Lumene LAB

Olen vannoutunut Lumene tuotteiden käyttäjä ja ihon kosteutuksessa olenkin luottanut jo vuosia Lumenen purnukoihin. Tämän vuoden ajan minulla on ollut käytössä Bright now vitamin C - sarjan tuotteista heleyttävä päivävoide, BB-tehohoito, sekä BB-voide. Itseasiassa Lumenen heleyttävää BB-voidetta olen käyttänyt nyt myös kesälomalla aika ahkerasti. Ollessani täällä poikaystäväni luona en ole joka päivä meikannut, mutta Lumenen heleyttävällä BB-voiteella tulee kuitenkin hetkessä vähän nätimpi olo :) Tänä keväänä kokeilin myös ensimmäistä kertaa Lumene LAB-sarjan tuotteita.
LAB-sarjaan en kuitenkaan vielä siirtynyt, vaikka tuotteisiin tykästyinkin kovasti. Kosteuttava ja suojaava Age Preventing 25+ sarja on nimittäin kehitetty yli 25 vuotiaille naisille, jotka haluavat viivästyttää ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja jotka haluavat säilyttää ihon nuorekkuuden. Tähän sarjaan siirryn kuitenkin jossain vaiheessa. Juuri päätökseen tullut opiskeluvuosi ja stressaaminen jättivät nimittäin jälkensä myös kasvoihin ja ensimmäiset merkit rypyistä on jo havaittavissa ;)
Lumene LAB
- Kosteuttava ja suojaava Age Preventing on tarkoitettu yli 25 vuotiaille.
- Korjaava Age Correcting on tarkoitettu yli 40 vuotiaille.
- Syväkorjaava Age Reversing on tarkoitettu yli 55 vuotiaille.
Itse testasin Age Preventing yövoidetta, sekä silmänympärysvoidetta. Molemmat tuotteet ovat hajusteettomia, eivätkä sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita tai mineraaliöljyjä. Yövoide tuntui ihanan tuhdilta ja kosteuttavalta. Levitin voidetta yöksi ja kasvojen iho tuntui aamulla ihanan pehmoiselta ja kimmoisalta. Yövoide lupaakin kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja ehkäistä näkyvien juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Silmänympärysvoidetta pyrin käyttämään joka ilta ja Lumene Age Preventing silmänympärysvoide tuntui miellyttävältä, ehkä parhaimmalta mitä olen tähän saakka käyttänyt. Voide levittyi helposti ja tuntui ihan superkosteuttavalta.
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit