Luonto on rakkauteni


Täällä ollaan vietetty viikkoa aika rennoissa merkeissä.. Paljon lenkkeilyä, unta, terveellistä ruokaa ja hymyä. Vapun koittaessa monet suuntasivat Jyväskylän yöhön.. Minulla oli sellainen olo, etten missään tapauksessa halua täpötäyteen baariin juhlimaan. Pelkkä ajatuskin puistatti.. Ehkä olen juhlinut oman juhlakiintiöni täyteen. ;) Niimpä vietimme yhteistuumin poikaystäväni kanssa astetta rauhallisemman illan katsomalla leffoja teekupit kätösissä. Parhautta.
Eilen teimme oikeesti maailman ihanimman lenkin luonnon rauhaan. Asun täällä Jyväskylän seudulla enää muutaman viikon, joten otan kaiken ilon irti tästä rauhoittavasta ja kauniista luonnosta, joka meitä ympäröi. Toisaalta on niin haikeaa lähteä, mutta ei auta itku markkinoilla.. Uudet tuulet puhaltaa. :) Kahden viikon päästä olemmekin jo lentokoneessa matkalla kohti Espanjan aurinkoa ja meren rantaa. Odotan kuumeisesti lähestyvää matkaa, sekä kesän lämpöisiä ilmoja, kuntosalilla käymistä, aamukuuden lenkkejä, kirjojen lukemista, rannalla auringonottamista, jätskin syömistä... Kesä ole jo täällä!
Olimme juuri aamupalalla ja lähden aivan pian pitkälle lenkille, kuuntelemaan musiikkia, juoksemaan metsien, järvien ja peltojen läheisyyteen. Tsemppaan nyt vähän ennen lomaa ja liikun mahdollisimman paljon. :) Ymmärrän muuten koko sydämestäni niitä, ketkä haluavat asua maalla niin sanotusti omassa rauhassa. Siinä on kyllä oma ihana viehätyksensä, luonnon kauneus ja se rauha on jotain sanoin kuvaamatonta.. Etenkin näin kesän saapuessa kun luonto näyttää parhaitan puoliaan, tuntuu että sielu lepää hiljaisessa metsässä. 
Mitä teidän ihastuttavaan päiväänne kuuluu?  ♥ 

Blogikirjoituksia luvassa tälle päivälle! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lope,
Sun blogi on niin ihana 😊!! Kurkkaa myös mun uusi blogi!

http://annalottajosefina.blogspot.fi
http://annalottajosefina.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/134416973806152955