LV laukkuni arvostelussa

Eräs blogini lukijoistani toivoi, että tekisin postauksen, johon kuvaisin Louis Vuitton laukkuni ja kertoisin omat mielipiteet ja arvostelut kyseisistä laukuista. (Tuntui vähän hassulta tehdä postaus näistä laukuista, kun nämä kuitenkin vilahtavat niin usein asukuvissa, mutta arvostelu kiinnostaa varmasti monia?) :) Tänään mulla on niin kiirepäivä, etten valitettavasti ehtinyt ottamaan uusia kuvia, vaan otin postaukseen viime kesänä otetut kuvat näistä yksilöistä. :)

Mietin, että tästä voisi olla apua teille ketkä harkitsette mahdollisesti jonkin näistä hankkimista.

Kokonaisuudessaan olen ollut tyytyväinen laukkuihin.

Louis Vuitton Speedy 25 Damier Ebene
Tähän ostokseen olen ollut tyytyväisin monestakin syystä. Tummia kahvoja ei tarvitse varoa koko ajan, tämä tuntuu hyvin kestävältä ja sisältä laukku on punainen, joten senkään ansiosta ei tarvitse olla koko ajan varpaillaan, mitä laukkuun uskaltaa laittaa sisälle. Punaisen sisällön ansiosta pienet likajäljet (jos niitä tulee) ei edes erotu kovin selkeästi. Tämä on tosi ihana kaupunkilaukuksi! :) Laukussa on myös kauniita yksityiskohtia kuten avaimet ja lukko. 
Louis Vuitton Speedy 30 damier azur
Mä rakastan näitä vaaleita laukkuja! Mutta (niimpä, se suuri mutta) tämän kanssa pitää olla todella varovainen. En tullut sitä itse ajatelleeksi kun tämän laukun hankin, miten paljon todellisuudessa täytyy varoa, jos haluaa säilyttää laukun hyvässä kunnossa ja ns. puhtaan näköisenä. Kahvat ja laukun nahkaosat tietenkin tummuu kauniin ruskean värisiksi ajan kanssa, jolloin pienetkin likajäljet voivat piiloutua hyvin nahkan tummuessa. Kuitenkin, laukku on sisältä vaaleaa kangasta, jolloin sinne en laita eväitä, kyniä, käsirasvapurkkeja (jos ne saattavat avautua) tai mitään laukun kangasta värjäävää esinettä ym. 
Ruutuosat ovat helposti puhdistettavissa esimerkiksi vauvan puhdistuspyyhkeillä. (Niillä ei kuitenkaan saa puhdistaa nahkaosia!) Ruutuosista puhdistuspyyhkeillä olen saanut esimerkiksi siihen roiskahtaneen coca-colan täydellisesti lähtemään. 
Kuitenkin tämä laukku on suosikkini. Mielestäni niin kaunis, upea ja tyylikäs etenkin kevät- ja kesälaukuksi.<3
Louis Vuitton Neverfull MM monogram

Tätä on tullut käytettyä ehdottomasti eniten. Koululaukkuna ja kaupunkilaukkuja tosi kätevä. (Kestää 200kg painon, joten laukun kanssa ei tarvitse olla varovainen, kuinka paljon sinne laittaa tavaraa) :D Tässäkin nahkaosat tummuvat ajan kanssa kauniin värisiksi. Nahkaosat saattavat vähän ottaa väriä esimerkiksi vaatteista. (Niin on minulla ainakin käynyt) Mutta ne saa puhdistettua tosi hyvin herkälle nahkalle tarkoitetulla Woly Neutra -aineella.
Ainut asia mikä on saanut minut raivostumaan on se, että tässä laukussa kahvaosien punaiset kohdat ovat lähteneet hiukan kulumaan puolessa vuodessa! Tämä neiti lähteekin ensi kerralla laukku kainolassa Louis Vuitton liikkeeseen huomauttamaan asiasta! Minkään muun laukun kanssa ei ole mistään asiasta valittamista, mutta tämä kyllä ärsyttävää etenkin, kun laukku ei ole ollut oikeasti kauaa edes käytössä. Punaisten osien kulumista ei huomaa kuin jos katsoo läheltä, mutta kuitenkin.


