Luonnollinen kevätmeikki

Tehän tiedätte, että tykkään käyttää mineraalimeikkipuuteria meikkivoiteiden sijasta. Vielä muutama käyttämätön meikkivoide löytyy muiden meikkien seasta, mutta olen alkanut pikkuhiljaa kallistumaan enemmän ja enemmän näihin mineraalimeikkipuutereihin. Viime vuoden puolella postailin Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuterista, mutta saadessani tämän testaukseen blogiyhteistyön kautta, lähdin innolla kokeilemaan Paese merkin tuotetta, joka onkin minulle aivan uusi tuttavuus. Viime syksynä I love me - messuilla tuli vietettyä pitkä tovi Paese kosmetiikan pisteellä.
Tämä tuote on majaillut perheeni luona ja itse olen käyttänyt tätä välillä viikonloppuisin. Kyseinen mineraalipuuteri on ollut äidin käytössä viime lokakuusta lähtien. Purkki vetelee tällä hetkellä viimeisiään, eli tuote on kestänyt lokakuun lopusta lähes maaliskuun loppuun melkein päivittäisessä käytössä. On siis hyvin riittoisa.
Paese mineraalimeikkipuuterissa on 60% katalonialaista luonnonsavea. Se ei sisällä parabeeneja, eikä talkkia. Kokeilen aina innolla uusia kosmetiikkatuotteita ja tämä tuntui kyllä antavan hyvin kuulaan lopputuloksen. Sopii loistavasti nyt kevätmeikkiin! Tämä ei ole niin peittävä mineraalimeikkipuuteri vaan ennemminkin hyvin kevyt ja luonnollisen lopputuloksen antava tuote. Pieni määrä riittää arkimeikkiin ja levittyvyys on myös hyvä.
Olen lukenut blogeista, että myös LivBoxista on löytynyt Paesen tuotteita (luomivärejä). Jälleenmyyjiä Paese kosmetiikalle löysin ainakin AllaModan (AllaModalla ei ole ainakaan tällä hetkellä valikoimissaan tätä mineraalimeikkipuuteria, ainoastaan Paesen irtopuuteria) joka jälleenmyy muitakin Face Helsingin maahantuomia kosmetiikkatuotteita. Sekä toisen nettikaupan, jonne löydät täältä. Sen lisäksi Face Helsinki myy kyseistä merkkiä omassa liikkeessään Helsingin Kalliossa.
Oletteko te kokeilleet Paese kosmetiikkaa? Meikkilaatikossani minulla on muutama Paese luomiväri ja niistä ajattelin postailla myös jossain vaiheessa. Paese luomivärit ovat aika edullisia (noin 7-8 euron paikkeilla) ja tuntuvat hyvin riittoisilta. Tämä mineraalipuuteri maksaa muuten noin 16 euroa, mutta kuten kirjoitin niin kestää pitkään käytössä :)
- Palaan illalla takaisin blogin pariin ja vastaan silloin kommentteihin. Ihanan aurinkoista päivää kaikille!
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Niin ja sitä piti kirjoittaa vielä, että 25 kokoinen laukku pysyy hyvännäköisenä vaikka se olisi ihan tyhjä Se pysyy mielestäni hyvin "muodossa". 30 kokoinen laukku pysyy myös ihan ok hyvin muodossa, vaikka siellä ei olisi kovin paljoa tavaraa, mutta muistaakseni Anette sanoi, että 35 kokoinen laukku ei pysy niin hyvin "muodossa" jos siellä ei oo paljon tavaraa. Mutta tästä en oikein voi sanoa muuta kuin, että 25 kokoinen pysyy parhaiten omassa muodossaan ja 30 kokoinen ihan ok hyvin! 😊 Mutta 30 kokoisessa laukussa yleensä pidän jonkin verran tavaraa mukana niin se pysyy ihan hyvin muodossa 😊
merenhelmi
,
Heippa ihana ja kiitos jälleen sinulle kauniista sanoistasi. Apua nyt en muista valitettavasti mikä sävy on minulla tarkalleen tosta mineraalimeikkipuuterista kun käytin sitä perheeni luona ja nyt olen jo matkalla Jyväskylään. Voi hitsi :/ Mutta jos innostut hankkimaan ton mineraalipuuterin niin voisin vaikka viikonloppuna laittaa sulle viestiä tosta sävystä kun meen takaisin perheeni luokse? 😊 Toi mineraalimeikkipuuteri majailee nimittäin perheeni luona tällä hetkellä. Mineraalimeikkipuuteria on hyvin helppoa käyttää <3 😊 Oot kyllä niin kultainen kun jaksat aina ilahduttaa minua kommenteillasi. Kaunista, aurinkoista päivää sinulle ja kiitos oikeesti! 😊