Lumene kesäarvonta!

Haluttiin yhdessä Lumenen kanssa järjestää teille blogini lukijoille arvonta! Kyseessä ovat tuotteet, joista oma poikaystäväni tykkää todella paljon ja hänellä taitaakin olla jo toinen setti tätä samaa menossa. Senkin takia halusin laittaa nämä tuotteet arvonnan kohteeksi. Myös omasta mielestäni Lumenen miesten tuotteet tuoksuvat tosi hyvältä, joten olen näin tyttöystävänä oikein tyytyväinen Ollin valintaan käyttää näitä Lumenen tuotteita :) Niimpä on tosi kivaa arpoa nämä tuotteet myös teille blogini lukijoille. Olen monta kertaa aiemminkin kirjoittanut miten hyvä hinta-laatusuhde Lumenen tuotteissa on ja se pitää kyllä niin paikkaansa.
Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja ilahduta poikaystävää, isää tai vaikka iso- tai pikkuveljeä! Kannattaa olla nopea, sillä arvonta-aikaa on ainoastaan keskiviikkoiltaan klo 00.00 saakka!
Yhteistyössä Lumene
Edit: Arvonta on päättunyt. Voittaja on julkaistu täällä postauksessa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

HannaB
,
Ihana arvonta, mukana ollaan 😊
Minja
,
Onpa ihana arvonta! Tämä setti olisi mukava voittaa. Poikaystävälläni on ollut varsin stressin täyteinen kesä ja ajattelisin, että pieni lahja piristäisi häntä 😊
minttu47
,
Mukaan kivaan arvontaan!
Hiisukas
,
Osallistun ilolla arvontaan, kiva palkinto!
Heli
,
Kivoja tuotteita! Mies ilahtuisi varmasti näistä!
Hilda
,
Poikaystävä ilahtuisi varmasti!:)
Maria
,
Olisi mukava pieni kesäyllätys omalle kullalle <3
lp
,
Isälle lahjaksi antaisin:)
Ipe
,
Omalle pojalleni lahjaksi. 😊
Jelena Nieminen
,
Isälleni ♥