Lumenen Matte Harmony Mineral

Joku heitti pienen toiveen siitä, että kirjoittaisin arvostelun tällä hetkellä käytössä olevasta puuteristani, joten täältä tulee! :-) Ja otan ilomielin vastaan kaikki postausehdotukset, paljon kiitoksia tästäkin ehdotuksesta. Mutta, tämä Lumene Matte Harmony Mineral -puuteri on mielestäni perushyvä puuteri arkikäyttöön.
Puuteri..

- Toimii hyvin ainakin itselläni, etenkin kun tarvitsee kiireaamuina kevyttä ihon väriä tasoittavaa puuteria.

- Puuterin laiton jälkeen kasvojen iho näyttää 'hengittävältä'. Itselläni on kyllä ihan hyvä iho, niin en tarvitsekaan mitään peittävää. Näyttää ihokin paremmalta ja luonnollisemmalta kuin puuteri ei saa 'maskia' aikaiseksi.

- Ennenminkin siis tasoittaa ihon väriä hiukan, kuin peittää. Kivipuuterihan on tarkoitettu oikeastaan vain meikin korjailuun päivän mittaan. Itselleni puuteri toimii hyvin, koska käytän puuteria vain ihan hiukan aamulla meikkivoiteen päälle, eikä minulla ole mitään iho-ongelmia, mutta jos joku tarvitsee enemmän peittoa, kannattaa ostaa meikkipuuteri, kunnon peiteväri tai mineraalimeikkejä.

- Kohtuullisesti laitettuna saa ihon näyttämään luonnolliselta ja raikkaalta. (Jos erehtyy laittamaan liikaa, saa aikaan todella epäluonnollisen värisiä kohtia ihossa!)

- Ja jos on kuiva iho, puuteri ei levity yrittämälläkään tasaisesti, vaan oikein hakeutuu uurteisiin, ihohuokosiin ja näin korostaa kaikkea minkä haluaisi nimenomaan peittää. Joten ei kuivalle iholle.

- Huomasin, että tämä puuteri ei myöskään toimi oikein näin talvisaikaan, koska tuntuu kuivattavan ihoa.

- Parhaiten olen saanut puuterin levittymään isolla ja pehmeällä siveltimellä, nimittäin mukana olevalla sienellä levittyy todella paksu ja pakkelimainen kerros!

- Pysyy mielestäni ihan kiitettävästi päivän ajan.

- Plussaa on tuotteen riittoisuus! Yleensä puuteri kuluu hetkessä, mutta tämä tuote on ollut jokapäiväisessä käytössä jo monia, monia kuukausia, eikä ole kulunut juuri yhtään.

- Rasiakin on näppärä ja peili tarpeeksi iso, kulkeutuu hyvin mukana laukussa.

- Hinta-laatu suhde kohdallaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

linda,
sulla on aivan ihana banneri! 😊 ja muutenki tykästyin tähän sun blogiin niin kovin, et taisit saada musta lukijan <:
www.blogger.com/profile/012930178477619606
merenhelmi,
Aijaa,oi kiitti paljon! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Laura,
pääsit mun lemppariblogi postaukseen,käy kattoo 😊
www.blogger.com/profile/087279046804870000
merenhelmi,
Oijoi ihana yllätys! 😊 Kiitti tuhannesti! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Alma,
Sulla on tosi kiva blogi. 😊 Tykkään sun bannerista ja taustasta, kuvat on hyviä ja teksti kivaa luettavaa.. siirränkin tän suosikeihin ja alan seurailla. 😊

Käy vilkaisemassa mun blogi, jos kiinnostaa..
http://with-choque.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/016949265386261143
merenhelmi,
Voi kiitos! 😊 Käyn tottakai katsomassa sunkin blogia! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167