Lumenen huulikiillot ja huuliöljyt


Nämä kuvissa näkyvät Lumenen huulikiillot ja huuliöljyt on mulla arkena ihan jatkuvassa käytössä. Vaikka tykkään huulipunista ja etenkin punaista huulipunaa mun tulee käytettyä melko paljon, ovat huulikiillot kieltämättä tosi käteviä arjessa kun ei tarvitse välttämättä rajata huulia ollenkaan ja tuotetta on myös helppo lisätä päivän mittaan. Kiiltoja käyttämällä meikki näyttää huolitellummalta ja näissä on myös jotenkin tosi nätit sekä luonnolliset sävyt! Aplikaattorissa on ikään kuin ns. kuoppa keskellä joka annostelee tuotetta juuri sopivasti yhdellä kertaa.<
Sävyt vasemmalta oikealle:
1. Lumene Arctic Glow Lip Oil (huuliöljy) sävy 200 Kaste
2. Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 01 Säihke
3. Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 07 Heijastus
4.Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 04 Säde
5.Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 03 Kimmellys
Huuliöljyt ovat vähän kuten huulikiiltoja, mutta kosteuttavampia, sekä koostumukseltaan kevyempiä. Ne antavat aavistuksen sävyä ja lopputulos onkin hyvin luonnollinen. Oletteko te kokeilleet huuliöljyjä vai käytättekö mielummin huulirasvoja / huulikiiltoja?
Alapuolelle otin vielä kuvat jokaisesta sävystä huulilla. Itse tykkään eniten sävyistä 04 Säde ja 03 Kimmellys.

Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 03 Kimmellys:
Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 01 Säihke:
Lumene Arctic Glow Lip Oil (huuliöljy) sävy 200 Kaste:
Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 07 Heijastus:<
Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 04 Säde:
Tarkemmat tuotetiedot ja kuvaukset tuotteista löydät halutessasi Lumenen sivuilta täältä.

*Tuotteet on saatu testikokeiluun

Ps. Osoitteeni on muuttunut! Uusi blogiosoitteeni on: www.veerakautto.com
Edellinen osoite (www.merenhelmi.com) toimii vielä jonkin aikaa, mutta laittakaa joka tapauksessa muistiin uusi osoite! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Sulla on kauniit silmät!
merenhelmi
,
voi kiitos 😊 !
Anonymous
,
Vau! Oletpa ihan erityisen kauniina! 😃 Mun silmään näyttää, että kylmät sävyt sopivat sulla parhaiten? Ootko itse samaa mieltä? Valotuskin/kuvan muokkaus voi tietysti vaikuttaa todellisuuteen 😊 Pakko kyllä sanoa, kun tuo edellinen postaus näkyy mulle tässä heti perään, että toi harmaa paita korostaa sun kasvoja niin nätisti, etenkin sun silmiä! Musta tuntuu vievän susta "väriä", vaikka perusklassinen värihän se on 😊 Mutta siis ihan supernätiltä näytät etenkin näissä kuvissa! 😊 Ps. taidan kokeilla jotain näistä kiilloista..
merenhelmi
,
Voi kiitos! Olipas ihana kommentti <3 😊 Ja joo, se voi kyllä olla ihan totta, että kylmät sävyt sopivat paremmin. Näin oon itsekin joskus ajatellut, vaikka molempia (niin kylmiä kuin ns. lämpöisiäkin) sävyjä tulee käytettyä.. Voisi kyllä enemmän kallistua noihin kylmiin sävyihin arkimeikissä.. Mutta kiitos kovasti sulle kun jaksoit laittaa kommenttia! 😊 <3 Mukavaa loppysyksyä!