Louis Vuitton Pochette Milla Damier Azur MM 

18-vuotis synttärilahja itselleni oli tämä laukku. :) Josta tykkään älyttömästi. Sopivan kokoinen, istuu tosi nätisti olalle, tyylikäs ja laukun sisällä on ihana samettinen pinta. Tosin sekin vaalea, joten en uskalla tonne heittää punaista huulipunaa jos lähden johonkin juhliin. Valitsin kuitenkin tämän vaalean, koska tämä on mielestäni aivan minun näköiseni laukku, tosi kaunis!:) 
Louis Vuitton Delightful Monogram pm
Tämä on ei ole minun, vaan lahja äidilleni kun hänellä oli synttärit, meinasin ensin ostaa tämän itselleni, mutta suunnitelma muuttuikin. Mutta tämä kun on niin suosittu laukkumalli, niin pääsi myös arvosteluun.
Mielestäni upea, istuu olalle kuin unelma tukevan hihnan ansiosta. Laukkuun mahtuu hyvin lompakko, puhelin, kalenteri, avaimet ja kaikki muu tarpeellinen kun lähtee esimerkiksi kaupungille. Koulukirjat laukkuun ei aivan mahdu (pienemmät kyllä, mutta vähänkään isompia kansioita ei saa mahtumaan). 
Laukun ostamisen alkuaikoina ja myöhemminkin kannattaa olla tarkkana, ettei ota laukkua olalle vesisateeseen ja lumisateeseen (sama pätee myös edellisiin laukkuihin) koska nahkaosiin saattaa jäädä jälkiä vesipisaroista, etenkin silloin kun nahka ei ole vielä tummunut ja patinoitunut.
Siinä omat kokemukseni laukuista noin puolen vuoden käytön jälkeen. Jokaisesta tykkään todella paljon, vaikka tein grillillä tosi paljon töitä laukkujen eteen, olen iloinen jokaisesta näistä!:) Nyt hillitsenkin itseni ja nautin näiden käytöstä, enkä hanki uusia ainakaan vähään aikaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

anne
,
Sä kuulostat olevan ihan ylivarovainen noiden laukkujen kanssa. Etenkin jos et edes huulipunaa uskalla mukaan ottaa. Eikö nuo ole juuri käyttöä varten hankittu 😊
kelly,
Voi onpa aika kadehdittava kokoelma! Onhan toi azur kaunis, mutta en kyl ite uskaltaisi ottaa, kun oisin aina ihan paniikissa sen kanssa 😋 Vaikka kanvaasi onkin helppohoitoinen 😋
www.blogger.com/profile/008727703734941724
merenhelmi,
Lilli:
Joo. 😊 Mutta kun suojelee laukkua alussa sen verran, ettei ota sitä lumi tai vesisateeseen mukaan, niin se pysyy vain paremman näköisenä. Tottakai, laukut on tarkoitettu käytettäväksi, eikä se vesipisarasta pilalle tietenkään mee 😊 Mutta liikkeessä myyjätkin sanoivat, että vesipisaroista voi jäädä pisteitä laukun nahkosiin ennen kuin ne ovat tummuneet.

anne:
En sanoisi, että olen ylivarovainen. Jonkin verran varovaisuutta kannattaa kuitenkin olla, jos haluaa etenkin noi vaaleat laukut säilyttää hyväkuntoisena ja kauniina pitkään. Esimerkiksi tossa iltalaukussa on samettinen pinta sisältä, joten jos huulipuna sinne sattuu vahingossa aukeamaan on laukku käytännössä pilalla. Käyttöä varten ovat tietenkin hankittu, mutta pientä varovaisuutta pidän kuitenkin yllä. Haluan, että ne kestävät minulla hyvänä ja kauniin näköisenä ihan aikuisuuteen asti.

Vaikka minulla olisi halvempikin laukku niin aina pidän mukana pienempää pussukkaa, jossa säilytän meikit ym. Tarkoitin postauksessa, että huulipunaa en viitsi laittaa sellaisenaan laukkuun, mutta jos laitan huulipunan pieneen pussukkaan ja sen pussukan laukkuun niin ihan hyvin niin voin tietenkin tehdä. 😊

kelly:
Oi kiitoksia<3:) Joo, niimpä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
KRIS,
Minäki haluan vielä joskus yhden tollasen! 😊 (vähintään yhden)
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
Jonna,
Anonyymi
,
Delighful monogram ja neverfull MM monogrammin mallista hintaa kiinnostais ?;) koska ite oon kans hankkimas ton tapasen laukun mut en löydä hintaa mistäään ;/ haluan nopean vastauksen , kiitos!
merenhelmi,
kiitos 😊 onhan se kaunis kokoelma:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊 Ostin laukut viime kesänä Helsingin Lv:n liikkeessä ja ainakin silloin Delightful monogram pm laukun hinta oli 595€ ja toi Neverfull MM hinta oli 545€ 😊 En tiedä ovatko hinnat nousseet? Onnea laukkuostoksille ja laukun valintaan jos meinaat hankkia sellaisen:) Ihanaa iltaa!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiiitos vastauksista!!;) aijon palkita itseäni jonkinlaisen lv laukun ku yo kirjotukset meni niin hyvin 😉!!