Lumene Truly Bold and Curly

Olen pitkään kaavaillut postausta ripsiväristäni ja muutaman lukijan tätä juuri toivottua, sain tämän nyt viimein toteutukseen. Tällä hetkellä minulla taitaa olla jo toinen tai kolmas puteli Lumene Truly Bold and Curly -ripsiväriä menossa. Omille ripsille ehkä kaikista parhaiten sopisi pidentävä ripsiväri, joka antaisi aavistuksen myös tuuheutta. Tällä ripsivärillä saa erityisesti tuuheutta ja kaarevuutta. Tykkään kuitenkin käyttää tätä, sillä tällä saan näyttävät ripset niin nopeasti, muutamalla harjanvedolla, aamulla kun tulee välillä vähän liian kiireaikataulu meikin tekemiseen.
Jos siis etsit ripsiväriä, joka nimenomaan tuuheuttaa, mutta antaa samalla pituutta ripsiin, tämä voisi olla hyvä valinta. Kunhan ei levitä liian montaa kerrosta, välttyy myös paakuilta.
Ainakin Citymarket myy Lumenea usein tarjouksella. Tämän hinta pyörii noin kymmenen euron paikkeilla, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta ripsiväristä. Oletteko te kokeilleet tätä tuotetta, minkälaiset ripset teillä on ja miltä tämä tuote on tuntunut?

Lumene Truly Bold and Curly ripsiväri , Lumene Truly Bold and Curly ripsiväri kokemuksia , Lumene Truly Bold and Curly ripsiväri kokemus , Lumene Truly Bold and Curly ripsiväri arvostelu , Lumene Truly Bold and Curly ripsiväri arvostelua , Lumene ripsiväri , ripsiväri vinkki , ripsivärivinkki , hyvä ripsiväri , ripsiväri arvostelu , ripsiväriarvostelu , ripsiväri herkille silmille , ripsiväri hyvä hinta-laatusuhde , Lumene kosmetiikka arvostelua , Lumene kosmetiikka , Lumene kosmetiikka arvostelu , Lumene meikit , Lumene meikit arvostelu , edullinen ja hyvä ripsiväri , lumene ripsiväri hinta , ripsiväri kokemuksia

Ripsiväri on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Rosa
,
Hei!
Onko tuo vedenkestävä ja jos ei niin tiedätkö onko sitä saatavana sellaisena? Mulla kun ei tahdo pysyä ripset taivutettuina kuin vedenkestävällä:)
sanna
,
Tuota ei minun tietoni mukaan oo saatavilla vedenkestävänä. 😊
merenhelmi,
Minun mielestäni ei ole saatavilla vedenkestävänä. 😊 En ainakaan löytänyt Lumenen sivuilta.
merenhelmi.indiedays.com