältämät mikroravinteet täydentävät ihoasi, jotta se säilyisi kauniin harmonisena ja täydellisen elinvoimaisena. Kosteutettu ja täynnä ravitsevia ainesosia oleva iho näyttää kauniin virheettömältä, hehkuvan hyvinvoivalta ja huokuu tasapainoa." -Lumene
Kuvat: Veera Kautto

Lisätietoa tuotteista löydät esimerkiksi Lumenen sivuilta täältä.

Kaunista viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät